Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Anlaşılam tartınında kafası karışmış🤭 pillerini çıkarıp tekrar tak yeniden tartıl bi dene belki düzelir. Bilemedim aklıma bu geldi sadece
valla ben de çok şaşırdım. hayır bu kadar çok fark olmasa, yani 100 gr farketse hadi diyeceğim ama 400 gr nerde 1600 gr nerde :işsiz:

Takimlar kurulduguna gore menumu yazayim 🤩
Menum
Sabah 11.45
Kiymali yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
6 badem
Domates salatalik

Aksam 18.10
Mercimekli bulgur pilavi
Barbunya
1-2 kelebek tavuk (az tavuktu)
Mevsim salata

Su 2 lt
Spor 30 dk yurudum
Cok yedim şiştim birazdan tekrar yuruycem
Ellssa Ellssa @Boncuk2307 _Zeze _Zeze
Menü harika afiyet olsun bol eksiler getirsin 🤩😘

Menulerime çok sık yapılan bir yorum var senin için de geçerli.
" Akşama kadar aç durup tatlıya yonelmissin"
Sabah proteinli bir kahvaltıya ne dersin
tamamen olaylar öyle gelişti mangal yapmaya çıktık ve yağmur bastırdı yağmur durana kadar o saat oldu saçma sapan 😂😂 normalde çok dikkat ederim 😭😭 ctesi hatası diyelim yarın dengelicemmm

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Masterfit 155.Etap

Teşekkür ederim eline sağlık canım❤️

En azından artı değil abla🌼 💖

Bi düğüne gidip gelcem sonra yapabilirsem spor yapmam lazım benim de hareket olmazsa kilo artıya geçiyor 😔

Kuzum emeklerine ellerine sağlık🌼🌼🌼

Kısıtlama olunca daha tatlı geliyor ama öbür türlü de her yer tehlike dolu resmen iki ucu b.klu değnek süreci güzel atlatmaya çalışıyoruz gerisine yapacak bişey yok elimizden geleni yapalım biz aile olarak da Allah'ım doğrudan ayırmasın hiç bir evladı 🤲🤲

💙💙💙 oyyy kaptanım seninle spora tekrar düzenli yapmaya başlayacam inşallah 💖💖💙
Ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın benceeee

🩵🩵🩵Mavi takım arkadaşlarım nisan ayının son haftası çiçek gibi açın 🌸 kelebek gibi uçun 🦋arı gibi calisin 🐝 :KK8:daha ince , daha fit daha esnek bir vücut huuuuw sizi bekler :KK6: " Spor önemli kralicem ama pambık prenses diyet de yapiyooo o yüzden zayıf " :KK36:masal böyle 😁

94bassuk 94bassuk
Jou Jou
@Mthn83
@bluegreeneyes
@belmayne
@Jasminium84
@yosunlupapatya
@Gurbettt42
@Dil-i bitab
@Candysisters
@FitFiliz
Canıtoooommmmmm bugün bomba gibiyim iyikide yaptım leslie akşam yatmadanda sumaklı yoğurt 🤤

Eklentiler

• IMG_9273.webp
    IMG_9273.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_9274.webp
    IMG_9274.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 2
Back
X