- 9 Ekim 2024
- 505
- 2.609
- 28
Biliyorum sana güveniyorumVaovvv ilk tercihyüzünü kara cikarmiycam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum sana güveniyorumVaovvv ilk tercihyüzünü kara cikarmiycam
![]()
Wuhuu teşekkür ederim kaptanım![]()
valla ben de çok şaşırdım. hayır bu kadar çok fark olmasa, yani 100 gr farketse hadi diyeceğim ama 400 gr nerde 1600 gr nerdeAnlaşılam tartınında kafası karışmışpillerini çıkarıp tekrar tak yeniden tartıl bi dene belki düzelir. Bilemedim aklıma bu geldi sadece
İnşaAllah hep birlikte çok güzel kilolar vericezHayırlı olsun kaptanım güzel bir hafta olsun inşAllah![]()
Yorma kendini otur bugün dinlengurur duyarımbunun şerefine bari spor yapmalıyım
![]()
Menü harika afiyet olsun bol eksiler getirsinTakimlar kurulduguna gore menumu yazayim
Menum
Sabah 11.45
Kiymali yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
6 badem
Domates salatalik
Aksam 18.10
Mercimekli bulgur pilavi
Barbunya
1-2 kelebek tavuk (az tavuktu)
Mevsim salata
Su 2 lt
Spor 30 dk yurudum
Cok yedim şiştim birazdan tekrar yuruycem
Ellssa @Boncuk2307
_Zeze
tamamen olaylar öyle gelişti mangal yapmaya çıktık ve yağmur bastırdı yağmur durana kadar o saat oldu saçma sapanMenulerime çok sık yapılan bir yorum var senin için de geçerli.
" Akşama kadar aç durup tatlıya yonelmissin"
Sabah proteinli bir kahvaltıya ne dersin
Teşekkür ederim eline sağlık canımBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Masterfit 155.Etap
KIRMIZI TAKIM _Zeze Kırmızı Takım Kaptanı
@zeyneppk @arke Ellssa
@Purple58 @Beth18 @tomrs @Ceeeeeeeeeeee @Tutku44 @Ilyusa @sibel_84 @gezegenfeza @Deltavealfa MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı
94bassuk
Jou
@Mthn83 @bluegreeneyes @belmayne @Jasminium84 @yosunlupapatya @Gurbettt42 @Dil-i bitab @Candysisters @FitFiliz HAZIRLIK @gibibiseydi 60kiloyum
@Azmet5255 @Mor Vampirella @Sem2024
Ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın benceeeeEn azından artı değil abla![]()
Bi düğüne gidip gelcem sonra yapabilirsem spor yapmam lazım benim de hareket olmazsa kilo artıya geçiyor
Kuzum emeklerine ellerine sağlık
Kısıtlama olunca daha tatlı geliyor ama öbür türlü de her yer tehlike dolu resmen iki ucu b.klu değnek süreci güzel atlatmaya çalışıyoruz gerisine yapacak bişey yok elimizden geleni yapalım biz aile olarak da Allah'ım doğrudan ayırmasın hiç bir evladı
oyyy kaptanım seninle spora tekrar düzenli yapmaya başlayacam inşallah
![]()
çok gaza gelme karşı takım kaptannııı bugün sporumu yapamasam bile spor puanı bende bu haftaYorma kendini otur bugün dinlen![]()
Gerçekten insanın moralini çok güzel yükseltiyorbugün yediklerimle ilgili chatgpt ile konuşuyordum hemen moralimi yükseltti shdhdhdhdj en iyi diyetisyen chatgpt ya
Bak şeker resetleyiciyi bende merak etdim gidip kendimkine sorucamAmmmaaaan çok datlu dilli
Şeker resetleyici diyeti neymiş ki
Bir de bana moral ver falan mı dedin ki böyle yazdı
Canıtoooommmmmm bugün bomba gibiyim iyikide yaptım leslie akşam yatmadanda sumaklı yoğurtMavi takım arkadaşlarım nisan ayının son haftası çiçek gibi açın
kelebek gibi uçun
arı gibi calisin
![]()
daha ince , daha fit daha esnek bir vücut huuuuw sizi bekler
" Spor önemli kralicem ama pambık prenses diyet de yapiyooo o yüzden zayıf "
masal böyle
94bassuk
Jou
@Mthn83
@bluegreeneyes
@belmayne
@Jasminium84
@yosunlupapatya
@Gurbettt42
@Dil-i bitab
@Candysisters
@FitFiliz
Yatmak en iyisiTamam var mı aklinda bir spor![]()
Ammmaaaan çok datlu dilli
Şeker resetleyici diyeti neymiş ki
Bir de bana moral ver falan mı dedin ki böyle yazdı
ay unuttum atmayı pardonBak şeker resetleyiciyi bende merak etdim gidip kendimkine sorucam![]()
Sen kaptanıminnn aklunu şaşırtamazsınnn heeeyyyyyy karşındaYatmak en iyisi![]()
Evet aralarındaki fark çok olmadı sende birini baz al onunla yoluna devam etvalla ben de çok şaşırdım. hayır bu kadar çok fark olmasa, yani 100 gr farketse hadi diyeceğim ama 400 gr nerde 1600 gr nerde![]()
Görüceezzi
çok gaza gelme karşı takım kaptannııı bugün sporumu yapamasam bile spor puanı bende bu hafta![]()
Miden ağrır akşam akşam sumak yemeCanıtoooommmmmm bugün bomba gibiyim iyikide yaptım leslie akşam yatmadanda sumaklı yoğurt![]()