- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zumba olarak sectigin bi video varmı canimEki Görüntüle 1860745
Sporsuz olmuyor sporu artiriyorum düzenimi kurdum
30 dk zumba
Ve julliana başlıyorum bugün
30 dk yürüyüş
Toplam 1bucuk saat spor
Hayalime sporsuz ulaşamam
Safak 117
Spor safagimda level 1 jullian
30 days
Spor safak 30
1ay sonra level 2
Safak117/30 ❤❤
Evet var kuzum iki qdet video var toplam 30 dk oluyor resim atmami istermisin kuzum isimlerini?Zumba olarak sectigin bi video varmı canim
Okucam canim cok tesekkur edrimKızlar aylardır kilo verme noktasında diyet dışında ne yapabilirim araştırıp duruyorum. Burayı da habire okudum hatta bütün başlıkları diyeyim. Artık bir psikologa gitmeye karar verdim. Konu irademi bilmiyorum kendimi sıkıp sıkıp sonra yine salıyorum. diyetisyende bu yuzden yardımcı olamaz gibi geliyor artık, kadın liste verip duruyor ama ben kendimi tutamadıktan spnra o ne yapsın ama dimi???? Bende kilo verme psikolojisini araştırmaya başladım. Baya bu konuda dert yanan varmış megerse, karar verdim artık bu konuda bi destek alıcam. sizi de mutlaka bilgilendiririm. Youtubedaki araştırmam sonucu psikolog derya özçelik i buldum. kilo verme üzerine özel destek sanırım terapi oluyor veriyormuş. Önümüzdeki hafta gidicem bakalım nasıl geçecek. bu yazıdan çok etkilendim. kadın kilo vermenin pisikolojik yonunu uzun uzun anlatmış yaaa http://deryaozcelik.com/kilo-vermenin-psikolojik-yonu/
Ben isterim baya etkili mi ne kadardır yapıyorsunuz :)Evet var kuzum iki qdet video var toplam 30 dk oluyor resim atmami istermisin kuzum isimlerini?
Isimlerini yazayim canim.cok etkiliBen isterim baya etkili mi ne kadardır yapıyorsunuz :)
Rica ederim canimteşekkür ederim Can'ım hemen bakıyorum :)
Merhabalar canimmm cok tesekkur ederim hoşgeldin tabi katilabilrsin kac kilodasin neler yaparsin ?Merhaba kızlar bütün sayfaları okudum baştan sona bayıldım bu topige ne kadar enerji dolu ne kadar pozitifsiniz Süpersiniz ben kk da böyle motive edici bir başlık görmedim bu yüzden bende gelmek istiyorum beni alın lütfen lütfen lütfen
Hoşbulduk canım 88 kiloyum 160 boyundayim ve acilen zayıflamak istiyorum gerçi yarın start vericem inşaallah buradan beraber destekle olacak inanıyorumMerhabalar canimmm cok tesekkur ederim hoşgeldin tabi katilabilrsin kac kilodasin neler yaparsin ?
Ben dukan yapıyorum canim eger istersen yardimci olabilirimHoşbulduk canım 88 kiloyum 160 boyundayim ve acilen zayıflamak istiyorum gerçi yarın start vericem inşaallah buradan beraber destekle olacak inanıyorum
Benim kendi diyet listem var canım onu uygulamayı düşünüyorum yinede tessekkür ederim yalnız bi sorunum var benim tartım bozuldu ben tartı gününde tartilmasam olur muBen dukan yapıyorum canim eger istersen yardimci olabilirim
Tamam kuzum hadi bakalım yola cikalimmmm hayalimiz 6lari görmekBenim kendi diyet listem var canım onu uygulamayı düşünüyorum yinede tessekkür ederim yalnız bi sorunum var benim tartım bozuldu ben tartı gününde tartilmasam olur mu