Bariz değil mi sizce de?

bilinmeyen40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
54
1
Eşim olacak şahısa güvenmiyorum eski bazi yakaladigim şeylerden yakaladigim ufakta olsa yalanlardan vs güvenim yok ben yanında olmadığım zamanlar kesinlikle başka kadınlara baktığını düşünüyorum ve bunu aklımdan atamıyorum kendisi tabiki de inkar ediyor ama yok ona güvenmiyorum içimden kalbimden güvenim yok hissediyorum diyorum bağırıp çağırıyor diyorum ki ben hissediyorum davranışlarından hareketlerinden başkası var senin aklında diyorum yok diyor bana küfür edip hakaret ediyor beni sevmediğini düşünüyorum çünkü sevseydi hakaret ve küfür etmezdi diye düşünüyorum tatlı tatlı söylerdi yalvar yakar söylerdi bagirmazdi ağzından kötü bir söz çıkmazdı siz karşı taraf böyle olsa ne düşünürdunuz?

Yakaladığınız şeyler varsa ayrılın tabi.Çocuk var mı?

Eşim misiniz acaba aynı onun sözleri hahaha

Bu arkadaş guru, ben ne derse inanırım.
Haklisin guru reis

Eşinizin yanınızda olmadığı zamanlar hakkında spekülasyonlarda mı bulunuyorsunuz gerçekten?

Çok korkunç. Başıma geldiğini düşündüm tüylerim ürperdi valla. O derece

Ben yanındayken bile baktığını hissediyorsam ben yokken acaba neler yapıyor diye düşünmem bence gayet normal hatta çok çok çok normal ama tabi yaşayan bilir beni anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…