-
- Konu Sahibi bilinmeyen40
sürekli belkide yapmadigi bir şey için sucluyorsan o yüzden bağırıyor olabilir ne bileyim.esim gün oluyo gece yarısı eve geliyo işi oluyo arkadaslariyla bulusuyo yani oda bir insan nihayetinde bunu yapacak insan zaten eve gelmeden oooo neler yapar guvenin yoksa ikinizde yıpranırsınız.Eşim olacak şahısa güvenmiyorum eski bazi yakaladigim şeylerden yakaladigim ufakta olsa yalanlardan vs güvenim yok ben yanında olmadığım zamanlar kesinlikle başka kadınlara baktığını düşünüyorum ve bunu aklımdan atamıyorum kendisi tabiki de inkar ediyor ama yok ona güvenmiyorum içimden kalbimden güvenim yok hissediyorum diyorum bağırıp çağırıyor diyorum ki ben hissediyorum davranışlarından hareketlerinden başkası var senin aklında diyorum yok diyor bana küfür edip hakaret ediyor beni sevmediğini düşünüyorum çünkü sevseydi hakaret ve küfür etmezdi diye düşünüyorum tatlı tatlı söylerdi yalvar yakar söylerdi bagirmazdi ağzından kötü bir söz çıkmazdı siz karşı taraf böyle olsa ne düşünürdunuz?
O zaman kavga ederek adami uyandirmayin gizli gizli arastirin.Adama her gun baskasina mi baktın aklinda baskasi mi var derseniz gardini kurar siz de hicbir sey yakalayamazsinizBirşeyini net olarak yakalayim bosarim tabiki de öyle oturacak biri değilim zaten iş onu yakalamakta zaten
Eski eşler boşuna kıskançlık yapmıyormuş,bunlarda aldatma potansiyelini görmüşler demek kiBenim spor grubumdaki kadınlardan birisinin kocası aynı senin gibiydi. Hep suphelenir ve karısına yaşamını zehir ederdi. Birgun beraber pazara alışverişe çıkmışlar, karısı tezgahtara söylerken, hangi sebze veya meyvadan ne kadar istediğini, baska bir adam karısının poposuna bakıyormuş. Ama kadının hiçbir şeyden haberi yok. Alışveriş bittikten sonra eve gelince, adamda bir karış surat, karısı sorunca ne oldu diye, sen daha iyi bilirsin ne olduğunu, bu soruyu sorduğunu edepsizlik olarak buluyorum demiş. Tam 2 hafta konuşmamış karısıyla. 2 hafta sonra artık kadın, dizkapaklarinin üstüne düşüp neolursun söyle, neden küstün, artık kaldıramıyorum deyince, adam anlatıyor, niye küstüğünu. Kadın nekadar söz verse, yemin etse, haberi olmadığını, o adamı görmediğini ve tanımadığını, kocasını inandiramadi. Her tiyatro gidişi, her restoran yemekleri, her eğlenceler, kavgayla bitti. Sonunda kocasını ozamana kadar hiç kandırmaya kadın, onu kandırmaya başladı. Birisiyle tanışmış iş yerinde, o adamda evliymis, ikisininde çocuk yok, adamında karısı çok kiskancmis, önce tam bir yıl buluştular, sonra ikiside bosandilar ve evlendiler, bir kızları oldu, ve daha hala çok mutlular ve hicbir zaman birbirlerini sıkmazlar ve birbirlerine güvenirler.
Yada eşlerini zorlukla başkasının kollarına ittiler.Eski eşler boşuna kıskançlık yapmıyormuş,bunlarda aldatma potansiyelini görmüşler demek ki
Bu kıskançlık huyundan memnun değillerse direk boşansaymışlar.Bence bu insanlar yaptıkları edepsizliğe kılıf bulmak istemişler.Bir yıl aşığıyla buluşabilen evli insanların eşlerinin pek de kıskanç olabileceğini sanmıyorum.Eşleri gerçekten kıskanç olsalardı bir yılda bin kez yakalanırlardı.Bunca şey yapıpta birbirlerine güvenmeleride komik geldiYada eşlerini zorlukla başkasının kollarına ittiler.
Hiç aldatmak istemeyen mutlu insanlar, hergün ve herzaman eşleri tarafından suclanirsalar, beni aldatiyirsun diye, işte onlar da Birgün geldi hakikatten aldattilar.
Adama oyle sorarsan tabiki inkar eder elinde kanıt delil gözünle gördüğün yada birinin bisey gördüğü olsa tamam dicemde paranoya yapıyor olabilirmisinEşim olacak şahısa güvenmiyorum eski bazi yakaladigim şeylerden yakaladigim ufakta olsa yalanlardan vs güvenim yok ben yanında olmadığım zamanlar kesinlikle başka kadınlara baktığını düşünüyorum ve bunu aklımdan atamıyorum kendisi tabiki de inkar ediyor ama yok ona güvenmiyorum içimden kalbimden güvenim yok hissediyorum diyorum bağırıp çağırıyor diyorum ki ben hissediyorum davranışlarından hareketlerinden başkası var senin aklında diyorum yok diyor bana küfür edip hakaret ediyor beni sevmediğini düşünüyorum çünkü sevseydi hakaret ve küfür etmezdi diye düşünüyorum tatlı tatlı söylerdi yalvar yakar söylerdi bagirmazdi ağzından kötü bir söz çıkmazdı siz karşı taraf böyle olsa ne düşünürdunuz?