Bariz değil mi sizce de?

sürekli belkide yapmadigi bir şey için sucluyorsan o yüzden bağırıyor olabilir ne bileyim.esim gün oluyo gece yarısı eve geliyo işi oluyo arkadaslariyla bulusuyo yani oda bir insan nihayetinde bunu yapacak insan zaten eve gelmeden oooo neler yapar guvenin yoksa ikinizde yıpranırsınız.

Benim spor grubumdaki kadınlardan birisinin kocası aynı senin gibiydi. Hep suphelenir ve karısına yaşamını zehir ederdi. Birgun beraber pazara alışverişe çıkmışlar, karısı tezgahtara söylerken, hangi sebze veya meyvadan ne kadar istediğini, baska bir adam karısının poposuna bakıyormuş. Ama kadının hiçbir şeyden haberi yok. Alışveriş bittikten sonra eve gelince, adamda bir karış surat, karısı sorunca ne oldu diye, sen daha iyi bilirsin ne olduğunu, bu soruyu sorduğunu edepsizlik olarak buluyorum demiş. Tam 2 hafta konuşmamış karısıyla. 2 hafta sonra artık kadın, dizkapaklarinin üstüne düşüp neolursun söyle, neden küstün, artık kaldıramıyorum deyince, adam anlatıyor, niye küstüğünu. Kadın nekadar söz verse, yemin etse, haberi olmadığını, o adamı görmediğini ve tanımadığını, kocasını inandiramadi. Her tiyatro gidişi, her restoran yemekleri, her eğlenceler, kavgayla bitti. Sonunda kocasını ozamana kadar hiç kandırmaya kadın, onu kandırmaya başladı. Birisiyle tanışmış iş yerinde, o adamda evliymis, ikisininde çocuk yok, adamında karısı çok kiskancmis, önce tam bir yıl buluştular, sonra ikiside bosandilar ve evlendiler, bir kızları oldu, ve daha hala çok mutlular ve hicbir zaman birbirlerini sıkmazlar ve birbirlerine güvenirler.

Bir gün eşimin yalvarmasini çok istersem akşam" bugün saat 15.35 gibi bir kadına yiyecek gibi baktın, hissediyorum, ben kadınım hissederim" diyeceğim. Anladım ben sizi. Şu an aydınlandım

Eski eşler boşuna kıskançlık yapmıyormuş,bunlarda aldatma potansiyelini görmüşler demek ki

bu hislerden yakında kafayı yersiniz, kendinize de hayrınız kalmaz
1. bir terapistten randevu alın, şüpheci bir insanım diye. yaşadıklarınızı ona anlatın, terapist sizi yönlendirir
2. açık yakalamakla uğraşmayın, boşuna zaman ve moral kaybedersiniz, sakinleşin
3. sakinleşin.. siz değişmedikçe hiçbirşey değişmez
4. eşiniz size yalvarmak zorunda değil, kimse kimseye yalvarmak zorunda değil
5. sakinleşin

aldatıyorsa zaten bitecek. siz böyle yaptıkça eşiniz zaten size yakalanmaz. siz sakinleşirseniz herseyi uzaktan daha net görebilme yeteneği kazanırsınız. Bu halinizle ilk kavgada boşanmaya bile gidebilir bu şüpheleriniz. Ya hiç aldatmadıysa, ya hiç bakmadıysa? Boşanınca psikolojiniz ne olacak? elinizde hiçbir delil yok, büyük ihtimal günah alıyorsunuz. Bu kadar şüpheleniyorsunuz ama hiç açık vermedi mi yani? Erkekler bu konularda o kadar zeki değil

Eski eşler boşuna kıskançlık yapmıyormuş,bunlarda aldatma potansiyelini görmüşler demek ki
Yada eşlerini zorlukla başkasının kollarına ittiler.
Hiç aldatmak istemeyen mutlu insanlar, hergün ve herzaman eşleri tarafından suclanirsalar, beni aldatiyirsun diye, işte onlar da Birgün geldi hakikatten aldattilar.

Bu kıskançlık huyundan memnun değillerse direk boşansaymışlar.Bence bu insanlar yaptıkları edepsizliğe kılıf bulmak istemişler.Bir yıl aşığıyla buluşabilen evli insanların eşlerinin pek de kıskanç olabileceğini sanmıyorum.Eşleri gerçekten kıskanç olsalardı bir yılda bin kez yakalanırlardı.Bunca şey yapıpta birbirlerine güvenmeleride komik geldi

Bu evlilikte saygi yok, sevgi yok, guven yok, yalan var...hakaret var.. bu evliligi surdurnenin bir anlami var mi? Evliligin temeli olan guven ve saygi yoksa o evlilik yurumez ki. Sadece uzatmalari oynarsiniz.

Bu adama karşı neden bu kadar güvensizsiniz?
Güvenmiyorsanız neden evlendiniz?
Adam bu tartışmalardan önce de size küfür ediyor muydu?

Açıkçası okurken ben bile sıkıldım adamı düşünemiyorum. Bu yine de küfür etmesi için bir neden değil.

Yalvarmak bence yetmez nasıl güveniceksin doğruluğuna ki,beyin okuyan bir cihaza falan sokmak lazım,kesin emin olmadan olmaz. Diğer evlilikler o cihazla yürüyor,yoksa töbe bismillah..

Adama oyle sorarsan tabiki inkar eder elinde kanıt delil gözünle gördüğün yada birinin bisey gördüğü olsa tamam dicemde paranoya yapıyor olabilirmisin

Kadinlarin hissettikleri yüzde 70 doğru cikar da kimse de size yalvar yakar olmak zorunda değil . Kanit varsa konuşun zira erkek zihniyetine kanitlamak lazim bazi şeyleri

Cok fazla pembe dizi izliyosunuz heralde yalvarmali yakarmali hakli olan bir insan neden yalvarsin ne sacma cocukca haksiz bile olsaydi surekli ayni seyleri soyleyen bir kdina kendini anlatmaya calisacagini sanmiyorum

İhtimaller üzerinden kendiniz ve eşinize hayatı zehir ediyorsunuz.
Hastalık derecesinde kıskanç olabilir misiniz? Ben öyle hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…