- 13 Ocak 2020
- 44.615
- 168.114
- 33
-
- Konu Sahibi bilinmeyen40
Sen yanındayken niye hissediyon gözünle görmen lazım bakıyosa?Ben yanındayken bile baktığını hissediyorsam ben yokken acaba neler yapıyor diye düşünmem bence gayet normal hatta çok çok çok normal ama tabi yaşayan bilir beni anlar
MantıklıSen yanındayken niye hissediyon gözünle görmen lazım bakıyosa?
Yani görüyorum tabiki evet bakıyorum baktım mi der demez demiyor da bende hissetmiş oluyorum öylece kalakaliyorum o dusuncelerimle ve sonuç ben psikoljisi bozuk biri olmuş oluyorum buradaki bazilarinin direkt genelledigi gibi....Sen yanındayken niye hissediyon gözünle görmen lazım bakıyosa?
Eşinizin yanınızda olmadığı zamanlar hakkında spekülasyonlarda mı bulunuyorsunuz gerçekten?
Çok korkunç. Başıma geldiğini düşündüm tüylerim ürperdi valla. O derece
Yani görüyorum tabiki evet bakıyorum baktım mi der demez demiyor da bende hissetmiş oluyorum öylece kalakaliyorum o dusuncelerimle ve sonuç böyle olaylarda ben ve benim gibiler psikoljisi bozuk biri olmuş oluyor buradaki bazilarininda böyle durumlarda kadını anlamayarak direkt genelledigi gibi....
Ben dışarı çıkmıyorum. Siz bi de eşiniz olmadan dışarı mı çıkıyorsunuzBen mesela esim yanimda yokken gozlerimi kapatip oyle yururum ki yolu goremiyim
Hayatım genellemiyolar gayet spesifik şahsın adına konuşuyorlar. Tüm yönleriyle sarfedilen kelimeler yalnızca senin için.Yani görüyorum tabiki evet bakıyorum baktım mi der demez demiyor da bende hissetmiş oluyorum öylece kalakaliyorum o dusuncelerimle ve sonuç ben psikoljisi bozuk biri olmuş oluyorum buradaki bazilarinin direkt genelledigi gibi....
Sizinde başınıza gelirse birgün beni anlarsınız.. hayatı böyle güllük gülistanlık görmeye devam..Hayatım genellemiyolar gayet spesifik şahsın adına konuşuyorlar. Tüm yönleriyle sarfedilen kelimeler yalnızca senin için.
Ben dışarı çıkmıyorum. Siz bi de eşiniz olmadan dışarı mı çıkıyorsunuz
EvetTahammül kalmamış, saygı bitmiş, bariz olan bunlar.
Ama ne yapabilirim henüz başıma gelmemişken başıma gelirse diye karalar mı bağlamalıyım?Sizinde başınıza gelirse birgün beni anlarsınız.. hayatı böyle güllük gülistanlık görmeye devam..
Muge Anlinin da dedigi gibi en ufak bile supheleniyorsan dogrudur.Bu tarz konularda bosanmak ya da sineye cekmek gibi iki yol var.Eger yakalarsam bosarim diyorsaniz arastirin acigini arayin ama yok bosamam diyorsaniz bosuna da kendinizi yorup uzmeyinEşim olacak şahısa güvenmiyorum eski bazi yakaladigim şeylerden yakaladigim ufakta olsa yalanlardan vs güvenim yok ben yanında olmadığım zamanlar kesinlikle başka kadınlara baktığını düşünüyorum ve bunu aklımdan atamıyorum kendisi tabiki de inkar ediyor ama yok ona güvenmiyorum içimden kalbimden güvenim yok hissediyorum diyorum bağırıp çağırıyor diyorum ki ben hissediyorum davranışlarından hareketlerinden başkası var senin aklında diyorum yok diyor bana küfür edip hakaret ediyor beni sevmediğini düşünüyorum çünkü sevseydi hakaret ve küfür etmezdi diye düşünüyorum tatlı tatlı söylerdi yalvar yakar söylerdi bagirmazdi ağzından kötü bir söz çıkmazdı siz karşı taraf böyle olsa ne düşünürdunuz?
ne münasebet izinsiz evde oda bile değiştirmiyorummmBen dışarı çıkmıyorum. Siz bi de eşiniz olmadan dışarı mı çıkıyorsunuz
Birşeyini net olarak yakalayim bosarim tabiki de öyle oturacak biri değilim zaten iş onu yakalamakta zatenMuge Anlinin da dedigi gibi en ufak bile supheleniyorsan dogrudur.Bu tarz konularda bosanmak ya da sineye cekmek gibi iki yol var.Eger yakalarsam bosarim diyorsaniz arastirin acigini arayin ama yok bosamam diyorsaniz bosuna da kendinizi yorup uzmeyin