Benim spor grubumdaki kadınlardan birisinin kocası aynı senin gibiydi. Hep suphelenir ve karısına yaşamını zehir ederdi. Birgun beraber pazara alışverişe çıkmışlar, karısı tezgahtara söylerken, hangi sebze veya meyvadan ne kadar istediğini, baska bir adam karısının poposuna bakıyormuş. Ama kadının hiçbir şeyden haberi yok. Alışveriş bittikten sonra eve gelince, adamda bir karış surat, karısı sorunca ne oldu diye, sen daha iyi bilirsin ne olduğunu, bu soruyu sorduğunu edepsizlik olarak buluyorum demiş. Tam 2 hafta konuşmamış karısıyla. 2 hafta sonra artık kadın, dizkapaklarinin üstüne düşüp neolursun söyle, neden küstün, artık kaldıramıyorum deyince, adam anlatıyor, niye küstüğünu. Kadın nekadar söz verse, yemin etse, haberi olmadığını, o adamı görmediğini ve tanımadığını, kocasını inandiramadi. Her tiyatro gidişi, her restoran yemekleri, her eğlenceler, kavgayla bitti. Sonunda kocasını ozamana kadar hiç kandırmaya kadın, onu kandırmaya başladı. Birisiyle tanışmış iş yerinde, o adamda evliymis, ikisininde çocuk yok, adamında karısı çok kiskancmis, önce tam bir yıl buluştular, sonra ikiside bosandilar ve evlendiler, bir kızları oldu, ve daha hala çok mutlular ve hicbir zaman birbirlerini sıkmazlar ve birbirlerine güvenirler.