Bariz değil mi sizce de?

Elle tutulur birsey yoksa adami nasıl itham edersiniz.sadece hissetmekle olacak iş mi bu .çok ciddi bir konu. Guvenmiyorum da guvenmiyorum diyorsunuz.biraz mantık süzgecinden geçirin düşüncelerinizi .yazik degil mi.

Sen yanındayken niye hissediyon gözünle görmen lazım bakıyosa?
Yani görüyorum tabiki evet bakıyorum baktım mi der demez demiyor da bende hissetmiş oluyorum öylece kalakaliyorum o dusuncelerimle ve sonuç ben psikoljisi bozuk biri olmuş oluyorum buradaki bazilarinin direkt genelledigi gibi....

Yani görüyorum tabiki evet bakıyorum baktım mi der demez demiyor da bende hissetmiş oluyorum öylece kalakaliyorum o dusuncelerimle ve sonuç ben psikoljisi bozuk biri olmuş oluyorum buradaki bazilarinin direkt genelledigi gibi....
Hayatım genellemiyolar gayet spesifik şahsın adına konuşuyorlar. Tüm yönleriyle sarfedilen kelimeler yalnızca senin için.

Eşim olacak şahısa güvenmiyorum eski bazi yakaladigim şeylerden yakaladigim ufakta olsa yalanlardan vs güvenim yok ben yanında olmadığım zamanlar kesinlikle başka kadınlara baktığını düşünüyorum ve bunu aklımdan atamıyorum kendisi tabiki de inkar ediyor ama yok ona güvenmiyorum içimden kalbimden güvenim yok hissediyorum diyorum bağırıp çağırıyor diyorum ki ben hissediyorum davranışlarından hareketlerinden başkası var senin aklında diyorum yok diyor bana küfür edip hakaret ediyor beni sevmediğini düşünüyorum çünkü sevseydi hakaret ve küfür etmezdi diye düşünüyorum tatlı tatlı söylerdi yalvar yakar söylerdi bagirmazdi ağzından kötü bir söz çıkmazdı siz karşı taraf böyle olsa ne düşünürdunuz?
Muge Anlinin da dedigi gibi en ufak bile supheleniyorsan dogrudur.Bu tarz konularda bosanmak ya da sineye cekmek gibi iki yol var.Eger yakalarsam bosarim diyorsaniz arastirin acigini arayin ama yok bosamam diyorsaniz bosuna da kendinizi yorup uzmeyin

Ego komplekslerinizden cikip terapi almaya baslayin. Kendiniz calip kendiniz kuruyorsunuz. Esiniz icin ne kadar onur kirici bir durum farkinda degilsiniz bile. Ben küfür kullanmadigim halde biri beni böyle itham edip dursa küfürleri basarim. Birde yalvaracakmis adam. Heee tabi. Zaten eslerimiz ego terapi merkezi

Muge Anlinin da dedigi gibi en ufak bile supheleniyorsan dogrudur.Bu tarz konularda bosanmak ya da sineye cekmek gibi iki yol var.Eger yakalarsam bosarim diyorsaniz arastirin acigini arayin ama yok bosamam diyorsaniz bosuna da kendinizi yorup uzmeyin
Birşeyini net olarak yakalayim bosarim tabiki de öyle oturacak biri değilim zaten iş onu yakalamakta zaten 🧐😤

X