Merhaba arkadaşlar, ben bir kaç kez buraya yazdığım gibi insanlara ne güvencim nede bir arada olmak isteyişim kalmadı. Üst üste hep kazık yedim.
Şimdi son kazık olayının üzerinden bir hafta bile geçmedi eşim olacak kazıklara doymayan insan tutturmuş başka şehirden iki de bir arayıp gelmek isteyen insana gel demiş. İki çocuklu aile
Yanlarında da kimi daha getirirler sürpriz ( biz salağız ya çünkü insanlar çok rahat bu konuda)
Sinirlerim zıpladı akşamdan beri kavga ediyoruz. Ben nasıl gelme diyim iki yıldır her yaz gelecez diyorlar sen istemiyosun diye bahane söylüyorum diyor. Geçen yine arayınca bişey diyemedim artık gel demiş
Ya yazarken bile sinirden elim titriyor.
Bu insanları anlatacam ekstra gelmelerini istemediğim birileri ama normalde arkadaşlar bu sıcakta babam gelse çekecek halim yok. Yahu evde şort crop zor duruluyor. Bunlar gelince elin adamının yanında bana giyin deyip durcak. Ki zaten mecbur giyincem. Onu geçtim hizmet et yemek yap.
Şimdi bu insanlara geliyorum sırf turistik bir şehirdeyiz diye resmen bedava tatil için geliyorlar. Normal zamanda arayıp sormazlar. Sadece bir iş yeri açmışlardı bunun için eşimden bir kaç işi halletmesini bilmediklerini rica etmişlerdi. Eşimde bedava yapmıştı. Sonra baktılar ki bedava 5 yıldır ne zaman işi düşse tekrar bir iki gün arayıp sonra isteğini bildiriyor. Eşime yapma salak mısın diyorum. Ya boşver arkadaş sonuçta diyor. Ama ona yaptığın iş için verdiğin zamanı benden çocuğundan çalıyorsun.
Onun için de çok gıcığım bunlara
Diğer bir sebebi de bir keresinde bunların bulunduğu şehirde benim yeğenim vardı. İşe ihtiyacı vardı dedim ki eşime bunlara söyleyelimde bir iş versinler öğrenci kız orda burda çalışacağına cep harçlığı verse yeter dedim. Yani düşünün cep harçlığı
Eşim söylemiş rica minnet yeğenimi çağırdılar iş yok demek için miş.
Sonra yine çağırmışlar çay yaparsın temizlersin ofisi diye ki yeğenim öğretmenlik okuyor ve kendi kurumları da eğitim üzerine verilebilecek birsürü iş varken çay demiş kızda tmm demiş yaparım
Sonra telefonla tekrar aramışlar kızı demişlerki diğer ortak çaycı tutmuş haberimiz yoktu kusura bakma.
Şimdi de gelmiş burda bende bedava yicek içicek yatacak birde yemeğe götürmemi turistik rehberlik yapmamı o biçim benzin harcamamı bekliyecekler
Ben haksızmıyım arkadaşlar ya çıldırıyorum şuan eşimden habersiz arayıp reddetmek için
Birde aklımda şey var dedim ki eşime gelirlerse görecekleri de var
Valla aklımda ki şey gezdirmemek evde oturmak
Bu sıcakta gezmek zorundamıyım arabanıza binin gezin herkes nasıl gidiyor