Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Ben de bakire değildim ve biliyordu onunla da oldu birlikteliğimiz evlenmeden önce bunu suratıma vurar sürekli tekmdeğilsiniz

Yıl olmuş 2018 İnsanlar bilim robotlar dan felsefeden konuşur bunları tartışır bitmedi bizim bu kızlık zarı tartışmalarımız bilinçli bir insan bilinçli bireyler yetiştirir kiminle sevişip sevişmeceğine karar verir herkesle olmaz zaten geride kişinin karırına kalmış zar nedir ya yeter gerçekten

E zaten o yüzden boşanan kadınlara rahat vermiyorlar ya. Bunun zarı yok artık her haltı yiyebilir kafası. Kendi içlerinde tutarlılar aslında.

Bunu ben bir yerimden uydurmadım ki, daha çocuk yaşta fen dersinde öğrendiğimi çok net hatırlıyorum. Tabiki her zar bir değil, ama yırtılanlarında olduğunu işlediğimizi hatırlıyorum. Bakirelik, ilk birliktelikte bozuluyor. Zar yırtılınca değil, buna göre esnek zarlı olanlar hep bakire o zaman.

Siz de abartmadınız mı? Özelden ulaş numaranı ver falan? Nedir bunlar yani? Mahalle kavgasına mı gireceksiniz? Benim bildiğim erkekler numara adres ister.
Kendine kendine konuşup dursun.

Ya sabaha kadar uyumamışım kadin basit yollu metres artik bilmem ne diyor. Olayın siniriyle ben de çileden çıktım haliyle. O an sakin kalmak da kolay olmuyor ki son ana kadar da gayet sakindim

Bence yat kalk yeni banlandim dua et.
Yoksa buraya yakismayan ama üzerinde harika duracak laflar bende de var.

Maalesef yanlış öğretmişler o zaman. Ben bakirelikten bahsetmiyorum ki. Zardan bahsediyorum.

Herkes kendi çocuğuna ne anlatacagini size sormayacak herhalde? Iyice saydirmissiniz da sizin gibi dusunmeyenlerin annesini tebrik etmek size mi düştü?

Ben de bakire değildim ve biliyordu onunla da oldu birlikteliğimiz evlenmeden önce bunu suratıma vurar sürekli tekmdeğilsiniz
Neden buna izin veriyorsunuz peki? Gerçekten merak ediyorum neden bu çirkinliği size yaşatmasına izin veriyorsunuz?
Sizin üzerinizden diğer bayana da söylüyorum.

Gorusune katiliyorum

Babanın kızına tecavüzü zina değildir ensesttir ve tecavüzdür. Daha kavramları oturtamamışsınız bir de ahkam kesiyorsunuz.
Dikkatli okursanız sevinirim zina ayyuka çıktı dedim bu zamanda insan babasına bile güvenemezken sevdigim insanla ilişkiye girmek ayıpmı sözüne karşılık nasıl bu kadar güvene biliyorsunuz anlamında söyledim babanın kızına tecavüzünü sadece örnek gösterdim sanırım yalnış anladınız

İşte yanlış adamları seçiyorsunuz bende bakire değildim bi ara sorun eder gibi oldu dedim hadi görüşürüz ki hiç bir zaman saklamadım en başından beri biliyordu sonra bir daha lafı olmadı yapmayın kendinize bunu lütfen

Maalesef yanlış öğretmişler o zaman. Ben bakirelikten bahsetmiyorum ki. Zardan bahsediyorum.
Doğru olabilir söylediğiniz, bilemiyorum. Ben fen dersinde işlediğimiz konuyu söyledim sadece. Belkide öğretmenimiz sınıftaki erkeklere algıda seçicilik için böyle bir konu işletmişti.
Bilemiyorum.

Polonya lı bir arkadaşım hamile kalmıştı, erkek arkadaşı aldır bebeği diyince hayır aldırmayacağım ben bunun sorumluluğunu alabilirim sana ihtiyacım yok diye rest çekip gitmişti, kızın dik duruşu karşısında adam peşinde koştu ve evlendiler.

Benim bu sevişin kelimesi kullanılmasında ki asıl rahatsız eden yönü, malesef bekareti kaybetme yaşı, 13-14 yaşında ki kızların bu önemsiz birşey nasıl olsa diye erkenden kaybetmesi. Bekarete ne kadar önem verilirse bu yaş o kadar ileri atılacak.
Burada konuşan kadınların çoğu 25 yaş üstü nasıl korunulması gerektiğini , iyi ve kötü insanı ayırt edebilecek vaziyette. Peki 16 yaşında ki bir kızın ilişkiye girip karnı şişene kadar hamile olduğundan haberi bile yokken, ben bekarete önemsiz diyemem. Bu olaylar yüzünden bir çok kız tehdit edilip kameraya çekilip başkalarıyla birlikte olmaya zorlanırken biz hala bu konuları ne yüzle savunup bu konuyu tartışa biliyoruz.

Devir gerçekten zor. Bekaret herkesin kendi tercihi olan birşey ama malesef bizim 22 den sonra çok az kadının aklı başında kaybettiği bekaret yaşı git gide daha erken yaşlara düşüyor.

Burada +25 yaşında ki kadınların acaba hamileyim diye konu açıp bize sorduğu bir ülkeden bahsediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…