Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230

Allah zarı niye yaratmış.."Kadın her önüne gelenle birlikte olmasın diye"

Şimdi sana bununla ilgili sayfalarca şey yazardım ama anlar mısın,mümkün değil.

Ya bu kafaya ulaşmak için ne yiyip içiyosunuz arkadaş. Baş ağrısı filan yapıyo mu bu kadar zeka?

Sevdiği insana bakireligini düşünen bi insansıniz bn işin namus tarafına yada dini tarafına girmeyeceğim aslında önem verdiğiniz birsey ki sevdiğiniz adama bakireliginizi verecek kadar bu konuyu onemsiyorsunuz pekin adam sizi bırakır giderse ne yapicaksiniz bir sonraki seveceginiz insana karşı tutumunuz ne olucak onuda geçtim kendinizi teslim ettiğiniz adam bırakıp giderse duygusal yikiminiz ne olucak ???????????

sormasaydin keske kanayan yaram,,, hic kimseyle olmadigi halde ilk gece iliskide kan gelmedi diye hala kiz olduguna inanilmayan kocasi tarafindan o.. damgasi yiyen her kavgada bu yuzune vurulan, hatta bu yuzden defelarca siddet gorebilen asagilanabilen nice temiz kizlar var cunki.Nerden mi "Kendimden biliyorum".

Daha kızlık zarının neden olduğunu bilmeyen insanlar var bu ülkede. Allah kızlık zarını her önüne gelenle yatmayalım diye yarattı ama erkekte öyle bir şey yaratma gereksinimi duymadı. Çünkü namus sadece kadınlar için var!!! Erkekler istedikleri her şeyi yapabilirler. Ya kardeşim bilmiyorsunuz madem açın azıcık okuyun,araştırın. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlardan bıktı bu toplum.

evlenmeden önce cinsel ilişki yaşamayı normal buluyorum. ama bu artık zar yok diye herkesle sevişmek anlamına gelmiyor. sevgilimle sevişirim çünkü arada duygusal bir bağ var. bu yüzden bakirelik önemli değil. ben sevdim ve sevdiğim kişiyle seviştim başka da açıklama yapmak zorunda değilim ilerde evleneceğim kişiye.

ha bu arada bir yoruma ithafen,annemle babam üniversitedeyken evlenmişler ve evlenmeden önce de sevişmişler annem bir sohbet esnasında laf arasında söylemişti. anneme olan saygım azalmadı. bu düşünce yapısındaki insanları alıntılamak bile istemiyorum.

Bakirelik bu kadar önemli mi bi kızın sevdiği adamla birlikte olmak istemesi toplumca diyorum neden bu kadar ayıp günah olarak zaten dicek lafım yok erkegede kadına da günah
Önemli evet...
Toplumsal bir sorun diğer sorunun cevabı da... Toplumun erkeğe verdiği sözde (!) üstünlüğü en iyi şekilde temsil etmesi...
Kadın yapınca yaftalanir ayiplanir dislanir...
Hor görülür...
Kişinin kendisi önemlidir bunu da zaman içerisinde öğrenir

Muneeee bakta banla bsni yoksa hepsinin harbiden anasni sikicem

Valla insan gbi yazdim cok oynadi biyerleriniz bundan anliyorsunuz demeki hadi banim acilinca gorsszzz

Cok edeplisiniz sizzzz benim agizim piss ama siz motorsunuYa cok edeplisiniz alkisliyorummm sizi hadi bas git

Ben ozur dilemiorm aynen arkasindayim kimse benim adima edemez sen onla bunla orda burda yatip kalkmayi normallestirmeye caliscaksin die ben kufur etttigim icin zerre pisman degilim.. byeeee

Şu linkten bu hanımı şikayet edebilirsiniz: https://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.php?subject=8

Kadın bakirelik önemli deyip evlilik öncesi cinsel ilişkiyi onaylamıyor, hakaret ediyor ama kalkıp burda herkesin anasını şey etmeye çalışıyor. Pardon bu günah değil mi? Sana serbest herhalde :)

Konu sahibi herkese göre değişen bir durumdur. Bana normal gelir ya da normal gelmez önemli olan ben değilim ki, sensin. Yani burda sadece tartışma çıkmış. Çirkin çirkin laflar edilmiş, pes!
Bir insan hem de bir kadın nasıl oluyor da kendisi dahi anneyken kalkıp anne üzerinden küfür ediyor? Çirkin zihniyet başka bir şey değil.

Kızlık/bekaret zarı diye adlandırdığımız şey aslında iç genital organları enfeksiyondan korumak maksadıyla varolagelmiş bir doku kıvrımıdır hanımefendi.
Kaldı ki embriyolojik bir uzantı olduğu için genetik faktörler devreye girdiğinde hiç zarı olmayan kadınlar da doğuyor diyebiliriz. Bu durumdaki kadınlar doğuştan günahkar mı oluyor ?
Allah böyle ufak tefek detaylarla uğraşmayacak kadar yücedir emin olun. İrade dediğiniz şey ise sadece kadında yok erkekte de var. Kadınları pasifize etme çabanızı görüyorum ve rest diyorum.

İşin tuhaf tarafı kızlık zarının ilk gece ritüeli haline dönüşmesi ağızlarını doldura doldura kkkafir dedikleri Yunanlıların mitolojik geleneğinden alıntılanmış bir olaydır.

Bence öenmli diyebilirsiniz,evlenmeden cinsel ilişkiye karşıyım ben ilkim kocamla olsun isterim diyebilirsiniz ya da dini inancım bu yönde diyebilirsiniz hepsine de tamamım ama seven insan kıyamaz ki mantığından bir an önce uzaklaşın hanımlar.Madem seven insan kıyamıyor evlenince de sevişmesin o zaman kocanız sizle.Bu zaten kıyma meselesi değil.Seven inaan çok doğal olarak sevdiğiyle böyle şeyleri yaşamak ister,kadın da bir erkek de ister o yüzden insan diyorum.He siz istemezsiniz siz karşısınız tamam çok iyi anlıyorum.Ama bunun açıklamasını bana uygun değil diye yapın.Seven insan kıyamaz diyerek evlenmeden sevişeb tüm insanların sevgisine saygısızlık etmiş oluyorsunuz ve buna hakkınız yok.
Konuya cevap vericek olursak bence önemsiz,önemsiz bulan bir sürü erkek de var.Herkes kendisine göre bulduktan sonra bir sıkıntı yok.

Korktum sizdeeeennnn napicam smdi aglassim geldi offf skldm yaaaa
Şimdi sen banlanacaksın hatta ikinci üyelik alıp geleceksin ve biz seni bilmeden insanca cevap vereceğiz ya ona yanarım. Eğer dediklerinin arkasındaysan ikinci üyelikle gelmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…