• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Geyikten banlanıp 7 veya 10 gün bile siteye giremeyen arkadaşlar var. Ki hiçbir şekilde küfür etmedikleri halde. Bu üye üç gün banlanıp dönerse aşırı adaletsizlik olacak. Zira ana bacı bırakmadı, küfürlerle ralli yaptı şahsımıza yönelik.

Bu üyenin hem üyeliği iptal edilmeli hem de başka yeni bir üyelikle buraya asla gelememeli. Biz elimizden geleni yapıyoruz şikayet konusunda. Yöneticiler de bu kişiye engel olursa çok mutlu oluruz. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Daha once ahaliye hakaretler eden birinin uyeligi iptal edilmisti direkt, kufur etmemisti hatta.. Buna fazlasi yapilir diye dusunuyorum..

sen neden evli kalıp 2 de çocuk verdin bu dengesize?

rezil ederim, iftira atarım mı dedi?
ailen arkanda değil mi?
işin yok mu?
Ben de sordum ama cevap alamadim..
Kadina kendini suclu, kusurlu, eksik hissettirmis baskıyla zulumle, hakli gosteriyor yaptigi rezilligi ve kadin da korkuyor namusumla rezil eder beni diye.. Bence..

Ben de sordum ama cevap alamadim..
Kadina kendini suclu, kusurlu, eksik hissettirmis baskıyla zulumle, hakli gosteriyor yaptigi rezilligi ve kadin da korkuyor namusumla rezil eder beni diye.. Bence..
evet. cümle aleme rezil ederim demiştir rezil herif.
e kadıncağız kendini aklayana kadar adı çıkardı.

Sen bol bol yat kalk onunla bununla ..bu fikrimde sacma geldimi yoksa tastikmi etmis oldum yaptiklarini? Nerde beyinsiz gelir beni bulur

İğrençsiniz. Kendinizi bir zardan ibaret görüyorsunuz değil mi. Çünkü hayatta başka başarınız yok. Evlenip çocuk yapmaktan başka niteliğiniz yok. Kimseyi tanımadan evlenmeyi marifet görüyorsunuz ya pes. Alt seviyede olduğunuz için (konuşma tarzınız ve küfürlerinizden bunu çıkardım) etrafınızdaki düşünceler de buna göre şekillenmiş ama eğitimli kişiler arasında inanın bu konu önemini kaybetti. Bu arada evliyim ve evlenirken bakire değildim. Merak edersiniz belki.

Hala açık mı bu konu. İğrenç küfürleri okumuş oldum :olamaz:

Önemli mi önemsiz mi bunun kararını burada yaptığınız anketle veremezsiniz. Herkesin yaşantısı ve inancı farklıdır. Sizin değerlerinize bağlıdır bu kesinlikle. O yüzden de bir 60 sayfa da yazılsa bu işin sonu olmaz

Tövbeler olsun bu nedir ya :olamaz:

Kendi kocası kim bilir kaç kişiyle birlikte oldu evlenmeden önce ee senin kocanda başkasının artığı olmuyor mu o zaman ?

Pü sizin zihniyetinize :KK59:

Bakireliğe kimisi önem verir kimisi vermez, herkesin kendi kararı. Ama vermeyene bu cümleleri sarf etmek ne kadar çirkin bir durum.
Ne kadar seviyesizce , umarım birdaha siteye gelmez.

Aaa konu kapanmadan bitirdim 2 saatte okudum... Utandım ..eğer bu kadın namusluysa ben bedenen namuslu olmayim hiç önemli değil ... namus insanın 2 bacağının arasında değil beyninde olacak ama bunun beyni zarina yapismis zar gidince zarın görevini "BEYİN"e.vermişler ..:KK53: iyi ki gece yokmuşum kesin banli olurdum:KK45:

evet. cümle aleme rezil ederim demiştir rezil herif.
e kadıncağız kendini aklayana kadar adı çıkardı.
Bu tip herifler (cok ozur dileyerek soyluyorum) oluk oluk kan da gorse, hakaret edecek baska bi sey bulur, zihniyet sakat cunku.. Madem namusuna(!) cok duskunsun, evli kalma o zaman suphe ettigin kadinla.. Veya evli kalıyorsan ve cok adamsan(!) adam gibi davran.. Bakire degildi diyelim, yine hakki yok hakaret etmeye , siddet uygulamaya.. Ustelik kendisi de esinden once cinsellik yasamis anladığım kadariyla.. Allah korusun boyle hastalikli kafalardan hepimizi..
Rabbim hepsini soracak, o kadin sana Allah in emaneti her seyden evvel..
Yazik..

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. @Kazen

bu ana avrat kufur eden kadin birkac gun banlanip siteye geri mi donecek ?
bu tarz hakaretler yasal olarak da suc
siz uyelerinize yasal yaptirim yapamazsiniz ama siteden atabilirsiniz uyeligini sonlandirabilirsiniz

3 gun banlanip sonra geri donmesini istemiyorum buraya

hepimize kufur eden bir insan burada var olmamali

Şimdi girdim siteye, konuyu çok karışmış olduğunu anladığımdan kapatıyorum.
Konuyu ve o üye kimse inceleyeceğim, eğer dediğiniz gibiyse zaten hem yazdıkları için uyarı alır hem de üyelik iptali olur, ağır küfürleri olan üyeleri insiyatif kullanıp siteden süresiz uzaklaştırdığımız oldu çünkü.

Hanımlar bu arada gecikme içinde özür dilerim, sabaha kadar sitedeydim Pazar günü de biraz keyif yapayım dedim, bir kadının haftasonu gelip gün görmemiş küfürleriyle ortalığı karıştıracağını kestiremedim, kadınız sonuçta, bir kadın diğerine bu kadar ağır küfürler etmez deyip her seferinde şok olacağım küfürlere denk geliyorum, hem uyarı hem üyelik iptali yapıldı.

Back