- 1 Kasım 2017
- 172
- 191
- 18
- Konu Sahibi Gayehasan56
-
Yuh!!!terbiyesiz!!!
Sen uremeAma öyle değil mi? :) bazı değerler artık yok sayılıyor. Neymiş çok seviyormuş madem çok sevdiğin adamla evlen her halti ye. Onu seviyorum ondan yattım seviştim ama bununla evlenmek istiyorumm. Varmı böyle bi mantık yaa. Çağdaşlık modernlik farklı algılanmış beyinlerde
Canım niye biliyor musun onlar korunmayı biliyorlar o yüzden bebeği çöpe vs atmıyorlar ya da hamile kalınca çocuklarını dogurup bakıyorlar.Yok cope atiliyormus birseyler birseyler... Dunyayi kendi findik beyninden ibaret sananlar var.
Benim yabanci arkadasim var (avrupada yasiyorum) ve kiz 24 yasina kadar bakireydi. İlk sevgilisi ile birlikte olup bakireligini kaybetti ve 4 yildir birlikteler. Ev de satin aldilar. İki seneye kalmaz evlenirler de. Simdi avrupada yasiyor ve onlarda serbest diye kotu yollara mi dustu? Tuh kaka biri mi oldu? Degersiz mi oldu? Cope bebek mi atildi? Ne oldu yani?
Ben soyliyeyim. Hic. Gayet mutlu sevgi saygi goruyor
Avrupada ki cogu insan gibi. Hatta boyleleri aile de kuruyor inanirmisiniz?Bazi kutu beyinlerden daha ahlakli oluyor boyleleri.
Bazen diyorum bazi insanlar bazi kesimdeki insanlarla nasil ayni ulkede yasiyor... Allah sabir versin. Birde boyleleri dinden bahseder. Dinime kufreden musluman olsa..
Dedem hep der di bana. Asil musluman bunlar diye yasadigimiz ulkede ki insanlar icin..hakliymis adam.
Siz de abartmadınız mı? Özelden ulaş numaranı ver falan? Nedir bunlar yani? Mahalle kavgasına mı gireceksiniz? Benim bildiğim erkekler numara adres ister.Sana cok açık ve net söylüyorum eğer götün yiyorsa bana özelden ulaş. Ben sana numaramı yazacaktim ama ozel.mesaj atılmıyor.
Ama.senin gibilerin götü yemez.
Siz de abartmadınız mı? Özelden ulaş numaranı ver falan? Nedir bunlar yani? Mahalle kavgasına mı gireceksiniz? Benim bildiğim erkekler numara adres ister.
Kendine kendine konuşup dursun.
bence küfrettiği için süresiz banlanır.İlk kez birini şikayet ettim teşekkürlerbu üyeyi takip edicem ne kadar banlanıcak çok merak ediyorum
Ki kendisi de bir anneymiş güya !Anamm konu karismiss bu ne bicim bir uslupp!! Terbiyesiz bide anne sokmus olayin icine.
Ki kendisi de bir anneymiş güya !
Acırım bunun yetiştirdiği evlada !!
O namus abidesi kocan cok iyi biliyor aslinda senin evlendiğinde bakire oldugunu.. Bu zihniyette biri gercekten bakire olmadigini dusunse seninle evli kalmaz cunku.. Esas sorun, bunu bildigi halde sana eziyet etmesi, emin oldugu halde karisina, esine bu hakaretleri yapabilmesi.. Hastalik, baska bi sey degil..sormasaydin keske kanayan yaram,,, hic kimseyle olmadigi halde ilk gece iliskide kan gelmedi diye hala kiz olduguna inanilmayan kocasi tarafindan o.. damgasi yiyen her kavgada bu yuzune vurulan, hatta bu yuzden defelarca siddet gorebilen asagilanabilen nice temiz kizlar var cunki.Nerden mi "Kendimden biliyorum".
İşin tuhaf tarafı kızlık zarının ilk gece ritüeli haline dönüşmesi ağızlarını doldura doldura kkkafir dedikleri Yunanlıların mitolojik geleneğinden alıntılanmış bir olaydır.
sormasaydin keske kanayan yaram,,, hic kimseyle olmadigi halde ilk gece iliskide kan gelmedi diye hala kiz olduguna inanilmayan kocasi tarafindan o.. damgasi yiyen her kavgada bu yuzune vurulan, hatta bu yuzden defelarca siddet gorebilen asagilanabilen nice temiz kizlar var cunki.Nerden mi "Kendimden biliyorum".
Eskiden önemliydi şimdi önemli degil zina ayyuka çıktı Öyle ki öz babası bile kızına tecavüz ediyo bu zamanda sevgi diye bi kavram kaldımıki insan babasına bile güvenemezken
Acik acik fikrimi soyleyip cikiyorum bu konudan.. evlilik disi cok modern olarak cok ileri goruslu olmak olarak gorup benimsediginiz yasam tarzi yuzunden etraf ortalik mali kimden peydahlandigi belli olmayan ailesinden gizli dogurup hastanelerin tuvaletlerine atan veya habire kurtaj yapan bekar evi paylasan kizlarin kapi onunde dogum kontrol haplari ve gebelik testleri posetlerle bulunuyor bu cagdas olduk sanarken kendinizi erkekler yaparsa biz niye yapmiyoruz derken kendini ucuzlastiran erkekler gibi olucaz derken o igrenc adamlarin arasinda dun geceki yaptiginiz fantezilerini kah kaha esliginde anlatilan onlarin Masadaki mezesi olmaktan baska birsey olunmuyor.. Sevismeyi sevmekle denk tutan kadinlar turemis yazik. Sevismeden sevemezlermis.. bu fikirdekilerinde cocuklarida saten kendileri gibi orda burda ucuz ucuz dolasan milletin agizina sakiz olup kendine saygisi olmayan kizlar erkekler yetisiyor iste.. ANNE OLUCAKSINIZ Hanimlar birakin onu bunu ANNE OLUCAKSANIZ olmadan once biraz Anne vasfina layik olmaya calisin .. illla cok normal yaparim diyorsaniz yarin cocugunuz olunca canimin istedikleriyle yattim kalktim cocugum bakirelik felan bana sacma geliyor oyusden baban ilkinmi diye sorma 5ci felandi baban ama cok asigim babana boyle birsey iste ask sevgi benim icin,felan diye anlatirsiniz..
KENDISINE SAYGISI OLMAYANLARIN ONLA BUNLA YATMAK ICIN YALANDAN ILERI GORUSLU TAVIRLARIDA AYRI BIR KOMIK .. ANALAR neler yetistiriyor taktir ettim sizi Annelerinizide..
Ben sizin düşüncenize saygı duyuyorsam sende duymak zorundasın kusura bakma. Sen bana böyle yorum yapamazsınSen ureme
İyi de hiçbir zar bu sebepten yırtılmaz, yani çok afedersiniz vajinanın içine bir cisim girmeden zar yırtılmaz. Yani bisikletten düştüm bozuldu, ağaca tırmandım bozuldu, zıpladım bozuldu, yalan bunlar.Zarın bisiklet sürerken, ağaca çıkarken, merdiven tırmanırken veyahut yere düştüğünüzde yırtılabileceğini biliyorsunuz değil mi?
Bakireliğin küçük bir perde ile alakası olmadığının göstergesidir bu. Her bakirenin zarı yok yani arkadaşlar.
O kocanın kafasınasormasaydin keske kanayan yaram,,, hic kimseyle olmadigi halde ilk gece iliskide kan gelmedi diye hala kiz olduguna inanilmayan kocasi tarafindan o.. damgasi yiyen her kavgada bu yuzune vurulan, hatta bu yuzden defelarca siddet gorebilen asagilanabilen nice temiz kizlar var cunki.Nerden mi "Kendimden biliyorum".
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?