- 18 Aralık 2009
- 6.173
- 6.903
- 773
- Konu Sahibi Gayehasan56
-
Bu yorumdan sonra gerçekten önemli dediğime utandım bi bayan bu kadar nasıl küfür edebilir? Tamam uygun dille tepkiyi anlarım da küfür fazla değil mi?
Bu nasıl bir yorumdur ben buradan utandım ya senin gibilerin bu sitede işi olmamalı yazık !!cocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
Nolur eettt yoksa hatrim kalirSen neden o zaman milletin anasını karıştırıp yan sanayi, metres deyip namuslarına o pis dilini uzatıyorsun?! Edepsiz! Vallahi billahi seni şikayet edebileceğim her yere şikayet etmezsem sana rahat verdirirsem benim adımı silsinler.
Aşık demek istedi heralde en azından öyle ümit ediyorumYuh, ney? Senin oğlun annesini ne yapıyor? Tövbeler olsun ne pis bir aile çıktınız siz de :/
Sen neden o zaman milletin anasını karıştırıp yan sanayi, metres deyip namuslarına o pis dilini uzatıyorsun?! Edepsiz! Vallahi billahi seni şikayet edebileceğim her yere şikayet etmezsem sana rahat verdirirsem benim adımı silsinler.
Deistim ben dinlerle alakam yok o yuzdendir. Ne yazmisim bence demisim.
Sanki zorla git biriyle birlikte ol demisler gibiArkadaş belli ki o organı hiç kullanmıyor
Ben pek öyle okumadım. Böyle bir anneden nasıl bir evlat yetişir ki? Yazıklar olsun, edep haya denen şey kalmamış sonra da ben anneyimmmm ben kutsalımmm diye ortalıkta dolaşıyorlar.Aşık demek istedi heralde en azından öyle ümit ediyorum
Deistim diyor deist yaradana inanıyor dinlere değil hem ne alaka yani birşeye inanmak zorunda mı herkesMusluman degilsiniz yani ? Suan yargilamak icin yazmiyorum sadece merak ediyorum neye inandiginizi.
Polonya lı bir arkadaşım hamile kalmıştı, erkek arkadaşı aldır bebeği diyince hayır aldırmayacağım ben bunun sorumluluğunu alabilirim sana ihtiyacım yok diye rest çekip gitmişti, kızın dik duruşu karşısında adam peşinde koştu ve evlendiler.
Benim bu sevişin kelimesi kullanılmasında ki asıl rahatsız eden yönü, malesef bekareti kaybetme yaşı, 13-14 yaşında ki kızların bu önemsiz birşey nasıl olsa diye erkenden kaybetmesi. Bekarete ne kadar önem verilirse bu yaş o kadar ileri atılacak.
Burada konuşan kadınların çoğu 25 yaş üstü nasıl korunulması gerektiğini , iyi ve kötü insanı ayırt edebilecek vaziyette. Peki 16 yaşında ki bir kızın ilişkiye girip karnı şişene kadar hamile olduğundan haberi bile yokken, ben bekarete önemsiz diyemem. Bu olaylar yüzünden bir çok kız tehdit edilip kameraya çekilip başkalarıyla birlikte olmaya zorlanırken biz hala bu konuları ne yüzle savunup bu konuyu tartışa biliyoruz.
Devir gerçekten zor. Bekaret herkesin kendi tercihi olan birşey ama malesef bizim 22 den sonra çok az kadının aklı başında kaybettiği bekaret yaşı git gide daha erken yaşlara düşüyor.
Burada +25 yaşında ki kadınların acaba hamileyim diye konu açıp bize sorduğu bir ülkeden bahsediyoruz
Çocuğun annesi böyleyken gerisini düşünmek istemiyorumBen pek öyle okumadım. Böyle bir anneden nasıl bir evlat yetişir ki? Yazıklar olsun, edep haya denen şey kalmamış sonra da ben anneyimmmm ben kutsalımmm diye ortalıkta dolaşıyorlar.
Tabi tabi en kutsal sensin, kutsal bakiresin sen!
Sanki zorla git biriyle birlikte ol demisler gibi
Ona nooluyorsa.
Ulan toplanmis uc bes surtuk burdan bir halt ettik saniyorsunuzyaa allahimmm neyse skldimmmm sizden etiketlemeyin beni kufure doymadiniz valla aliskinsiniz tabi
Deistim diyor deist yaradana inanıyor dinlere değil hem ne alaka yani birşeye inanmak zorunda mı herkes
Bastirilmis cinsellikBi insanın ancak bi yarasi varsa böyle tepkiler verir. Belli bi zoru var ses de çıkartamamış burda nick arkasından konuşuyor
Musluman degilsiniz yani ? Suan yargilamak icin yazmiyorum sadece merak ediyorum neye inandiginizi.
Bekaret onemli veya degil tartismasindan ziyade, sizin "zar kadinda var, demek kadin icin daha önemli" cikariminiz sorun oldu.. Yani sahsen ben buna anlam veremedim.. Halen de baska cikarimlar yapmaya devam ediyorsunuz..Madem zar önemsiz burada bikiritimi kiybittim simdi ivlilik disiniyirim diktirsem inlisilir mi diye sorulan konulara yine ayni düsüncede ki insanlar diktir diyor? E o zaman o soruyu soran kisiyide topa tutun yahu
Bu ne perhiz ne lahana tursusu
Demek ki neymis; her ne kadar yirtinsakta önemsiz diye, toplumun cogu önemli diyoo
Eğer bu üye erkek değilse ben de hiç bir şey bilmiyorum.Bi insanın ancak bi yarasi varsa böyle tepkiler verir. Belli bi zoru var ses de çıkartamamış burda nick arkasından konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?