• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
sormasaydin keske kanayan yaram,,, hic kimseyle olmadigi halde ilk gece iliskide kan gelmedi diye hala kiz olduguna inanilmayan kocasi tarafindan o.. damgasi yiyen her kavgada bu yuzune vurulan, hatta bu yuzden defelarca siddet gorebilen asagilanabilen nice temiz kizlar var cunki.Nerden mi "Kendimden biliyorum".
dövmek yerine boşasaymış o zaman.
hala küfür, şiddet var mı?

Bakirelik bu kadar önemli mi bi kızın sevdiği adamla birlikte olmak istemesi toplumca diyorum neden bu kadar ayıp günah olarak zaten dicek lafım yok erkegede kadına da günah

Bence iki tarafa da gunah degil. Insanlarin ozellikle erkeklerin bu kiz ilk benim olmali takintisindan kaynaklaniyor.

Yürü git terbiyesiz senim yetiştirdiğin çocuk nasıl olacak yazık
Senin gbi milletin artigina tenezul etmeyen biri olarak yetisisir hadii arkamdan havlayip durmayinnn beeee isiniz yokmu omrnuz haytiniz burdanmi ibaret

Önemsemeyeni anlarım.
Saygı duyarım.
Benim için önemlidir hem erkek için hem de kadın için..
Her konuda eşitlik olsa, herkes dengini alsa yerinde olur.

cocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
Bu yorumdan sonra gerçekten önemli dediğime utandım bi bayan bu kadar nasıl küfür edebilir? Tamam uygun dille tepkiyi anlarım da küfür fazla değil mi?

Bu yorumdan sonra gerçekten önemli dediğime utandım bi bayan bu kadar nasıl küfür edebilir? Tamam uygun dille tepkiyi anlarım da küfür fazla değil mi?
Cocugumu karistirmaz kimse mavi karistiricak kadar duserlerse ben den daha beterinide bekleyebilirler

cocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
Yuh yani ya bu ne terbiyesiz bir şeysin sen hiç mi ahlak terbiye almadın ailenden bunlar nasıl laflar Allahtan utan bizden değil. Senin elinden alınmalı o sabi ve kesinlikle ortalıktan kaldırılman lazım. Yok olman lazım. Kazen Kazen bi bakın lütfen

Ulan toplanmis uc bes surtuk burdan bir halt ettik saniyorsunuzyaa allahimmm neyse skldimmmm sizden etiketlemeyin beni kufure doymadiniz valla aliskinsiniz tabi

Cocugumu karistirmaz kimse mavi karistiricak kadar duserlerse ben den daha beterinide bekleyebilirler

Sen neden o zaman milletin anasını karıştırıp yan sanayi, metres deyip namuslarına o pis dilini uzatıyorsun?! Edepsiz! Vallahi billahi seni şikayet edebileceğim her yere şikayet etmezsem sana rahat verdirirsem benim adımı silsinler.

Peki ya o zar dediğin şey bir insanla ilişkiye girinceye kadarmı koruyorr aaa yok sen ilişkiye girdin artık korumayacağımmı diyor :halay:ayrıca zar diye bir şey yok :KK52:

Önemlimi bence önemli sevdiğin değer verdiğin adam zaten bunu yapmaz o ana dahi getirmez sana kıyamaz ki değer veren seven adamda evlenir
Hahahaha.

Bak bu çok komikti. :işsiz:

Haklısın beraberlik işkence türlerinden biri olduğundan mütevellit adam kıymamalı. Zaten beraber olmuşlarsa kati suretle değer de görmüyordur.

Severek izliyoruz ya sizi şu an. :işsiz:

sormasaydin keske kanayan yaram,,, hic kimseyle olmadigi halde ilk gece iliskide kan gelmedi diye hala kiz olduguna inanilmayan kocasi tarafindan o.. damgasi yiyen her kavgada bu yuzune vurulan, hatta bu yuzden defelarca siddet gorebilen asagilanabilen nice temiz kizlar var cunki.Nerden mi "Kendimden biliyorum".
Durumuna çok üzüldüm senin de kismetine insan görünümlü bişey düşmüş
Neden bi doktora gitmedin niye bu kadar kendini ezdirdin her insanın yapısı farklıdır
O kocan olacak insan mı deyim artık herneyse Allah bildiği gibi yapsın!!!

Back