- 1 Kasım 2017
- 172
- 191
- 18
- Konu Sahibi Gayehasan56
Bu konuda herkesin dusuncesi farklidir. Bana gore önemli . Sana göre önemsiz. Bu konu tartisma konusu olur orasi net. Dini konular yasak diye o boyuta girmiyorum. Ancak tek dogru yokmu mudur? Esasinda. Dogru olani onemsiz kilmak benim muslumanligima yakismaz. Ben burda zardan bahsetmiyorum . Zinada bahsediyorum benim icin zar degil haram islemek zina etmemek onemli olan. Nese daha fazla uzatmiyim ama sen yinede sevgilinle yatma kardesim . Dini boyut olarak yazmiyorum. Inanki sonra ayrilinca pismanliklar oluyo acaba hamilemiyim? Ler oluyo . Ne gerek var icinin rahat olmasi daha onemli degil mi?
Sen icinden ne geliyosa onu yaparsin elbette ama dini boyut olarak gorusum farklida olsaydi ben yinede evlilik oncesi biseyler yasamayi onaylamazdim. Nedeninide yazdim Zaten . Ayrilirsan pisman olma hamile kalma cart curt iste.
Sen icinden ne geliyosa onu yaparsin elbette ama dini boyut olarak gorusum farklida olsaydi ben yinede evlilik oncesi biseyler yasamayi onaylamazdim. Nedeninide yazdim Zaten . Ayrilirsan pisman olma hamile kalma cart curt iste.