Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Ahlak ve namus minik bir et parçasına bağlı olamaz. Onu korudugun sürece her halti yiyebilirsin hala namuslusun demek mi oluyor?
Allah erkeklere vermediğine göre fütursuzca her önlerine gelenle sevişebilir, onlar hep namuslu demek mi oluyor?

Buradaki bazı yorumlara bakıyorum da bir kadının başka bir kadına yapabileceği en büyük hakaret budur bence.

Toplum mühendisliği gerek bize ama bu kadınlarla mümkün değil, yani bu durum topyekün hepimizin karşı çıktığı bi durum olsaydı ben oğlumu sen kızını o kardeşini derken bir nesli terbiye edebilirdik biz göremezdik belki ama 2 nesil sonrası ben değerliyim diyebilirdi,ama göremeyeceğiz 2 3 5 nesil sonrası da göremeyecek

Bu durumda aile kavramı devreye giriyo dilerim aynı mantıkla çocuk yetiştiren ailelerin çocukları birbirine aşık olur

Mensup olduğu dini sadece kulaktan kulağa oynayarak öğreniyorlar. Allah da "ya kulum sana verdiğim o beyni niye kullanmadın" diye sormaz mı ?

cahilsin, sus en azından.

erkekte zar yok diye zina serbest mi yani?

kadına da erkeğe de evlilik dışı ilişkiyi bırak, 2. bakış haram.
bakış diyorum, göz teması yasak.

kadın gözünde zar yok, keza erkek gözünde de.

günahın kadını erkeği yok.
ahlak ve karakter meselesi bu.

Zar namus için varsa boşanınca ya da başka türlü bir ayrılıkta tekrar oluşması gerekmez miydi? Yoksa namus sadece bekar kadınlar için mi?
Benim için zar değil ama iffet önemlidir. Erkeğin ve kadının iffetli olması önemlidir. Evlisi, bekarı, boşanmışi için iffet önemli.

Zaten bir kadın doğum uzmanı açıklamıştı kızlık zarının aslında uydurmadan ibadet Olduğunu hersey doğru yapılırsa kan gelmemesi gerektiğini kan gelmesinin zorlamayla ilgili olduğunu vs anlatmıştı .

Erkek bakire istiyorsa önce kendi bakir olacak denmiş de, yıl 2018, bakir erkek kaldı mı ki
Hangi kız ilişkiye başladığı erkeğe bakir misin diye sordu allasen? Anca erkek sorar ima eder buna da kadın prim verir. Birşeyler yaşadın mı dendiğinde "sen yaşamadın mı da bana bunu soruyorsun?" Demek yerine haldur huldur zar diktirme konuları ararlar çünkü. (Tüm kadınları kastetmiyorum elbette)
Yahu ben ilişki yaşadım bu yüzden karşımdaki insana bunu sorma hakkım yok diyen erkek aklı selimdir. Ben erkeğim yaşarım ama evleneceğim insan bakire olacak diyen erkek ürememelidir.

Bu insanlara neyi savunduğumuzu anlatmak, onların anlaması ve çocuklarına anlatması çok zor. Bizim söylemlerimize karşılık verdikleri cevaplar "siz herkesle yatın, çocukları tuvalete atın, batıya özeniyosunuz" falan filan. Yani ben dinsizim onlar evliya! Halbuki ben inancım gereği bakir evlendim, eşimi de bakir seçtim. Kaldı ki bakir olmayan bir insan benim için ne dinsiz ne de namussuzdur. Tercihlerimiz farklıdır o kadar.

Anlamıyorlar, anlamayacaklar...

Soru kizlik zari.., yada bazilarinin deyimiyle et parcasi onemlimi degil!! Bakirelik onemlimi diyor.

Tek kelime yazmama gerek kalmadı sabah sabah, ellerine sağlık

Valla benim için zerre kadar onemli değil.
Çocuk yaşta da böyle düşünürdüm, aha 26 oldum hala böyle düşünüyorum.
Toplum da bir zahmet benim seyimden başka birşeye endiselensin, hiiiiiç umrum değil

Bakirelik bu kadar önemli mi bi kızın sevdiği adamla birlikte olmak istemesi toplumca diyorum neden bu kadar ayıp günah olarak zaten dicek lafım yok erkegede kadına da günah

Yüzyılların konusu, burada çözmenin imkanı yok
Şahsi fikrimi sorarsan, insanların ruhu namuslu olsun yeterli

Biyoloji kitaplarında bile yazan en basit bilginin bilinmesini geçtim, bir kadının kendi vücudundaki bileşenlerin ne işe yaradığını bilmemesi çok acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…