Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Bakirelik bu kadar önemli mi bi kızın sevdiği adamla birlikte olmak istemesi toplumca diyorum neden bu kadar ayıp günah olarak zaten dicek lafım yok erkegede kadına da günah
Eskiden önemliydi şimdi önemli degil zina ayyuka çıktı Öyle ki öz babası bile kızına tecavüz ediyo bu zamanda sevgi diye bi kavram kaldımıki insan babasına bile güvenemezken

Ben bunu önemli bulmuyorum. Cinsellik, seks o kadar abartılıyor ki günümüzde tabu haline gelmiş durumda. Bunlar iki sıradan eylem. Çok anlam yüklemeyin. Siz üzülürsünüz

Önemli olmasaydi zar olmazdi. Veya erkekler icin önemli olsaydi onlarda da zar olurdu.

Kadin dogurandir, zannimca.

Kesin topa tutulacagim gardimi alayim
Islam'da kadina daha gunah, erkege az gunah diye bi sey yoktur, gunahsa gunahtir.. Ayni sekilde, ahlaki bi kuraldan bahsediyorsak, kadin icin neyse erkek icin de odur..
Erkekte zar olmadigina gore onlar icin daha az onemlidir diye bi cikarim olamaz.. Zira kadindaki zar bekaretin kaniti degil, vucudun herhangi bi parcasidir ve herkeste farkli farkli olabilmektedir bazi organlar gibi, kiminin esnek, kiminin zayif oluyor, kiminde ise hic olmayabiliyor dogustan.. Yani bu bi damga olarak bulunmuyor kadinlarda..
Kadinda zar var, demek ki kadin icin daha onemli cikariminiza şaştım doğrusu..
Kadina daha cok roller yukleniyor toplumda, bu nedenle kadinin durumu daha cok goze batıyor ama dedigim gibi, günahsa, ayipsa 2 cins için de ayni..

Muneeee bakta banla bsni yoksa hepsinin harbiden anasni sikicem
Sen ne terbiyesiz bi insansın ya... ne çirkef bi insansın. Yukardaki yazılarda namus naraları atıp burda insanların annelerine küfür edecek kadar söylediği ile yaptığı örtüşmeyen bi insansın!

eğer zarsa sorduğunuz, ne kadar önemli olursa olsun, isterseniz 5 dk da yaptırıp yepisyeni bir zara sahip olabiliyorsunuz hem de makul bir fiyata
o yüzden tartışmak çok boş artık, 1000 tl ye satın alabildiğin bir şeyin ne önemi olabilir ki

(satın almaktan kastım yeni zar yaptırmak)

Sadece bunu yazanı değil begenenleride banlamak lazım
Konu sahibi sen bakma böylelerine kimseye hesapta verme

Önemliyse ikisi için önemli onemsizse ikisi icinde önemsiz olmali.
Bu anlamda kadın erkek eşittir.dini ve ahlaki boyutu aynı

E erkek için de aynı şey geçerli..Her ilişkiye girdiği kadından çocuğu olabilir. Erkek de kendini tutabilmeli aynı oranda.

Zar kadın vücudunda namus bekçiliği yapsın diye var olan birşey değil. Biyolojik olarak dış etkenlerden,mikroplardan vs.vücudun korunması için var olan birşey. Genellikle zar vücuttan gittiği zaman kadın hastalıkları başlıyor. Neden? Demek ki işlevi sadece dış etkenlerden korumakmış. Ama maalesef ki işin boyutu bu değil çoğu insanın bakış açısında. Zar varsa namuslu yoksa vurun abalıya. İğreniyorum hatta midem bulanıyo bu zihniyetten..

Dini açıdan bakmıyorum çünkü konu sapar bura da her dinden insan var. 2 şey için sıkıntı.

1. Kendine güvenen istediğini yaşasın sonuçlarına katlanacak ama, ileride evlendiği adama doğruyu söylemek yerine kızlık zarı diktirmeye kalkmayacak gerçekten iki yüzlülük ve yalancılık oluyor.

2. İse sağlık sonuçta nikah kıymadan önce kan tahlilleri vs yapılıyor AIDS Hepatit gibi hastalıklar bulaşmasın diye ama diğer türlü nikahsız birleşmelerde bu hastalık olayı çok riskli maalesef. Senin sevgilin senden önce başka kadınlarla ilişki yaşayıp hastalık kapmışsa sana da bulaşabilir ruhun duymaz.

O yüzden bekle derim en azından için rahat eder. Evlendikten sonra da insan o hastalıkları kapabilir aldatıyor sa pislik adam eşini maalesef yine risk ya neyse iyi düşün taşın sonra pişman olursun.

Sanki adam kalaşnikofla tarayacak sevdiğini de kıyamıyor. “Seven kıyamaz” çok saçma bir düşünce bence, karşılıklı zevk durumu var zaten olayda

Evlendiginde de kıyamaz o zaman dimii,seviyodur ne de olsa dimiii..
Ponçik ponçik yaşarlar

Senin buradaki üyelerin Annelerine laf etmek haddin değil
Çapın yetmez
Sen oğluna kendimi babana sakladım ama küfürlerimi cümle alem duydu dersin

Ben burada geceden beri uslubumu bozmadan, kimseye insancik, beyincik, igreniyorum, tiksiniyorum, yobazsiniz, gericisiniz diye yaftalamadan düsüncemi söylüyorum.

Tipki karsit düsünceler oldugu gibi buda benim düsüncemdir. Üstelik benim bu düsüncem dini, kendimce ahlaki, ve duygusal inancimdan ötürüdür. Benim dinimi, sahsimi, haysiyetimi, analigimi, yetistirecegim cocuklari burada hic kimsenin yermeye hakki yoktur.

Bir daha beni hic kimse alintilayip yorum yapmasin.

Ve bu yorumlari MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanim Kazen bey artik her kim ilgilenecekse incelenmesini rica ediyorum

Bir erkek annesi olarak ogluma bu tarz sacmaliklari asla asilamiycam bekarete onem veren gereksiz bir erkek modeli istemiyorum.. bir kadinin duygularini onemseyen ondan onceki hayatiyla ilgilenmeyen biri olsun isterim kendi her halti yerken ona hersey hak iken kadinin kendini evlencegi erkege saklamasi gerektigini dusunen bir karaktere sahip olmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…