babam eşimle konuşacak!

Aman Allahim yarisindan fazlasini okuyamadim, cin iskencesi gibi
Canim neden cekiyorsun bunu?
Allah askina, Allahini seviyorsan birak su adami, kendine yapma bunu lutfen
Allahin utanmaz herifi nasil sinir oldum

Aksamin iyi gecer bu kötü günleri senin lehine atlatırsın inşallah. Herkesin bu dunyada bir derdi var elbet ama seninki benimki gb dertleri cozmek bizim elimizde.Dusun konus tartis ve kararını ver.Hersey gönlünce oldun canım.

Sen bu adamın nesini çekiyorsun anlamıyorum ben? Benim böyle kocam olsa ya kafasını tavayla patlatırım ya da bırakır giderim. Bu ne gııı? Çekilecek dert değil valla. Her şeyi babana tek tek anlat. O da bu son desin yani. Böyle devam edersen alır götürürüm kızımı desin. Düzelmezse de boşan gitsin. Bu adamla ömür mü geçer??? Genç yaşta bilinmedik hastalıklara tutulursun valla. Uzak dur bu adamdan.

Benimde amacım aynen bu, babam böyle konuşsun arkamda olduklarını bilsin gene de devam ederse kaybetme korkusu olmadan, işte o zaman biteceği KESİN!

Çok kötü bir durum bende bu tipte bir waka ya 2 sene sabredebildim o iki senede bana 10 sene gibi geldi kıskançlk kısıtlanmak birde şiddet çok çok kötü allah yardımcın olsun dewam etmeyi düşünüyorsan( kii düşünmemeni tawsiye ederm) uzman yardımı şart

evlenip boşandınız mı,sevgiliniz miydi.. evet çok zor düzelmesi de devam etmekte

Dalga mı geçiyorsun. Baban konuşacakda ne olacak. Düzelecek mi. Asla. Daha seni babana kötüleyecek.
harcamalarını kontrol etmesi zaten ayrı bir olay namusuna laf söyleyen bir insanla nasıl yaşarsın.
çocuk düşünmüyorum diyorsun ama yarın birgün kazara hamile kalırsan daha da pişman olursun.
Allah yardimcin olsun

Benimde amacım aynen bu, babam böyle konuşsun arkamda olduklarını bilsin gene de devam ederse kaybetme korkusu olmadan, işte o zaman biteceği KESİN!
Baban ciddi ciddi bu şekilde konuşursa değişebilir ama şuraya da yazıyorum en fazla 6 ay sonra eski haline döner. Babamdan biliyorum :S

Babanız yumuşak başlı bi adamsa hiç konuşmasın. Kızında bana bunları bunları yaptı, şöyle namussuz filan diyip babanı çok üZebilir. Ama dediği dedik otoriterse Üzülmez her lafa cvp verir en azından. Haa Düzelir mi derseniz çevreden gördüğüm kadarıyla hayır. Laftan anlayacak bi adam olsa babana ne gerek var di mi ama

Bosuna debeleniyorsunuz. Bazi seyler bitmia anlamalisiniz artik ailecek...

Konuşulcak ne yanı kalmış ki , alsın kurtarsın baban seni bu eziyetten bence.

Allah yardımcın olsun , daha fazla uzatma bence bunla iftira hakaret ve yasadıklarından sonra nasıl yoluna girecek ki işler cok zor gercekten

Kaç canım kardeşim kaç hemde arkana bakmadan kaç .. Bu ne ya dünyada cehennemi yaşıyorsun resmen

severek mi evlendiniz esinizin davranislari evlenmeden once de boyle miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…