babam eşimle konuşacak!

Babanız yumuşak başlı bi adamsa hiç konuşmasın. Kızında bana bunları bunları yaptı, şöyle namussuz filan diyip babanı çok üZebilir. Ama dediği dedik otoriterse Üzülmez her lafa cvp verir en azından. Haa Düzelir mi derseniz çevreden gördüğüm kadarıyla hayır. Laftan anlayacak bi adam olsa babana ne gerek var di mi ama
Dediği dedik otoriterdir babam,ne konuşacağını bilir,tabi dediği gibi adam olanla konuşmaya gerek bile olmaz kimse de sonradan adam olmaz :KK43:

Adam resmen suç bastırmak için size çamur atıyor. Bence ailesine aynen böyle söyleyin basın tekmeyi gitsin onunla ömür geçmez. İftiraci bide kazandığınız paranızı yiyip size adamlık mi tasliyo çok pasif kalmissiniz.

• Beğen
Reactions: anu
Adam resmen suç bastırmak için size çamur atıyor. Bence ailesine aynen böyle söyleyin basın tekmeyi gitsin onunla ömür geçmez. İftiraci bide kazandığınız paranızı yiyip size adamlık mi tasliyo çok pasif kalmissiniz.
aynen öyle yaptı zaten,suç bastırmak için çamur attı bana yıktı olayları,öyle iyi bilir ki nerde kendini nasıl koruyacağını

Böyle beş para etmez adamlar senin gibi tertemiz iyi kalpli insanları buluyor ya deli oluyorum deli.. Kardeşim baban seni alsın götürsün kurtarsın bu pislikten çok üzüldüm böyle şerefsizlik görmedim ben
bu temiz kalbin kıymetini bilmiyo ya, buna karşılık şeytan fesat paragöz ben oluyorum ya en çok ona yanıyorum.. :KK12:

Şuan ne durumdasınız yani küsmüsünüz evde yoksa herşey normalmiş gibimi davranıyor eşiniz.

aynen öyle yaptı zaten,suç bastırmak için çamur attı bana yıktı olayları,öyle iyi bilir ki nerde kendini nasıl koruyacağını
Canım madem bunun farkındasınız eşin sana çamur atıyor namusuna söz ediyor ailen arkanda hala her yolu denedim derim diyosun bi adam 7 sinde neyse 70 inde odur değişmezzzzzz feriştahı gelse kar etmez sen senden gidenlerle kalırsın ömrün biter bide bu adamdan çocukların olur kolaygelsin.

Canım madem bunun farkındasınız eşin sana çamur atıyor namusuna söz ediyor ailen arkanda hala her yolu denedim derim diyosun bi adam 7 sinde neyse 70 inde odur değişmezzzzzz feriştahı gelse kar etmez sen senden gidenlerle kalırsın ömrün biter bide bu adamdan çocukların olur kolaygelsin.
Haklısın canım, konuşulduktan sonra nolcaksa olcak,inceldiği yerden kopacak!

Yalvarırım boşanın artık ! Kocanız adam değil bir kere. Namusunuza kadar laf etmediği başka birşey kalmamışki. Siz neyi kurtarmanın derdindesiniz? Okurken sinir oldum.

Kazancınızı esiniz idda kuponu doldursun diye mi harciyorsunuz? Ne kayinvalide ne eş nede gorumceler size saygı duymuyor. Esiniz sizin ailenizede kotu davraniyor. Esinizde bir tane insani özellik goremedim.

• Beğen
Reactions: anu
Kazancınızı esiniz idda kuponu doldursun diye mi harciyorsunuz? Ne kayinvalide ne eş nede gorumceler size saygı duymuyor. Esiniz sizin ailenizede kotu davraniyor. Esinizde bir tane insani özellik goremedim.
Evet kimsenin saydığı yok,herkes beni yadırgama peşinde.. Ailem de hiç haketmiyo eşimin bu davranışlarını ama o anlamıyo bildiğini okuyo :KK43:

Bir yuva yıkılsın kimse istemez ama bu hayatta böyle gitmez .. Bu idda ile başlar sonra nerelere gider .. Ayrıca ortak harcama yapmak tamam evlisiniz olağan bir şey de sizin hesap kartınızı kendisi alması nedir yanii

canım herşeyi yaptım ama olmadı demek istiyorsan eğer eşini bir psikiyatristle görüştürmen gerekir.
normal karakteri bu değilse ve eğer eminsen bundan kumar kaynaklı böyle davranıyor olabilir
ama ne olursa olsun onemli olan senin ruh ve beden sağlığın tabii ki ama boşanma kararı da alsan bir uzmanla görüşmesini ailesine söyle

canım herşeyi yaptım ama olmadı demek istiyorsan eğer eşini bir psikiyatristle görüştürmen gerekir.
normal karakteri bu değilse ve eğer eminsen bundan kumar kaynaklı böyle davranıyor olabilir
ama ne olursa olsun onemli olan senin ruh ve beden sağlığın tabii ki ama boşanma kararı da alsan bir uzmanla görüşmesini ailesine söyle
kumar kaynaklı olabilir bilemiyorum :KK43: bence de psikiyatristle görüşüp uzun bi terapi süreci atlatmalı

Baba evindeyim artık, gene bana vurmak için bir bahane buldu ben de çektim geldim :KK43: düzelceği de yok gibi

X