haklısın cnm öyle yapcam evet Allah hepimizin yardımcısı olsun zor günler geçirmişsin umarım bundan sonraki hayatnda hep güzellikler olurDüzgünce konuşup anlaşmaya çalışın önünüzde şuan örnekleri görüyosunuz ben ufak yaşta evlendim çokta eğriyi doğruyu göstericek kimse yoktu pişman oldum ama yaşadıklarımda baya kötü etkiledi zor durumda kalmamak için iyice ölçüp tartın
Teşekkür ederim amin inş. sizinde hakkınızda hayırlısı olsunhaklısın cnm öyle yapcam evet Allah hepimizin yardımcısı olsun zor günler geçirmişsin umarım bundan sonraki hayatnda hep güzellikler olur
tabiki böyle olması lazım normal insan böyle yapar zaten.. ne düşünceli bi eşiniz varmış, ben cenazelerde bile fazla duramıyorum yazdım o yaşadığımı da,demek ki bu adam kim olursa olsun böyle yapacak, yarın bi gün annem babam hastalansa göndermemek için problem yaratacak
bizim para için kavga etmediğimiz ay yok diyebilirim.. ben ödedim herşeyimii verdim maaşımı da veriyorum paragöz gene ben oluyorum,ben kumar için laf söylüyorum o bana ne paragözsün para için kavga ediyosun diyo, böle şeylerin konu bile edilmemesi lazm evliliklerde tabi ki, ama biz beceremedik onun yüzündenEğer esinle kavga etmekten korkmuyorsan bugece maaş kartını geri iste bak bakalim ne tepki verecek?
Benimde maas kartim esimde ama benim hirsiz fobim var pazarda cantami caldirmistim bi seferinde.esim maasimi ceker kredim var onuda oder kalan parayla beraber fisleri getirir elime sayar. Bende ayiririm bu kredi kartimin bu çocuğun harcligi servisi felan kalani doğum için hesabina atar her ayda hesabi acar gosterir.onun maasida elektrik su gb ihtiyaclar pazar masrafi felan.Ne ben ne o evimizde hic para konusu gecmedi 9 yillik evliyim yahu.
bizim para için kavga etmediğimiz ay yok diyebilirim.. ben ödedim herşeyimii verdim maaşımı da veriyorum paragöz gene ben oluyorum,ben kumar için laf söylüyorum o bana ne paragözsün para için kavga ediyosun diyo, böle şeylerin konu bile edilmemesi lazm evliliklerde tabi ki, ama biz beceremedik onun yüzünden
değişmedi dimi eşin de neyse ovalla hiç çekme kardeşim sen bu adamı düzelmeezzzz.bende evliyim benimde çok sorunlarım var neler atlattık sonuç hep aynı.çocukta yokmuş kendini boşuna heba etme derim.benim bir tane kızım var hep onun için dayanıp sabrediyorum....
inşallah bende tşkr ettim :)Teşekkür ederim amin inş. sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
değişmedi dimi eşin de neyse o
kimse değişmez, benmki de bana güveneceksin diyo mecbursun , nasıl güveneceksem önce bi güven ver sonrasına bakılır, ama zor yani böle adamlarla hayat çok zoraynen canım 11 yıl oldu ne özürler ne sözler ne yeminler etti ama hep aynı ona karşı hiç inancım yok.bunu yüzünede söylüyorum.hala bana inanacağın günler gelecek nasıl değişeceğim göreceksin diyo.ertesi gün benim koca aynı koca.....
evet bunu bile sorun ediyo,o zaman çalıştırmasın ama olmaz para da lazım beyfendiyeOkuyamadım hepsini ama daha îş arkadaşına günaydın giyemeyeceksen işin zor
Hem parayı harcıyor hem de ne biçim laf ediyor
kimse değişmez, benmki de bana güveneceksin diyo mecbursun , nasıl güveneceksem önce bi güven ver sonrasına bakılır, ama zor yani böle adamlarla hayat çok zor