babam eşimle konuşacak!

Gerçekten çok üzüldüm ve çok sinirlendim. Siz çok iyi niyetlisiniz. Hemen hemen herkes benzer şeyleri söylemiş vr hrpsine katiliyorum. Eşiniz kötü niyetli, cahil ve en önemlisi de saygisiz biri. Sizi kesinlikle bir birey olarak görmüyor. İsterse kalan bütün ömrünce psikoloğa gitsin, yine de değişmez. Ailesi hiç değişmez..
Daha 10 aylik evlisiniz ve çocuğunuz yok sanirim. Hiçbir kaybiniz olmaz bana göre bu evliliği hiç yaşanmamış sayarsaniz.. Bu adamla geçirdiğiniz her gün, ömrünüzü bir gün daha çürütüyor. Size de, ailenize de çok yazik.. Bu adam bir aileyi haketmiyor, hele sizi hiç!

canım benim çok geçmiş olsun bu adamla yürümezdi zaten iyicene zıvanadan çıkmış kimse bu adama sen dur neler yapıyorsun dememiş ki zaten bir sirkeleyen olmamış yani şimdi o inat böbürleniyordur. seni duraktan alma sebebi ise elinden kaçırmamak içindi canım seni en ince ayrıntısına kadar takip etmekti... ALLAH KURTARMIŞ CANIM SENİ

Baba evindeyim artık, gene bana vurmak için bir bahane buldu ben de çektim geldim düzelceği de yok gibi

bu saatten sonra senin sağlığın daha önemli canım düzelmesini beklemek yerine boşanma davası açman gerek senin bence daha fazla yapabileceğin birşey yok

evet çocuk yok henüz yok, meselef cahillikten yapıyo bütün bu baskıları hangi devirde yaşıyoruz.. beni hiç bi zaman haketmedi!

çocuk düşünmüyorum demişsiniz ya keşke babanızı bu işe karıştırmasaydınız nasıl olsa barışacaksınız

Allah yardımcın olsun ama medet umulacak bir eşin yok bence. Baban bir konuşsun biraz daha süre tanı. Eğer böyle devam ederse sonu yok gibi görünüyor. Rabbim hakkında hayırlısını versin.

anladığım kadarıyla aranızda sevgi, saygı ve güven kalmamış. ayrılmayı da düşünüyorsun. evlilik sizin için bir hata olmuş. insanların evlenmeden önceki hallerine güvenmeyeceksin. insanı tanımak için birlikte yaşamak lazım. iddia olayına gelince zaten bu hastalığa tutulmuş bir insan bundan kurtulamazsa önce işini sonra ailesini kaybetme durumu olabilir.
öncelikle eşinin bu durumun bir hastalık olduğunu kabul etmesi lazım ve eğer evliliğin sağlıklı devam edecekse aranızda karşılıklı sevgi saygı ve güven yeniden oluşturulmalı . yoksa ikiniz için evlilik bitmiştir. iyiki çocuk olmamış. senin şansın var

ailesinden kimse sen napıyosun demedi ailesine hep beni kötüledi onlarda dinledi bana akıl vermeye çalıştı,kimse demedi kardeşim/oğlum böle şeyler için kırma karını bize de böle şikayet etme siz küçük değilsiniz çözebilirsiniz demediler,ağzının içine bktılar kocamın aaa ölemi yaptı karın vah vah nasıl yapar ne ayıp dediler!

Birazda istenmeyen gelinmiş gibi yansıyor canım yanlış anlama bende öyleyim sonradan öğrendim hatt eşime dedim bunu nişanlıyken öğrenseydim nişanı atardım dedim. HAYIRLISI OLSUN ARTIK CANIM

evet bu konuda şansım varmış gerçekten.. sevgi saygı güven kalmadı nasıl kalsın ki. iddaa yı bıraksa karakteri nasıl düzelecek.. bir insan karısına nasıl bu kadar rahat hakaret edebilir vurabilir,herkese kötüleyebilir.. değer vermiyo ki. ama sorsam veriyorum der hepsi laf!

Evlenmeden önce hiç mi belli etmedi kendini?
Yazık günah size...
Bu yükü atın üzerinizden lütfen.

Okurken sinirlerim bozuldu vallahi sen baban konuşsada bişeyler duzelecek gibi durmuyo :-(

Sen zaten boşanma düşüncesine yaklaşmış haldesin.
Tüm çareleri deneyip yine olmuyorsa sonlandırman mantıklı ki içinde acaba kalmasın.

Sorunların ciddi sorunlar.
Eşin olacak herife biri haddini bildirmeli bence de.

Baban alsın karşısına.

Adam dediğin senin yaptığını yapmaz.
Bu kadar zaman kendi aranız da çözemediniz sorunu madem el atmak şart oldu.
Bu kızı Allah'ın emriyle verdiysem üzüyorsun madem almasını da bilirim.
Bugünden itibaren gözüm üstünde.
Ayda bir biz geleceğiz, bir de sen getireceksin kızımı, gözlerimle iyi olduğunu göreceğim.
Kendini düzeltmek için fazla vaktin yok, kızım kadar sabırlı değilim bilgin olsun.
Diye net net konuşsun.

Sen de hiç bir şeyi saklama artık. Kocan meydanı boş buldukça azıtan bir tip belli.
En fazla 4 ay ver.
1 yılın dolunca düzelmedi mi bırak bu heriften bir halt olmaz.

Bu adam düzelmez hiç bir biçimde, hem karakteri bozuk, hem ailesi bozuk hemde arada ne saygı ne sevgi var. Bir süre sonra peşinden gelip dönmen için yalvaracaktır, çoğunluk bu şekilde davranıyor ama inan bana 1 ay sonra daha beter sorunlar yaşarsın.

Kimse kimsenin yuvası bozulsun istemez ama sizinki yuva değilmiş ki be canım... Hakkında hayırlısı olsun.

Bilmiyorum canim ne yasariz ne gorurz bundan sonra herseyin hayirlisi diyorum gururuma yediremiyorum daha fazlasini yeteri kadar sabrettigimi dusunuyorum

Nasil olabilirim ki bosluktayim. Ailem uzgun kizgin nsil olsunlar. Bunlari haketmedigimi soyluyolar

Ama birde iyi yanından düşün canim çocuk yok ortada daha çok pişman olmadan döndün seni komik etmedi daha allah korusun kalsaydı inan ki bunları olurdu bence sen sonuna kadar dayandin karşı tarafın tepkisi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…