babam eşimle konuşacak!

herkes böyle güçlü olamayabiliyo, olayları canlı yaşarken çok başka oluyo şaşıp kalıyo insan, napıcanı bilemiyo

valla canım cok uzun yazdıkların ama anladıgım kadarıyla esının guven ve kıskanclık sorunu bu tıp erkekler kendı ezıklıklerının acısını eslerınden cıkarmak ıcın her guclerını kullanırlar, asla hatalarını kabul etmez ve hep senı suclar-aşağılar-elaleme rezıl ederler. babana bırsey soylemene gerek yok bence, yetıskın ınsansın,çalışıyorsun, al eşini karsına ciddi bir tonla konuş senın yaptıgın bu -olması gereken şu şeklinde isteklerini-kırgınlıklarını vs. belirt.

degısme nıyetınde ıse zaten sana karsı hareketlerı zamanla degısır ama baktın kı hersey aynı o evde yokken bır gun gıt kapının kılıdını degıstır, esyalarını topla koy kapının onune, gıt mahkemeden bırde bosanma davası ac,ona da soyle senden ne nafaka ne tazmınat ıstemıyorum ama borclarını da ustlenmem dıye boşan gıtsın, kendıne yazık valla..!!!

çok konuştum canım, uzun uzun mektuplar yazdım okudu okudu değişmedi,yine bişey bulup kavga ediyo benle, yaptıklarını anlatmama sinir oluyo,ama anlatmayınca da çözemiyoruz, her an herşeyden kavga çıkarabiliyo basit bişeyi kıskanabiliyo büyütebiliyo,ben çözemedim bilmiyorum, bana hakaretleri için özür dilemiyo arkasındaymış gibi yani hala bu söylediklerinin

valla benımde es adayımın para konusunda sorumsuz harcamaları borcları vardı ıckısı-kumarı yok ama alısverıs manyagı herıf, söylene söylene yola geldı, hala parası olsa dusunmeden harcar bılıyorum ama ben sureklı tetıkteyım alınan hıcbırsey gozumden kacmaz-suphelenırsem hemen ustu kapalı sorarım hesabını ama uzatmam-eskıden kırası faturası hep gec odenırdı sımdı o benden telaslı gununde odemek ıcın elınden gelenı yapıyor.

maas kartıma falan asla el surmez, para gerekırse falan ıster verırım ama anında gerı alırım. paramın hesabını ona vermem ama gereksız harcama da yapmam, öncelıgım evın gıderlerı ve borcların odenmesı , gerısı ıhtıyac dahılınde para oldukca alınır. onun maas kartını elıme almıslıgım yoktur, tam maasını da bılmıyorum cunku prımle falan degısıyor ama borclarını odemelerı zamanında yapıp yapmadıgı hep takıbımdedır.

kendıme de karıstırtmam ne kıyafet, ne aıle ve arkadas muhabbetlerıme, ızın almam soylerım nereye gıttıgımı,kımınle oldugumu ama ona sormam, hele kı aılemın yanına ne zaman ıstersem gıderım bunun kararı bana aıttır.ozel bır gunse arattırırım yada ben ararım ona da verırım telı konusur. ılla gel benımle demem ısterse gelır , ama ben gıderım. onun aılesıne karsıda her zaman mesafelı-saygılı ve durustum. cok aramam gerekmedıkce, ayda bır ıkı zıyaret ederız anne-babasını o da o gıdelım derse gıderız, ben cok gıdelım dıye tutturmam. ama ılıskımıze ne aılemı ne onun aılesını karıstırmam evde yasanan evde kalır, dertlesırız yerı geldımı ama detaya gırmeyız aılelerle..

bence sende kendınden tavız verme yoksa daha cok uzulursun..!!

öf okurkan daraldım yeminle sen iyi yaşıyorsun bunları
hele namusuna dil uzatması
izin verme
kıçına vur tekmeyi

ben de karıştırmamıştım işte aileleri, herkes bizi mutlu mesut zannediyodu.. biz içimizde çözmeye çalışıyoduk,o sözler veriyodu tamam aşkım bi daha olmıcak bak bana güven hata yaptım boşluktayım diye,hep affettim hep şans verdim.. taki o beni babama şikayet edene kadar, ben şu an hala söylemiş olurmuydum ailelere onu da bilmiyorum.
kimsenin karşı tarafın ailesine saygısızlık yapmaya hakkı yok, ben asla yapmam saygısızlık gittiğimde işlerini de yaparım sohbette ederim hal hatır da sorarım surat yapmam, ama eşim benim ailemden hiç bir kötülük görmediği halde surat yapıyo,gelmelerini istemiyo çok konuşmamı istemiyo ne bu yarım saat konuşulur mu diyo o konuşur istediği kadar ben hiç bişey demem olması gerek bu ama yok ben anlatamıyorum ona..

Burda bize bütün olanları nasıl anlattıysan babanada anlt bilsn öyle konuşsun ama bana kalsaaa boşannnnnnnnnnnn

valla senınkı anlayıssız bence... ve kıskanc ozunde de kendıne guvenı yok bence..!!ayrıca saygı sınırını asmıs sana karsı.
yapacak gucu buluyorsan kendınde bosan derım...!!!

Yarın öbür gün doğum yaparken millete bacağını açtın diye de burnundan getırır bak söylüyorum. Nasıl katlandınız bunca olanlara? Eşinizin tutulur bır tarafı yok! Para hesabı yapıyor, iftiralar atıyor, kumar oynuyor. Kapalıyım demişsiniz, açık da olabilirdiniz, hiç kimse sizin namusunuza dil uzatamaz. Lütfen değişmesini beklemeyin, bunu düşünmek bile hiç inandırıcı değil. Umarım tez zaman da rahata kavuşursunuz.

kapalı olduğumu hani kapalı olduğuna bakmayın dediğini anlatmak için söyledim, tabiki açıkta olabilirdim,insan güvendiği için evlenir, alenen bişeyini görmedikçe de böyle şeylerle kimse kimseyi suçlayamaz!

canım düzelecek diye bekleme bu adam düzelmez baban konuşsa babanın kanına girer bu şerefsiz sen bunu boşa daha fazla uğraşma

babam beni çok iyi tanır, bana da laf söyletmez,o da bunu görsün istiyorum

bencede konuşmalı arkanda ailenin olduğunu görmeli ama böyle kumarbaz biri için savaşılması çok zor sen yıpranırsın sadece. bu kadar baksana maaş kartın dahil adamın elinde herşeyin hesabını yapıyor 3 5 seni kaybetmekten korkuyor ve kumardan da vazgeçmiyor sana yazık olur adamın yanında daha fazla kalmamalısın bence son karar elbette senin fikrim bu benim

herkes böyle güçlü olamayabiliyo, olayları canlı yaşarken çok başka oluyo şaşıp kalıyo insan, napıcanı bilemiyo

Arkanda dag gibi baban var ona ragmen kendini bu kadar ezdiriyorsun.Benim arkamdaki dagimsa yıkıldı destegim olmadığı halde ayakta durmaya cabaliyorum.
Babam bana geldiginde kayinvalidem kiskancligindan zamaninda bana etmediği hakaret kalmazdi babamdan önce ben acardim agzimi.kimseye ezdiremem kendimi.Esime hep derim ben dunyaya 1 kere geldim diye.kimse kusura bakmasin canım. Allah izin verirse dogumda ailesini getirmesin başbaşa gidelim agrim sizim kanamam olacak bide başkasıni cekemem.epidural sezeryan istiyoruz.soyledim zaten sen iste olursan gider çatır çatır dogururum gene kimseyi istemem dogumda. Kizimda sutum fazla oldugu halde sütü az beslenmiyor bu bebek diye az cemkirmedi kaynanam.megerse aşının ağrısından ememiyormus yavrum.

Allah seni feraha çıkarsın canım biran önce. Benimde esim iyi ama ailesi dogumdada dogumdan sonrada bebegimi kundaklamaya(kundak yapmadan büyüttüm) kadar yedigi 6ay sonrasi mamaya kadar karıştı. Ama ne hikmetse esimin yanında yapamiyorlardı.Simdi hic yapamiyorlar artık actim gözümü

evet Allaha şükür ailem arkamda, ben de çok kavgalar ettim çok tartıştım eşimle ezdirmemek için kendimi, ama karşıdaki anlamayınca yapacak bişey kalmıyo

allah senin de yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…