Ayrılmalı mıyım? yardım edin bana

Bu nasıl adam ya ruh hastası bildiğin keşke bebeği biraz erteleseydiniz ama olan olmuş artık.Gerçi önceden çevredeki insanlar uyarmış ama insan bazen inanmak istemiyor.Tabii ki boşan yoksa akıl sağlığını kaybedersin bu insanlarla.Ailen de arkandaysa hiç düşünme çalış annende bebeğine bakar huzur içinde yaşarsın

Son düzenleme:

Valla bir yerden sonra okuyamadım daraldımmmm

Hata sende canım sana soylemisler bastan kabul edip evlenmissin daha da diyorsun ki kadınlık yaptım böyle ahlaksız bir adami bir eli yağda bir eli balda yasatmissin resmen

Daha bir de bunlar yetmemiş çocuk yapmışsın o adam kadar sen de hatalisin ve daha fazla hata yapmadan bosan lütfen

Ailece gidilecekse gidin psikiyatsiste. Ne münasebet bak sadece seni sorunlu hasta görüyorlar. Dediklerini yapma sakın iyi niyet arama arkadaşım sorun sende değil ne değişecek ki. En fazla psikoloğa git. Ah sen bir resti çeksen peşinde kul köle olacaklar ama sen hala kocam iyi kocam cici diyosun. Herseyin sebebi kocan ama görmek istemiyorsun 2 çikolataya tav oluyosun. Bu arada noktasına virgülüne kadar okudum. Sen kvni suçlamayı bırakta o cimri kocana resti çek

Götüne tekmeyi basta görsünler ulaşılmaz olmadıklarını maa-aile

hepsini okuyamadım dogal olarak

ama çocuk varmı çocuk

yoksa hemen boşan

Düzeleceğine dair ufacık bir şey göremedim ben ne eşin için, ne de ailesi için, çok çekersin, bu kadar hesapçı olunmaz, bu kadar insan hayatına girilmez. Pes valla.

Bak eşinin gercrk yüzünü allah taaa yüzük alırken göstermiş sana.. 3 4 bnlik yüzükk... galıba aşk gözünü kör etmiş.

fenalık geldi okuyamadım okumaya da gerek yok zaten boşanması gerekiyor ama o başka mucizevi bir tavsiye istiyor mutlaka o da maalesef k.k da yok Allah sabır versin demekten başka yapabileceğimiz bir şey de yok sanırım

Durumumuz yoktu kardeş okuyamadım.
Yahu bu ne insan okuyacak bunu insan :)

Bende bilmiyorum burda nasıl işlediğini fakat ben bu aileye bişey söylediğimde anlamıyolar,belki 100kişiyle küsler ama kendileri değil o 100ü suçlu,bakım diyorum böyle onu kabul etmiyolar,benden duyunca hakaret gibi geliyo.Psikiyatriye buraya yazdığım gibi anlatıp hepsiyle görüşmesini rica edicem dediğin gibi,belki kadından duyduklarında etki eder,

Arkadaşım 25 yaşındayım ve kendimce belli bi kültür seviyesindeyim.Bilirdim ki akıllıyım,buraya derdimi dökerek bana ağzınıza geleni sayın istemedim ben sizin söylediğinizi kendime hep söylüyorum,çevremdekilerden hep duyuyorum artık yeter.Şunu biliyorum kınamayacaksın,kınadım ben,böyle insanlarıda kınadım böyle insanların hayatlarına girmeyi göze alanlarıda,ya da çekeceğim çile varmış diyorum,ya da bilmiyorum hepsi birer bahane.Ama rica ediyorum hepinizden bana hakaret etmeyin,sağolun hepiniz derdimi dert bilip kızıyosunuz bu halde olmama belki ama istediğin kadar prestij sahibi ol,lisans sahibi ol,cahilliğin esamesi okunmasın üzerinde yine de yine de düşebiliyosun.Düştüm.

arkana bakma

sonlarını okuyamadım bunlar sürekli malzeme peşinde delil peşinde sen de öyle ol

delil peşinde gez
ve arkana bile bakmadan kaç

hatta paraya ihtiyacınız yoksa şimdiden arkana bile abkmadan kaç

Psikiyatriye eşimle gitmemi istediler ikinizinde ihtiyacı bar dediler randevu sistemine baktım benim tc,mle benim adıma randevu alınmış,eşimde yanımda girecekmiş :) yoruldum vallahi yoruldumda sesimi çıkarmadım.Sanırım psikiyatri psikolağa sevketmeden psikologdab randevu alınmıyo.Rest çekmeyse ailesine çektim,eşime çektim,1hafta sonra unutuldu hep.Kendimi suçluyorum çünkü bakıyorum herkes beni suçluyu,dersimi anlatmaya kalkıyorum olsun yine ben suçlu çıkıyorum,diyorum artık gerçekten bende mi suçluyum ? Yani kendimden şüphe ediyorum artık

Sormadım.Ama şimdi onu çok iyi anladım.Bunların ondan tazminat kazanmış olmasıyla ben sorgulamaya gerek duymadım salak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…