Ayrılmalı mıyım? yardım edin bana

Hayatının hepsini anlatmışşsın canım ya hepsini okuyamadım ama sanırım bence tanımadan etmeden evlenilmezmiş bunu anlamalısın umarım bebeğin var ayrılman tarftarı degilim ama bu sorunda böle devam ediyorsa sen çekmişsin bebeğin mutsuz huzursuz evde büyümesin diyebilirim umarım düzelir ..

Hepsini azimle okudum ve diyorum ki yemin ederim kaçıp gitmen lazım bu ne be böyle delil toplamalar boğaz sıkmalar kapı kirmalar, bunlar ailecek net söylüyorum deli psikopatin yanında yetismisler ailecek valla daraldim haline üzüldüm. Babana bir hata ettim de kabul eder diye düşünüyorum. Bebek doğumca düzelir diye hiç bekleme bunların için de delirirsin net.Ah ilk eşi kimbilir neler yasadı uyarilmissiniz da keşke evlenmeseydin sevmek bir yere kadar böyle adam sevilir mi?böyle aile çekilir mi?alsınlar paralarını da .......bir de anne kız işiniz bitti ne demek ya. kaç guzelim kaç yoksa ilerde delil toplamaya devam edip bebeginden eder bunlar seni.Su bdv böyle çılgın bir eş de kV de kb de görmedim psikopat çetesi ayol bunlar

Ilk eşini iki ayda delirtmişler . Demekki ikinci evlilik konu sahibine biraz daha azaltmışlarki bir sene dayanmış .

Gerçekten yoruldum okurken,ama hakkınızda hayırlısı olsun

Karisindan razminat almasinin sebebi sacma sapan seyleri biriktirip delil diye sunmuslardir bu ne terbiyesizlik. Bi adam önce dürüst olacak. Dogru olmayan adamdan egri is cikar raydan cikar tıpkı evliliginiz gibi.. ayrilik karari sama ait bir sey demek bize düşmez. Ancak bu yasadiginiz hayat degil.

Kesinlikle ayrıl, bebeğinin olması iyi olmamış ama bilmiyorum özellikle ona büyü yaptığını falan düşünmesi, akıl sağlığını zorluyor gerçekten, Allah sabır versin.

Bunlar düzelecek gibi Şeyler . Bende boşanmış biriyim sizinkiler kadar vahim olmasa da bir Sürü saçmalık yaşadım . Hani tecrübeye dayanarak boşuna kendinizi erdirmeyin derim . Bir an evvel kendinizi kurtarın . Yoksa dert sahibi olursunuz . Çocuk olmuş artık . Yapacak bir şey yok hatada olsa .

Tazminat olayının doğru OLDUĞUNU düşünmüyorum. O kadar kolay değil Kadından tazminat almak . Kendi vermiştir Tazminatı ancak

Ben bebeginizin dogacagini göz önünde bulundurarak, biraz daha sabretmenizi tavsiye edecegim ( zor olsada )
Hani derler ya, ilk bir sene problemli gecer diye, öyledir belki ?
Belki esiniz hala benimseyememistir evlilik kavramini?
Bebeginiz olmasa, bir dakika durmayin derim, ama bebek icin en azindan bir sene daha gözlemlemek mantikli olmazmi? Inshallah hersey düzelir. Zor durumdasiniz, sinirlerinizi fazla bozmamaya calisin, bebege zarar gelir Allah korusun. Ah canim cok plansiz programsiz olmus bu bebek isi.

Yaslariniz kac esinizle sizin?

Gepsini okudum eski karısının eşyalarını size teklif edilmesi ne kadar çirkin birşey bende eşimin 2. Evliliğiyim eşim ilk evliliğinde düğün yapmış benim ilk evliliğim annesi biz düğün yaptık zaten dedi bende tamam değip yüzüğü bırakıp cıktım yaptıgınız düğünle devam edin die Eşinizi sizi kaybetme korkusu yok bence babanızda barıştırmala hata etmiş eğer kız benim tamam boşansın dir rest çekseydi bu kadar uzamazdı ama ailedende destek yok size üzüldüm inşallah okulunuz biter biran önce çalışmaya başlarsınız

ben anlamıyorum böyle sorunlu evlilik ve ailelerde neden cocuk yapar bir insan mana veremiyorum. yazık değil mi o sabiye böyle bi ailede büyüyecek

ben anlamıyorum böyle sorunlu evlilik ve ailelerde neden cocuk yapar bir insan mana veremiyorum. yazık değil mi o sabiye böyle bi ailede büyüyecek
Emin ol bende istemedim zaten çocuğum olmuyodu,polikistik overim vardı ama nasıl olduysa oldu işte olmayan

Vallahi üşenmedim her satırını okudum bitirene kadar yarım saat oldu.Ve kesinlikle boşanmalısın tek bir nedenini söyleyeyim karısının,hayat arkadaşının,doğacak çocuğunun annesinin her yaptığını ailesine anlatan film gibi kameraya çekip izleten birinden ne koca olur ne de baba

Eşimin beni kaybetme korkusu var bir kere kapıdan çevirdi yapma diye,hala söyler her an gidecek gibisin der ama... Babam hata etti etmezmi çok kızdım,orda hep ben suçlandım yanımdada durmadı,kendimi savunmak için ben giriştiğimde benide susturdu,babamada Allah sana sabır versin dedi çıktı kadın,babasıda yanında değil nasılsa demişlerdir

Benim zoruma giden tek şey o,ne cinriliği ne annesi sadece o,yediremiyorum beynimin içinde dönüyo bu döndükçe ağlama tutuyo sonra diyorum belki düzelir,bu paranoyaklığı eski yaşadıklarındandır,belki çocuk olunca ailesine adapte olur

Aynen babanızda büyük ihtimal hamilesiniz cocuk babasıx olmaz die düşünmüş olabilir büyük ihtimal ama eşiniz bu kadar korkuyorsa bu kadar kötü davranmamalı hamilesiniz üstelik bebeğede stres zaarar Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…