Ayrılmalı mıyım? yardım edin bana

Nasil basardim bilmiyorum ama hepsini okudum.
Bosluguma geldi galiba

Ve yorumum: yangiiiinn vaaaaaaaaaaarrr

Bu ne? Bu nedir yaaa???
Tas olsa catlar.
Sen su an gerimi dondun koca evine?
Evet evdeyim,yarın doktora gidicez daha doğrusu benim için psikiyatriye randevu almışlar delilik bende ya

Bende öyle düşünüyorum bi de babaya alışır babacı olursa ilerde ayrılmam zorlaşır diye düşünüyorum

Evet evdeyim,yarın doktora gidicez daha doğrusu benim için psikiyatriye randevu almışlar delilik bende ya

Ben o kvnin varya....
Oyle kufur etmek istyorumki o kadina, gecmisinden gelecegine kadar..
Ama yine banlanirim off.
Icimdede kalicak.
Allahim sabir versin sana.
Psikiyatre git durumu bir bir anlat.
Bilmiyorum turkiyede nasil isliyor.
Ama benim kiz kardesim pskiyatre gitmisti ve bazi sorunlardan haberdar etmek icin bizide cagirmisti psikatri ailecek. Tum aile gitmistik o gun. Oyle bi imkan varsa bunu rica et psikiyatirden. Elbet sen anlattiktan snra zaten kadincagiz sende peygamber sabri oldgunu dusucektir.

:) haklısın. Bu babamın suçuydu hiç bi şeye karışmadı,bende arada kaldım,elimde imkan olsa alabilmeyi isterdim olmadı

Gidin siz yine de mutlaka randevunuza.
Zaten asıl doktorluk olan narsistler, benciller, egoistler gitmez, onların artık çıldırma noktasına getirdiği insanlar doktor doktor gezmek zorunda kalır.
Ama önceki yorumlarımda da yazdım, o randevuyu yarın öbür gün kullanma niyetine girmezse o adam, ben de bir şey bilmiyorum
Yine de dediğim gibi mutlaka gidin psikiyatriste, en azından kendinizi bu ortamda korumanıza, öz değerinizi yeniden fark etmenize, gerekirse boşanmak için güç bulmanıza çok destek olacaktır.

Benimde o kısmı zoruna gitti zaten çekip onlara göstermesi herşeyi anlatması. Ama sen ona ikinci şansı vermek istiyorsun anladığım kadarıyla inşallah buna değer

Millet cebelleşmiş, okumaya, özetlemeye çalışmış.
Yardımcı olmak istemiş,yazmış, çizmiş.
Konu sahibi tek cevap yazıp çekip gitmiş...
Bence haksızlık.
NOT:Ben okumadım.
Eşimden dolayı devamlı giremedim kusura bakma öylede anlama :)

Hamileliğimi öğrendiğim gün sigarayı bıraktım,hamileliğimden öncesi sigara mevzusu ama hala konusu ediliyo.Masraflar konusunda çocuğa bişey diyeceğini sanmıyorum sinirli bi adamda değildir normalde,zaten çocuğun her şeyini bu elini cebine atmadan ailesi karşılamaya kalkar,sıkıntı çekmez o yönden,çeksede benden kısar

Psikiyatriste kendiniz gitmek istemiyorsanız gitmeyin,sizi buna zorlamaya hakları yok...
Ayrıca bana pek sizin iyiliğiniz için düşünülmüş gibi gelmedi açıkcası...bunlar sizinde bir gün boşanma ihtimaliniz olursa çocuğu sizden almak için bunu kullanabilirler...
Boşanmayı düşünmüyorsanız biraz dişinizi göstermeye başlayın ve artık daha fazla pasif durmayın Allah aşkına...
2. Evlilik ve eski eş den kalma eşyalar ve bazı konularda sizinle aynı şeyleri yaşadım ve maalesef bende hep alttan aldım eşimin yaptıklarını...
Maalesef şimdi boşanma aşamasındayız...Allah cc yar ve yardımcınız olsun...

Okumadım çünkü içim almadı benim kocam gibi yaptığı adiliklere ayrılmak için ne bekliyosun dünyaya getirdiğin çocuğu alıkoymakla tehtit edecekler bunumu istiyosun yazık değilmi ayrıl sorma bile

Arkadasim konuyu keske bolum bolum yazsaydin arkasi yarin gibi kim okuyacak bunu bu saatte tovbe tovbe yaa.
Ben zaten ilk paragrafta cok birbirimizi tanima zamanimiz olmadan evlendik babam istemedi ikna ettik demenden sonrasini kisada olsa okumayacaktim.

Derdin neydi ? Baksa kocami bulamadin ? Yasin 85 falanmiydi ? 8 aylik hamilemiydin neden alel acele evlendin, neden tanimaya vakit vermedin yani ? Evlenmis 2 ay sonra bosanmis, bosandigi karisi hakkinda atmis oldugu iddalar akil alir gibi degil sen bu adami hic dogru duzgun tanimdada sevdin leyla oldu ona varmasan olecektin falan. Babanin arastirmalari sonucu adam ve ailesi size uygun gorulmemesine ragmen annen ve sen adami ikna ettiniz.

Konunun gerisini okumayacagim ama cahilliginin safliginin korlugunun kurbani olmussun, ben babanin yerinde olsa kir dizini otur derdim ama adam kacarsin falan diye korkusundan verdi herhalde . Sen bile bile yakmissin kendini konun derdin ne bilmiyorum ama bu saatten sonra hayatina dair kararlardan insallah daha akli basindan daha sakin daha mantikli kararlar veririsin.

Hem cimri hem dayakçı hem herşeyinizi annesine anlatıyor, hiç bir tutar tarafı yok adamın. Başta konuştunuz mu, neden olan biteni anlatıp sorunu büyütüyorsun, biz kendi aramızda çözelim diye?

Bence bu randevuya sakın gitme. Üstteki arkadaşın dediği gibi ileride çocuğunu almak için deli diye rapor bile alabilirler. Kocanın eski karısı böyle anormal bir adama tazminat ödemek zorunda kalmış.

Boşan kurtul nafakanı al. Hiç mi canının yavrunun canının kıymeti yok.

Psikolog olsa neyse de psikiyatriste gitmeyin kesinlikle.

Ya bi şekilde sana bir rapor ayarlatıp, bebeğin doğunca seni boşatıp, deli bu diye çocuğun velayetini alırlarsa?
Arkadaşlar o raporlar devlet hastanelerinin heyet görüşüyle çıkar ancak. Rüşvet falan işlemez o süreçte. Hiç kolay değil o işler çünkü ilaçları çok ağırdır ve ancak raporla temin edilir, yasa dışı karaborsa satışı bile olan ilaçlar söz konusu olduğundan çok uzun ve çok titiz süreçlerdir. Hastane yatışları gerekir öncesinde ve bir doktor ön teşhisi koyduktan sonra da resmileşmesi için heyet görüşü alınması gerekliliği vardır.

Velev ki bir doktor işbirlikçi olup meslekten atılmayı göze alarak, var olmayan ağır bir teşhis koydu, mahkeme sürecinde yine heyet değerlendirir ve teşhisi reddeder. O işler sanıldığı gibi kolay değil yani..

En fazla depresyon teşhisi falan olursa oradan zorlamaya kalkacaklardır, hevesleri ondandır, böyleleri zaten depresyonu da delilik gibi görür zaten, ama bu teşhis de çocuğu almalarına yetmez ve o ruh hali de muhtemelen hamilelik hormonlarına bağlanır dava zamanında sonradan.

Son düzenleme:
adam zaten en başından boşanacağım diye evlenmiş baksana videolarla gardını alıyor, kaynana sen konuşurken hoparlörü açıyor komşular dinliyor . Baştan mahkeme için delil topluyorlar bunların aile olalım geçinelim gibi bir çabası yokki , sütyen telinden bile nem kapıyor adam belliki analı oğullu ruh hastası bunlar bence ayrıl kesinlikle ayrıl yoksa sana yazık olur

Hangi akla hizmet evlendin?
Hadi evlendin, hangi akla hizmet hamile kalmaya ugrastin.
Anlamiyorum, anlayamayacagim hicbir zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…