Ayrılmalı mıyım? yardım edin bana

arkana bakma

sonlarını okuyamadım bunlar sürekli malzeme peşinde delil peşinde sen de öyle ol

delil peşinde gez
ve arkana bile bakmadan kaç

hatta paraya ihtiyacınız yoksa şimdiden arkana bile abkmadan kaç
Okulumu bu sene bitirdim,şimdi ilk hedefim işe girmek,paraya ihtiyacım var.Ailemin evine döndüğümde en fazla 1hafta sonra ağır laflar işiteceğim bi babam var bunu kaldıramam,onlarının yanına dönmeden ayakta durabilecek güce sahip olmam lazım önce,onuj için bi anda çıkıp gitmedim bu sefer

@occamus çok merak ediyorum tüm bu olanlara rağmen hala ayrılmalı mıyım diye nasıl sorabiliyosun? yani eskaza biz ayrılma desek bu adama bu aileye nasıl tahammül edeceksin?

Elbıse olaylarında kadar okudum daha da dayanamadım yapma kardes etme kardes hayatını skakta mı buldun tabı bsa o ldr arastrmıssın duymussun nıye bıke bıke ggtn kı brak ya ay adam sana es muamelesı degıl hızmetcı muamelesı yapıyr bak eskı karı akıllıymıs ıkı ayda bsanmıs adamda ne paragzmus karı gıbı tazmınat almıs bsandgı karısından sanada kagt ımzalatmıs keske ımzalamasaydında catır catır alsaydın paracıklarını valla cıgerıne otururdu bsanacaksan bı kanıt bı delılle bsanda sende tazmınat al barı

Valla hepsini okudum. Ya bize anlattığın kadar kendin göremedin mi? Daha hamile kalmadan başınıza neler gelmiş birde çocuk için kaplıcaya gitmişsiniz. Ya tamam çocuk sahibi olmak istemeniz haklı ama babası akrabaları bu aile mi olmalıydı? Ayrıca adam 2 ayda boşanmış herkes haklarında edepsiz demiş siz sadece eşiniz olacak adama inanmışsınız çok yazık etmişsiniz kendinize.. ilk eşi yine şanslıymış 2 ayda kurtarmış kendini.. boşan diyemem ama bir şekilde kendinizi kurtarmalısınız. Aileniz arkanızda ise gidin doğum yapın onların yanında.. lohusalığınız da bitsin sonra karar verin boşanıp boşanmayacağınıza..

Şundan olduğunu düşünüyorum tazminatın,kızıda anlıyarak söylüyorum,şimdi insanı çileden çıkarıyolar bu sefer bende o hatayı yaptım bağırıyosun çağırıyosun herkes sesini duyuyo.Komşulardan şahit getirmişler komşusu kızın bağırdığını sesinin çıktığını söylemiş.İkincisi kız ilişkiye girmekten korkuyorum diyerek kaçınmış,bununda mahkemece etkisi vardır kesinlikle ve en büyük hatayı gidip salak kadının evini basmakla yapmış,anlıyorum onu gerçekten anlıyorum ama o gidip zillere basıp herkesi dışarı çıkarıp bağırarak bir ton aleyhe şahit topladı,bunlar böyle insanlar,ömrü mahkemelerde geçtiği için hiçbir fırsatı kaçırmıyolar.Kadın yeni telefon alacağı zaman ses kaydı yapan telefon olsun nolur nolmaz lazım oluyo diyo var sen düşün artık...en korkuncuda namazlı abdesli hacca gitmiş insanlar bunlar,yalan hile hurda yaptıklarını düşünmüyolar,aksine çok haklı olduklarını ve nedendirki Allahın bunların karşılarına nerde edepsiz varsa onu çıkardığını düşünüyolar

sizin gitgide psikolojiniz bozuluyor böyle bir ortamda nasıl çocuk büyüteceksiniz
yazının sonunu da okudum
siz orada kalmak için bahane uyduruyorsunuz
benim amca kızım da babası hiç istemedi, beni çiğnemden olmaz dedi kız ben evleniyorum dedi ve istmee çikolatanızı açıp karşısında yedi hatta o kadar mutlu olacağım gibi şaşıracaksın bile dedi...
ama şimdi ailesinin yanında ve kimse birşey demiyor kendi sadece kendim ettim kendim buldum diyor
ailesi biz seni daha çok zorlayıp olmaz deseydik başka birinde hayırsızlık bulsaydın bizden olacaktı... oldu bitti der
bence siz de ailenize güvenin ve o adamdan uzaklaşın en fazla çalışır kendiniz bakarsınız ileri de ki zaten bolluk içinde yokluk çekmek çok beter en azından yokken çekmek avuntudur

@occamus çok merak ediyorum tüm bu olanlara rağmen hala ayrılmalı mıyım diye nasıl sorabiliyosun? yani eskaza biz ayrılma desek bu adama bu aileye nasıl tahammül edeceksin?
Uzun süreli bi tahammülden ziyade son kezlik dayanmaya çalışırım olmadığı yerde artık giderim dedim,avukatlada görüştüm,onuia gidip gelip tuzağa düşmemek haklı kalmak için fikirler alıyorum.Ayrıca burda böyle tecrübesi olup ayrılan veya ayrılmayan insanlar varsa ne oldu ne derler diye sormak istedim.Bi de 3kişilik bi ailenin beni devamlı suçlaması sonunda dedim ne var ne yoksa bi anlatıyım,gerçekten benimde suçum varmı diye öğrenmek istedim

tabiki senin sucun yok hem suna suc deyip durmayin suc calmak oldurmek adam dovmek vs ceza gerektiren isler icin suctur kelimesi kullanilir.sizin hataniz yok.gecimsiz kavgaci fesat bir aileye dusmussunuz.

Çaresiz saf bi köylü kızı değilim aman eşimden ayrılmıyım kırıp dizimi oturuyum demiyorum yani bahane aramıyorum.Dediğim gibi avukatla görüştüm,bu süreci kendi lehime çevirebilmek için bekliyorum,evi terketme bunu mahkemede aleyhine kullanırlar dedi,ses çıkarma bu sefer onun sesi çıksın şahitşn olabilsin dedi.Hamileliğimde de sıkıntılar var,çocukta bir sorundan şüphelendiler 2hafta sonrada o belli olacak,onun sonucuda belli olsun,1 hafta sonrada diplomamı alıyım,her şeyi mantıklıca halledip temizce çıkıp gidiyim gideceksemde diye bekliyorum aslında

Anlattıklarınız doğruysa eşiniz hasta kaçın ve kendinizi kurtarın.

tabiki senin sucun yok hem suna suc deyip durmayin suc calmak oldurmek adam dovmek vs ceza gerektiren isler icin suctur kelimesi kullanilir.sizin hataniz yok.gecimsiz kavgaci fesat bir aileye dusmussunuz.
Peki bana şunu söyler misiniz. ben size bunları anlattım.o da gelip dese ki,benden gizli sigara içti,evlendik 2ay sonra benimle telefon yüzünden kavga etti,kredi kartı çıkarmıyorum diye kavga etti,tatile götürmüyorum diye kavga etti.(böyle anlatıyo çünkü) siz ondan sonra ne düşünürsünüz,kızda oğlanın başını yemiş dermisiniz

Bahsettigim cahilligin okumakla okumamakla, kulturle, lisans mezunu olmakla uzaktan yakindan bir alakasi yok, hele ki turkiye gibi egitimin bes para etmedigi bir ulkede zaten universite okumus olmak bir kistas degil benim gozumde. Buyuklerin genc ve tecrubesiz anlaminda kullandiklari cahillik benim bahsettigim. Benim bahsettigim olay hayata bakis ile farkindalik ile alakasi var , nasil olurda sen su dedigin olayin icine bile bile gidersin, hadi sen yasin kucuktu dunyanin kac bucak oldugunu bilemedin ailen nasil razi geldi cidden inanamiyorum.

Ayril kurtul kendine yeni hayat kur bu sekilde olmaz cidden olmaz ve bundan sonraki hayatinda da lutfen kimseye guvenme, cunku bu devirde babana bile guvenemezsin yeni hayat felsefen bu olsun bence.

eger ki eksileri artılarında çoksaa boşanmalısın
yok ben cilvelenir tatlı dille çözerim dersen allah yardımcın olsun derim
neden hemen cocuk yaptın ki

Çocuk istemedim erken bizim için,evliliğimiz sağlam değil dedim,her an ayrılacaksın benden ondan istemiyosun dedi,ailesi çocuk diye tutturdu,benimde çocuğum olmuyo nasılsa diye biraz rahat davrandım,sağlık ocağındanda her ihtimale karşı doğum kontrol hapı aldım kullanmaya başlayalı 3-4 hafta olmuştu,yani hiç beklemediğim bi anda oldu,kilitlendim kaldım tamamen benim dışımda gelişti,dünyaya gelecek bi çocuk varmış engel olamadım,Allah oldurmadı.
Annesi ve babasından uzak kaldığında her eve lazım bi koca,annesiyle veya babasıyla konuştuğundaysa evlerden ırak bi hasta.

kız Allah aşkına seni bu eş olarak almamıs ki hizmetçi olarak almış kendine.bu ne Allah aşkına.devamını okumadım bile sinirlendim yani.keşke babanı dinleyip evlenmeseydin.tabikide boşan.katlanılmaz bu adama bir ömür.değişir falan diyede umutlanma.bu tipler değişmez.sadece sen yıpranırsın.

Arkadaşım sen cidden sağlıklı düşünemiyorsun. Hadi sigara içmen yanlış olmuş ama yinede öncelikle sana destek olmalıydı yıllardır bu adamı kandırmıyosunya.Ama maddi durumu iyi olan bir koca karısını tatilede götürmeli, parasınıda vermeli, ihtiyaçlarınıda karsılamalı. Ha adamın gücü olmaz o zaman dırdırcıda olursunuz haksızda. Ama Allah aşkına karın tokluğuna onun evinin işini yapmayı, yemeğini yapmayı, sex ihtiyacını karsılamayı , ailesini memnun etmeyi mi kendinize layık görüyorsunuz. Hizmetçi bile sizden daha iyi şartlarda hiç değilse karnıda tok maasıda cebinde. Lütfen kendinizi önemseyin değer verin gözlerinizi açın.

Ayy anam bayildimya ,okuyamadim yarisini okudumda kal geldi,rabbim sabir versin cocuk niye yaptin bacim ? Boyle bir manyakla buyumwsin bebeginiz kesinnnnn

çocuğunu gerçekten bu adamla ve bu kayınvalide ile mi birlikte büyütmek istiyorsun?
yalnız konuda anlamadığım şeyler var. hadi siz gittiniz bin kere kadından özür dilediniz anlamaya çalışabilirim en azından, anneniz onca lafı sindirip nasıl sarıldı kayınvalidenize? nasıl özür diledi? nasıl aranızı yumuşatmaya çalıştı?
baştan sona okudum konuyu ama bu sorunun cevabını asla anlayamadım, sanırım anlayamam da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…