Ben sizi anlıyorum. Şu an bende aynı süreçten geçiyorum.
Stalk yapmanız da çok normal. İhanete uğradığınızı/uğrayacağınızı düşünmek canınızı acıtıyor bunu da anlıyorum.
Ama ben kendimi şöyle motive ediyorum. Size de tavsiyemdir. Hani siz onu yanında başkasıyla düşünüp kendinizi üzüyorsunuz ya, bırakın az da o düşünsün bu seçeneği. Sizin de şu an hayatınıza çat diye onu beşe katlayıp on ile çarpacak bir beyefendi girebilir. (Ki bu da olmayacak bir şey değil, biz doğruysak bizim için en iyisini hak ediyoruz.)
Kötü yanlarını düşünün. Bu adam kaç yaşında maddi olarak bile mabadını toparlayamıyor ki siz evlenseniz nasıl geçindirsin bu adam evini? Evlenseniz bile ilk tökezleme de ağlayarak saklanan adamı aile babası mı yapacaksınız?
Ben 2 ay kadar önce bir alkoliğe aşık oldum. Hala acısını çekiyorum. Stalk bende yapıyorum. Hatta bende şöyle de bir olay oldu. Benim yüzümden alkol aldığını düşündüğüm bir akşam çat diye aradım. Başka bir kadın açtı. Bana 6 aydır sevgilisiyim dedi. Annesini aradım, oğlumdan büyük parasını yemek için yanında, bizim tanışmadığımız asla tasvip etmediğimiz biri dedi. Sonraki olay: alkol sebepli düştü elmacık kemiğini kırdı. Ameliyat oldu. Geçmiş olsun demek istedim. sosyal medya da stalk yaptım yazmadan. Bir baktım (Kendi İsminin baş harfi) KALP (başka bir harf) 02 KALP 12 yazmış. (Biz 26 kasımda tanışmıştık, bio da 2 aralık yazıyor?) kalbim acıdı o an bıçak saplandı... Ekran görüntüsü attım buna. Seninle olmayınca bu kişiyle tanışmıştım. Engelini kaldırdım sevgili oldum dedi. Psikoloğa danıştım. Çıkamadım işin içinden. Bu gibi insanlar yalnız kalma fobisi ve alkole bağlı çoklu kişilik bozukluğu olabiliyormuş. Ben hasta bu adam dedim. Hasta bir insanı ben değil anca doktor iyileştirir... Hasta bir insan da gerçekten sevemez. Ben hiç sevilmemişim meğerse... Bunu bilmek canımı daha acıttı. Sen de böyle şeyler duysaydın inan senin de canın çok acırdı...
Canım hala acıyor mu acıyor... Mutsuz da hissediyorum kendimi ama işimi odaklandım. Sıkı diyete başladım, deli gibi spor yapıyorum falan forma da giriyorum:)
Bu adamla evlensen bu adam senin hayatında maddi manevi yükten başka birşey olmayacaktı. Bu çok belli. Bize bu saatten sonra YÜK OLACAK ADAMLAR DEĞİL, KANAT OLACAK ADAMLAR LAZIM... Hepsi geçecek... Benim için de, sizin içinde... Zamanı var sadece...