Ayrılık acısı nasıl geçer

İşte yanlış yerden bakıyorsun. O sebi zamanında sevmiş buna tamam. Ama mantığına daha fazla uyan biri karşısına çıkınca onu tercih etmiş. Eğer olmazsa dönüp gelecek sana. O nedenle direkt açıklamıyor. Bence biraz gururlu ol ve dönerse muhatap bile olma. Ben çocuklarımın babasını bile her yerden engelledim sen 1,5 yıllık flört için abartı duygular besliyorsun. Ben değerliyim beni aniden terk edene ağlatan mahluk yerin dibine girsin demen gerekirken dönersen ben burdayım diyorsun

Alışmak istemiyorum onu artık sevmemek tiksinmek hayatımdan aklımdan tamamen çıkmasını istiyorum tıpkı onun gibi hayatıma devam etmek istiyorum hiç bir şey yaşanmamış gibi

İstenmediğin yerde yalvarıp duruyorsun, kaç kişi açıkladı sana inatla şöyle seviyordu böyleydi her denilene bir bahanen var
Ama bize sormadan kendi kalbine sor bakalım sen onsuz 45 günü göze alır mıydın?
O göze aldı bir zamanlar sevmiş olabilir, ama şuan sevmediği ve seni istemediği çok net, senin gibi davranan kadınlar daha sonra pişmanlıkla hatırlanmazlar, bu da çok gurursuzdu zaten ne zaman istesen ararım diye düşündürüyorsun adamı, bsy sorma, biri var mı yok mu deme, vazgeçtim beni istemeyeni bende istemem de engelle

Kesin başkası mı var o halde eğer varsa ben onu daha fazla istemem daha önce başıma geldi başkası olduğu an benim için bitiyor ama bunu gözümle görmedim bana direkt soylemedi ve seviyorum ama bizden olmaz tavrinda olunca unutmakta zorlaniyorum

Alışmak istemiyorum onu artık sevmemek tiksinmek hayatımdan aklımdan tamamen çıkmasını istiyorum tıpkı onun gibi hayatıma devam etmek istiyorum hiç bir şey yaşanmamış gibi
Bu mümkün bir şey. Dediğim gibi zamanla alışacaksın. Ben severek evlenmiştim boşandım. Yıllarca evli kalıp çocuğu olan boşananlar da var. İnsanlar çoğu şeye alışıyor. Ölenle olmuşa çare yoktur derler. Yani geçmişi değiştiremeyiz, ölen insanları da geri getiremeyiz ne yazıkki. Sen de bu ayrılığa alışacaksın hatta öyle bir gün gelecek ki, ben bunun için mi üzüldüm iyi ki onunla evlenmedim diyeceksin mutlu olacaksın. Bir şey olmuyorsa daha hayırlısı, güzeli karşına çıkacağı için olmuyordur. O kişi demekki senin için doğru birisi değil.

Benle ilişkisi bittikten sonra gurursuzdu veya gururluydu diye hatırlamasinin bir önemi kalmıyor ki benden gidiyor bizim hikayemiz bitiyor artık arkamdan ne düşündüğünün ne anlamı kaliyor ki

Evet zaten ona bunu da sordum ben bu kadar acı çekerken sende neden bir şey yok diye örneğin mesajı atalı 2 saat oldu gormedi belki de şu an yanında birisi var

Hayir konu evlilik değil çok seviyorum ve bir sürü hayalimiz vardı sürekli birlikteydik konuşuyorduk hep onsuz bir gunum geçmiyordu bu ayrılık benim için çok zor o yüzden kaldiramiyorum
Konu evlilik kimseyi kandırmayın.

Bu ayrılıkla ilgili daha önce konu açtınız.

Size destan yazdık.
Ben artık ona yazmam dediniz.
Belli ki akıllanmamışsınız
.

Yaşınız 28, yaşınız gibi davranın. Acı çekebilirsiniz bunun için yardım alırsınız. Kendinize iyi gelen şeyler yaparak düzelmeye çalışırsınız.
Adam sana sebep sunmama gerek yok istemiyorum dedi. Daha ne desin ?

Bu tabi ki benim düşüncem hissettiğim kesin diyemem. Ama seni istemeyeni istemek saçma değil mi? Yine söylüyorum likendi değerini yok ediyorsun. Gerek yok

Benle ilişkisi bittikten sonra gurursuzdu veya gururluydu diye hatırlamasinin bir önemi kalmıyor ki benden gidiyor bizim hikayemiz bitiyor artık arkamdan ne düşündüğünün ne anlamı kaliyor ki
Bir gün düğün resimlerini görünce anlarsın, gururun ne önemi var ki demeyi hadi bol şans ne desek boş

Gözlerim pörtledi okurken niye bu kadar büyük demek konu sahibi takıntı yapmış bunları bilmiyorduk eski konularını filan adam bir de sebep sunmana gerek yok demiş ya

Gözlerim pörtledi okurken niye bu kadar büyük demek konu sahibi takıntı yapmış bunları bilmiyorduk eski konularını filan adam bir de sebep sunmana gerek yok demiş ya
Adam büyük ihtimal yeni ilişkisine çomak sokmaya çalışmasın diye yok diyor
Konu sahibinin takıntısından bezdiyse

Konu onun ne düşündüğü mü? Yıllar sonra kendinizi nasıl hatırlayacaksınız utanarak. Duruşunuz olmazsa hiçbir şeyiniz olamaz

Adam büyük ihtimal yeni ilişkisine çomak sokmaya çalışmasın diye yok diyor
Konu sahibinin takıntısından bezdiyse
Adamın hayatında biri var mı bilmiyorum ama bana yok gibi geldi konu sahibinden bunalmış da olabilir ilişkide de böyleyse geleceği görmemiştir bitirmiştir. Çok sık yazıp ettiği için de biri varsa bile biri var dememeyi tercih etmiş muhtemelen yapışmasın diye

adamın mesajlarını paylaştı
Eski sevgilisinin mesajlarını paylaştı.
Eski sevgilisiyle ayrılmadan bu adamla başlamış.
Karma yasiyorum dedi.
Adam istemiyorum diye nasıl saygısızca yazıyordu .
Biraz daha yazarsan engellerim dedi.
Yok hala seviyorum ölüyorum.
Adam ehliyet almıyor diye bir sürü yazdı, işleri kötü gidiyor diye yazdı, evlilik için yazdı
Destanlar yazdı, hiç akillanmamis çok garip
Yaş 28

Ben bulamadım eski konu çıkmadı aramaya yazınca silmiş mi ki? Ehliyet meselesini hatırlar gibi oldum da o zaman hiç inandırıcı değil ilişkide adam bunun peşinden koşuyor muş da ölüp bitiyormuş da konu sahibi çok üstüne düşmüyormuş diye yazmıştı bir önceki yorumda

Başka profilden yazmıştı.
15 günlük yazılar kaybolmuş ya konuda kaybolmuş
Hayır isterse hergun yazsın banane.
İnsanın kendine yaptigi kotulugu kimse yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…