- 1 Şubat 2019
- 1.192
- 2.720
- 133
- Konu Sahibi mandalinaporta
Onu mu diyoruz mesela beni her şey güzelken pat diye bırakan ,güven vermeyen biriyle o istese de barışmam gibi kriterleriniz olur diyorumKendi istegim onunla olmak zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu mu diyoruz mesela beni her şey güzelken pat diye bırakan ,güven vermeyen biriyle o istese de barışmam gibi kriterleriniz olur diyorumKendi istegim onunla olmak zaten
İlişki içerisindeyken onun peşinden hiç koşmuyordum ilgi veren yoğun olan taraf hep oydu ayrildiktan sonra birden her şeyi kesti. Ona yazmaya bıraksam da bir şey fark etmeyecek ki istemiyorum diyor bari başkası olduğunu açıkça söylese seni seviyorum ama bitti demese de umutlanmasam çünkü o kadar çok şey yaşadık ki bu adam beni sevmiyor diyemiyorum ama ayrilik sonrasi bu soğukluk sevilmedigimi hissettiriyorFazla tepkiler veriyorsun. İleride aşırı pişman olacaksın. Ben 10 yıllık evliliğimi bitirdim daha doğrusu zorunda kaldım. Başkasıyla olursa nasıl dayanırım diyordum. Neyse afadersin popoma bile takmadım. Hatta dedim ki ahaaaa kadın buldu belasını. Gerçekçi ol. O keyfinde hayatını yaşıyor sen şu an acıdan acıya koşuyorsun. Çocuklarımın babası 2 çocuğu arayıp sormuyor. Hem de flört, nişanlılık hatta evliliğin ilk 5 yılında tuvalete girsem kapıda beklerdi gözünden sakınırdı. Önüne bak yalvarma. Erkekler peşinde koştuğu, sürekli talepkar olan kadını sever.
Tabi okudum çalışıyorum da . Cinsellik yaşadım onunla evet düzenli bir cinsel hayatımız vardiÜniversite falan okudun mu, ya da çalışıyor musun, özgüvenin çok düşük gibi geldi, bu kadar bir erkeğe neden bağımlısın, cinsellik mi yaşadın onunla, yaşadıysan yaşadın bunları düşünüyorsan boşuna kendini harap ediyorsun
Olabilir insan alışıyor. Biraz kendi kendine kal madem enerjin yok. Dünyanın sonu değil ayrılan kimse ayrılık acısından ölmemiş. Biraz da kadınlık gururunu düşün. Adam seni istemiyor işte belli. Biraz kendine değer ver. Bir daha da mesaj yazma, erkekler böyle sürekli kendilerini sıkboğaz edenleri sevmiyor.Arkadaşlarımla da görüştüm ama hiç enerjim yokki sohbet edemiyorum bile kalkıp duş alcam mesela jki saat düşünüyorum sonra zorlaya zorlaya kendimi duşa giriyorum
Daha ne kendine layık birini bulursun sen de.Tabi okudum çalışıyorum da . Cinsellik yaşadım onunla evet düzenli bir cinsel hayatımız vardi
Bir yıllık sevgilimi bir gece ansızın artık sevmediğimi fark etmiştim olabiliyor yani ve o bir yıl çok yakındık iyiydik ama o bir yıl boyunca da sevmediğim anlamına gelmiyor. çıkın bu kafadanİlişki içerisindeyken onun peşinden hiç koşmuyordum ilgi veren yoğun olan taraf hep oydu ayrildiktan sonra birden her şeyi kesti. Ona yazmaya bıraksam da bir şey fark etmeyecek ki istemiyorum diyor bari başkası olduğunu açıkça söylese seni seviyorum ama bitti demese de umutlanmasam çünkü o kadar çok şey yaşadık ki bu adam beni sevmiyor diyemiyorum ama ayrilik sonrasi bu soğukluk sevilmedigimi hissettiriyor
Siz bitirdiğiniz için daha kolay olmuş. Ben de benim bitirebilecegim büyük bir sorun yoktu36 yaşındayım bu olaylar eskiden oldu birkaç yıl önce 3 yıldan daha uzun süreli ilişkimdi, ayrılan bendim zaten, maddi durumdan dolayı evliliği erteliyordu, ama çok seviyorum diye ağlayıp zırlıyordu, hep geri dönmek istedi ilk günden itibaren, ama seven erkekleri gözlemledim kimse sevdiği kadını oyalamıyordu, ben gurursuz gibi bunu mu bekleyip duracağım dedim ve tamamen bitirdim
Belediyelerin bile ücretsiz danışmanlık hizmetleri oluyor, bence bir araştırın. Devlet hastanesindeki psikiyatri servisleride yardımcı olacaktır. Benim çapsız eski nişanlım da 6 yılın sonunda aldatmisti beni, üstüne birde evlendi bunlar. O dönem destek almıştım, çok fayda gördüm. Ama ilk başta bakış açını değiştirmeye çalış, kimse kimsesiz ölmüyor...öyle olsa ben evlenip çocuk sahibi olamazdımTerapiyi bende düşündüm ama maalesef bütçem bunun için yetersiz
Bu nasıl bir mümkün olabilir ama aklım almıyor ayrılmadan önce alnımdan öpen elli kere arayan adam birden nasıl sevmeyebiliyorBir yıllık sevgilimi bir gece ansızın artık sevmediğimi fark etmiştim olabiliyor yani ve o bir yıl çok yakındık iyiydik ama o bir yıl boyunca da sevmediğim anlamına gelmiyor. çıkın bu kafadan
6 ay her gece kusa kusa ağladım 3 panik atak geçirdim nesi kolay olmış senceSiz bitirdiğiniz için daha kolay olmuş. Ben de benim bitirebilecegim büyük bir sorun yoktu
Kac yasinda yaşadınız bu durumu bir de benim yaşım da var artık ilişki baslat bitir beni gerçekten psikolojik olarak çok cok yordu birine güvenip içimi açmaktan korkuyorumBelediyelerin bile ücretsiz danışmanlık hizmetleri oluyor, bence bir araştırın. Devlet hastanesindeki psikiyatri servisleride yardımcı olacaktır. Benim çapsız eski nişanlım da 6 yılın sonunda aldatmisti beni, üstüne birde evlendi bunlar. O dönem destek almıştım, çok fayda gördüm. Ama ilk başta bakış açını değiştirmeye çalış, kimse kimsesiz ölmüyor...öyle olsa ben evlenip çocuk sahibi olamazdım
İnsanız işte neden olmasın bir iyi bir kötü oluruz ;severiz sevmeyiz her şey gibi duygular da değişebilir .beklentiler istekler şartlar olgunlaştığında değiştiğinde…Bu nasıl bir mümkün olabilir ama aklım almıyor ayrılmadan önce alnımdan öpen elli kere arayan adam birden nasıl sevmeyebiliyor
Maddi sorundan dolayı ayrıldığını sanmıyorum öyle olsa yine konuşur emek vermeye çalışırdı. Sevsen bile ısrarla mesaj atma, görüşme teklifi etme. Acını yaşa ve hayatına, geleceğine odaklan. Gerçekten seven birisi öyle kestirip atmaz. Arkadaşların varsa onlarla vakit geçir, her gün yürüyüş yap, kitap oku ,film izle , kursa kaydol, yeni hobiler edin. Yeni şeyler yapmak , yeni alışkanlıklar edinmek sana iyi gelecektir zamanla alışacaksın.28 yaşındayım. 1.5 yıllık ilişkim bitti. İlişki boyunca bana prensesiymiş gibi davranan adam ayrıldıktan sonra buz gibi oldu hiç merak etmiyor görüşmek istemiyor ayrılık sebebinin maddi sorunları olduğunu söylüyor. 45 gün oldu ayrılalı defalarca yazdım hatta şimdi son kez onu görmek istediğimi tekrar yazdım. O kadar acı çekiyorum ki yataktan kalkamıyorum onu çok özlüyorum. Bu acı nasıl geçer beni bu kadar sevdiğine inandıran bir adam hiç bir şey olmamış gibi nasıl gidebilir ?
Artik mesaji attim ama dönmemiş bana daha gormemiste mesajı cevap verince güncellerim sizi son kez başkası var mı diye de soracağım inşallah doğrusunu söylerOlabilir insan alışıyor. Biraz kendi kendine kal madem enerjin yok. Dünyanın sonu değil ayrılan kimse ayrılık acısından ölmemiş. Biraz da kadınlık gururunu düşün. Adam seni istemiyor işte belli. Biraz kendine değer ver. Bir daha da mesaj yazma, erkekler böyle sürekli kendilerini sıkboğaz edenleri sevmiyor.
Başka plan derkenBence ya birini buldu ya da hayatında başka plan kurdu genel erkek anca bu iki şekil ayrılır ve yoluna gider
Çalışmakla aşk acısının direkt bir bağlantısı yokkiDaha ne kendine layık birini bulursun sen de.
Daha fazla yazma, mesajına cevap vermesini bekleme bence , gururunu çiğnetme, istenmediğin bir ilişkiyi yürütmeye çalışma lütfenÖrneğin bir buçuk saattir mesajımı görmemiş birlikteyken maks yarım saat dustayken görmezdi başkasının yanında mı şu an diye düşünmeden edemiyorum