Ayrılık acısı nasıl geçer

Ayrılık sonrası size yeniden sıcak davranırsa, ilişkinizin devam etme şansı olduğunu düşünmenizi istememiştir.

Adam için bu ilişki bitmiş; acınızı yaşayıp, hayatınıza devam etmelisiniz.

Bende 36 yaşındayım yazmak kolay derken hiç sevgilim olmadı ya da böyle bir şey hiç yaşamadım mı sanıyorsun, sebebi açıkladım ya sana sevmiyorum yada başka biri var derse seni cepte tutamaz, yeni ilişkisi yürümezse sana geri dönemez, elinin altındakini erkekler öylece boşluğa bırakmaz süründürür
Şuan sen de bir gurur da görmediği için, en kolay gözden çıkarılacak kişisin
Erkekler ilk buluşmada bile sana çok aşık oldum diyen varlıklar, heralde prenses gibi davranacak küfür edecek hali yok ya, nasıl kandırsın başka türlü

Ona mesaj attım artık iş işten geçti henüz görmemiş ya da bakmadi dönünce son kez soracağım başkası varsa söyle kim ne zaman başladı ne oldu ne bitti bir şey sormayacağim ama enayi gibi beklemeyeyim bitireyim içimde diyeceğim

Bunu sordum başkası var mı diye hayır dedi beni seviyor musun dediğimde de evet ama artık ilişkiye devam etmek istemiyorum dedi. Başkası varsa beni sevmediğini söylese konu bende kapanacak ama demiyor ki bunu

Neden baskasi var desin? Belki sonra geri dönmek ister mesela?
Erkeklere güvenmeyin bu kadar hic bir erkek birden durduk yere yok ailevi sorun maddi sorun diye ayrilmaz baskasi vardir.
16 yaşimda beni aldatan sevgilim ailevi sorunlarim.var demisti ve başkasi yok diye israrla ustune basmisti ama tesadufen yakalamistim başkasi vardi ve tabi ki onunla ayrilimca bana dönmek istemişti. Bazi şeyleri erken ogrendigim icin mutluyum şu olaylari 20-30 yaşimda yeni kesfetmek çok aci olurdu.

Size soylememe nedeni elinin altinda tutmaktan baska bir sey degil. Başkasi olsun olmasin kimsenin elinin altinda geri dönecekleri yer olmayin. Aldatma olmasa bile hic bir ayrildigim sevgiliyle 2. Defa ilişki yaşamadim ve pişmam olmadim. Begenen alsin.

O da sonuna kadar inkar edecek, başkası var dese ne olur demese ne olur
45 gün hiçbir seven erkek istemiyorum diye diretmez

Bir buçuk senedir benden başkasını gözü görmüyordu şu kızı çıkar diyordum ikiletmeden çıkartıyordu sürekli benleydi ne ara başkası oldu aklım almıyor bunu ya

Bunu sordum başkası var mı diye hayır dedi beni seviyor musun dediğimde de evet ama artık ilişkiye devam etmek istemiyorum dedi. Başkası varsa beni sevmediğini söylese konu bende kapanacak ama demiyor ki bunu
Şu an için başkası yoktur belki ancak ilişkiden beklentileriniz örtüşmüyordur; bu yüzden de adam ayrılık kararı almıştır.

Ama bana bu ilişki bitti önüne bak diye açıkça söyledi beni cepte tutmak istese önüne bak demezdi ki

Ayrıca kızlar instagram takipçisi sürekli artıp azalıyor baskasi olsa sabit kalmaz miydi yani sürekli birilerini ekle çıkar yapmaz gibi geldi bana

Ama bana bu ilişki bitti önüne bak diye açıkça söyledi beni cepte tutmak istese önüne bak demezdi ki
Tamam sana çok aşık, aşkından böyle yapıyor o zaman
Ne dediği önemli değil, ne yaptığı önemli, ne yapıyor seni istemiyor açıkca belli ediyor, sen de kaç yaşında insansın lütfen gururunu bu kadar yerlere serme bir adam için

Beni cok aşık vs demedim ki sadece cok üzülüyorum üstte yazdim zaten bu acı nasıl geçer diye

Beni cok aşık vs demedim ki sadece cok üzülüyorum üstte yazdim zaten bu acı nasıl geçer diye
Engelle görüşme yalvarma, ayrılığı kabullen, son kez görüşme konuşma diye birşey yok, seni istemiyor sebebi başka bir kadın olsun olmasın ne fark eder, adam seni istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…