- 16 Haziran 2011
- 15.041
- 63.605
- 798
- Konu Sahibi mandalinaporta
-
Ayrılık sonrası size yeniden sıcak davranırsa, ilişkinizin devam etme şansı olduğunu düşünmenizi istememiştir.28 yaşındayım. 1.5 yıllık ilişkim bitti. İlişki boyunca bana prensesiymiş gibi davranan adam ayrıldıktan sonra buz gibi oldu hiç merak etmiyor görüşmek istemiyor ayrılık sebebinin maddi sorunları olduğunu söylüyor. 45 gün oldu ayrılalı defalarca yazdım hatta şimdi son kez onu görmek istediğimi tekrar yazdım. O kadar acı çekiyorum ki yataktan kalkamıyorum onu çok özlüyorum. Bu acı nasıl geçer beni bu kadar sevdiğine inandıran bir adam hiç bir şey olmamış gibi nasıl gidebilir ?
Bende 36 yaşındayım yazmak kolay derken hiç sevgilim olmadı ya da böyle bir şey hiç yaşamadım mı sanıyorsun, sebebi açıkladım ya sana sevmiyorum yada başka biri var derse seni cepte tutamaz, yeni ilişkisi yürümezse sana geri dönemez, elinin altındakini erkekler öylece boşluğa bırakmaz süründürürÇünkü daha ayrılmadan bir gün önce bile bana bebegiymis gibi davranıyordu aklım almıyor tüm bunları yazmak kolay ama yaşayınca çok zor. Benim için büyük bir şok sevmiyorum dese başkası var dese kabul edeceğim maddi sebep vs diyince ve sevdiğini de söyleyince hala bir umut bekliyorum
Ona mesaj attım artık iş işten geçti henüz görmemiş ya da bakmadi dönünce son kez soracağım başkası varsa söyle kim ne zaman başladı ne oldu ne bitti bir şey sormayacağim ama enayi gibi beklemeyeyim bitireyim içimde diyeceğimİstemeyen birine defalarca yazmak neden, gururu bir kenara bırakma, erkekler maddiyatları azalınca sevdikleri kadını bırakmıyor, ama şimdi başkasından hoşlanıyorum artık senden sıkıldım zaten demek işlerine gelmiyor, diğer kadınla işler yürümezse sana geri dönecek çünkü
Senin bu adamı pişman etme ihtimalin bile yok bu şekilde, ona ne yaparsa yapsın ağlaya zırlaya elinin altında bekleyen bağımlı biri imajı çizdin
Şimdi sakin ol heryerden engelle, iletişim kurma ve ayrılığı kabullen, seni seven bir erkek bu kadar uzun süre konuşmadan asla durmazdı
Bunu sordum başkası var mı diye hayır dedi beni seviyor musun dediğimde de evet ama artık ilişkiye devam etmek istemiyorum dedi. Başkası varsa beni sevmediğini söylese konu bende kapanacak ama demiyor ki bunu
O da sonuna kadar inkar edecek, başkası var dese ne olur demese ne olurOna mesaj attım artık iş işten geçti henüz görmemiş ya da bakmadi dönünce son kez soracağım başkası varsa söyle kim ne zaman başladı ne oldu ne bitti bir şey sormayacağim ama enayi gibi beklemeyeyim bitireyim içimde diyeceğim
Bir buçuk senedir benden başkasını gözü görmüyordu şu kızı çıkar diyordum ikiletmeden çıkartıyordu sürekli benleydi ne ara başkası oldu aklım almıyor bunu yaBende 36 yaşındayım yazmak kolay derken hiç sevgilim olmadı ya da böyle bir şey hiç yaşamadım mı sanıyorsun, sebebi açıkladım ya sana sevmiyorum yada başka biri var derse seni cepte tutamaz, yeni ilişkisi yürümezse sana geri dönemez, elinin altındakini erkekler öylece boşluğa bırakmaz süründürür
Şuan sen de bir gurur da görmediği için, en kolay gözden çıkarılacak kişisin
Erkekler ilk buluşmada bile sana çok aşık oldum diyen varlıklar, heralde prenses gibi davranacak küfür edecek hali yok ya, nasıl kandırsın başka türlü
Ona artık yazmayayım diye gerçeği söyleyebilir neden sonuna kadar inkar ediyor kiO da sonuna kadar inkar edecek, başkası var dese ne olur demese ne olur
45 gün hiçbir seven erkek istemiyorum diye diretmez
Şu an için başkası yoktur belki ancak ilişkiden beklentileriniz örtüşmüyordur; bu yüzden de adam ayrılık kararı almıştır.Bunu sordum başkası var mı diye hayır dedi beni seviyor musun dediğimde de evet ama artık ilişkiye devam etmek istemiyorum dedi. Başkası varsa beni sevmediğini söylese konu bende kapanacak ama demiyor ki bunu
Ama bana bu ilişki bitti önüne bak diye açıkça söyledi beni cepte tutmak istese önüne bak demezdi kiNeden baskasi var desin? Belki sonra geri dönmek ister mesela?
Erkeklere güvenmeyin bu kadar hic bir erkek birden durduk yere yok ailevi sorun maddi sorun diye ayrilmaz baskasi vardir.
16 yaşimda beni aldatan sevgilim ailevi sorunlarim.var demisti ve başkasi yok diye israrla ustune basmisti ama tesadufen yakalamistim başkasi vardi ve tabi ki onunla ayrilimca bana dönmek istemişti.Bazi şeyleri erken ogrendigim icin mutluyum şu olaylari 20-30 yaşimda yeni kesfetmek çok aci olurdu.
Size soylememe nedeni elinin altinda tutmaktan baska bir sey degil. Başkasi olsun olmasin kimsenin elinin altinda geri dönecekleri yer olmayin. Aldatma olmasa bile hic bir ayrildigim sevgiliyle 2. Defa ilişki yaşamadim ve pişmam olmadim. Begenen alsin.
yav söylemiş ya işte bu ilişki bitti önüne bak diye daha ne desin?Bana açıkça söylesin bitireyim başkası varsa ya da sevmiyorsa ikisini de söylemiyor o yüzden umut ediyorum. Ona aldığım hediyeleri de hala masasında tutuyor kaldirmamis bile
Kendine olan özsaygını bitirme bu herif yüzündenOna mesaj attım yarın görüşelim seni özledim dedim bir saattir görmemiş hsyir derse açıkça son kez soracağım başkası varsa söyle ben de bitireyim artık diyeceğim
Offf bir de stalkerlık var. Ne gerek var yani böyle şeylere.Ayrıca kızlar instagram takipçisi sürekli artıp azalıyor baskasi olsa sabit kalmaz miydi yani sürekli birilerini ekle çıkar yapmaz gibi geldi bana
Tamam sana çok aşık, aşkından böyle yapıyor o zamanAma bana bu ilişki bitti önüne bak diye açıkça söyledi beni cepte tutmak istese önüne bak demezdi ki
gerçekten burdan mı anlıcaksınızAyrıca kızlar instagram takipçisi sürekli artıp azalıyor baskasi olsa sabit kalmaz miydi yani sürekli birilerini ekle çıkar yapmaz gibi geldi bana
Beni cok aşık vs demedim ki sadece cok üzülüyorum üstte yazdim zaten bu acı nasıl geçer diyeTamam sana çok aşık, aşkından böyle yapıyor o zaman
Ne dediği önemli değil, ne yaptığı önemli, ne yapıyor seni istemiyor açıkca belli ediyor, sen de kaç yaşında insansın lütfen gururunu bu kadar yerlere serme bir adam için
Yani başkası olsa aktif konuştuğu başkalarını eklemezdi gibi geliyor benleyken çok nadir oynama oluyordugerçekten burdan mı anlıcaksınız
Engelle görüşme yalvarma, ayrılığı kabullen, son kez görüşme konuşma diye birşey yok, seni istemiyor sebebi başka bir kadın olsun olmasın ne fark eder, adam seni istemiyorBeni cok aşık vs demedim ki sadece cok üzülüyorum üstte yazdim zaten bu acı nasıl geçer diye
Ama bana bu ilişki bitti önüne bak diye açıkça söyledi beni cepte tutmak istese önüne bak demezdi ki
Ayrılığı kabullenmeniz gerekiyorYani başkası olsa aktif konuştuğu başkalarını eklemezdi gibi geliyor benleyken çok nadir oynama oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?