Merhaba , bende 10 haftalık ikiz bebek bekliyorum.İlk duyduğumda dr bana şaka yapıyor zannettim.Ailemde hatta geniş çapta bakarsak sülalemde yok çünkü ikiz olayı.Bu yüzden beklenmedik bi şok oldu bana bu haber açıkçası ilk başlarda kabul edemedim alışamadım.lmaz: Şimdi şimdi durumu kabul etmeye başaldım.Aslında ikiz olması güzel de ben bakımını o büyüme sürecini onlara nasıl bakacağımı düşünüce kopuyorum.Bu arada benim ilk değil 9 yaşında bi kızım var.Hatta biz bi taneyle kalacaktık çok zor karar verdik.Bu kararda kızımın kardeş isteği çok önemli oldu. Vee sonuç ikiz oldu.Artık tek dileğim sağlıkla doğmaları tabi herkes için dileğim bu. Benim tek sorunum gaz bide ilk haftalar ufak lekelenmeler oldu ama dr ikisinin de kalp atışlarını duydu.Yani olurmuş öyle şimdi 10 gün sonraki kontrolümü bekliyeceğim. Bu arada daha ileri haftalarda olanlarda anlatırsa neler yaşadıklarını sevinirim .BAYYYYa.s.
selam kıslar.. drdan şimdi geldik. misafir var hemen yazıp kaçıcam.. serdar bey protein testi verdi 24 saat idrarımı bi yerde toplayıp onu götüreceğim teste. bakalım ne çıkacak.. bu arada hümeyra kızının birini alamıcam sanırım benim bıcırıkların biri kesin kız diğeri de %80 kızmış.. hayırlısı olsun. paylaşayım haber vereyeim istedim. öpüyom hepinizi
ıkısı buyuk ama bırı kucuk baya............ama kalp atısı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?