Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kıslar.. drdan şimdi geldik. misafir var hemen yazıp kaçıcam.. serdar bey protein testi verdi 24 saat idrarımı bi yerde toplayıp onu götüreceğim teste. bakalım ne çıkacak.. bu arada hümeyra kızının birini alamıcam sanırım benim bıcırıkların biri kesin kız diğeri de %80 kızmış.. hayırlısı olsun. paylaşayım haber vereyeim istedim. öpüyom hepinizi

Ah canııım,inşallah hayırlı uğurlu olsuun,önce sağlık,önce huzur canım hakkında hakkında hayırlısı olsuun.Ben de çıkıyorum.Hepinizi öpüyorum..

Merhaba , bende 10 haftalık ikiz bebek bekliyorum.ılk duyduğumda dr bana şaka yapıyor zannettim.Ailemde hatta geniş çapta bakarsak sülalemde yok çünkü ikiz olayı.Bu yüzden beklenmedik bi şok oldu bana bu haber açıkçası ilk başlarda kabul edemedim alışamadım. lmaz: Şimdi şimdi durumu kabul etmeye başaldım.Aslında ikiz olması güzel de ben bakımını o büyüme sürecini onlara nasıl bakacağımı düşünüce kopuyorum.Bu arada benim ilk değil 9 yaşında bi kızım var.Hatta biz bi taneyle kalacaktık çok zor karar verdik.Bu kararda kızımın kardeş isteği çok önemli oldu. Vee sonuç ikiz oldu.Artık tek dileğim sağlıkla doğmaları tabi herkes için dileğim bu.Benim tek sorunum gaz bide ilk haftalar ufak lekelenmeler oldu ama dr ikisinin de kalp atışlarını duydu.Yani olurmuş öyle şimdi 10 gün sonraki kontrolümü bekliyeceğim. Bu arada daha ileri haftalarda olanlarda anlatırsa neler yaşadıklarını sevinirim .BAYYYYa.s.

Canım seni tebrik ederim.Neden olumsuz düşündün ki?Ben bildim ,bileli hep ikizim olsun istemiştim.Şükür Rabbime İnşallah tamamına da erdirecek.Allah herkese nasip etmez bu güzelliği..Elbette ki zorlukları olacak,ama senin kucağına koştuklarında ki mutluluğun sevincini de nasıl kat kat fazla olacağını düşün.9 yaşındaki kızın konusunda da benden çok daha şanslısın.Hiç olmazsa küçük bir yardımcın olacak.Ben hiç düşünmüyorum bile nasıl bakacağımı,Çok uzun yıllar bekledim ben canım onları.Ve hamile kaldığımda 3 tane kesem vardı.3'ten 2'ye düşmesi bile beni bakım konusunda psikolojik olarak rahatlattı belki de..kaydirigubbakcemile3 Ben şu an 15,haftamdayımHer şey Allah'ın izniyle çok güzel olacak..a.s.

Tatlım geçmiş olsun.Uzun,sabır gerektiren bir yoldayız.Olacak bazı aksaklıklar.Olumsuz olma sakın.Wavy çok sevindim canım Maşallah sana...Ne güzel..Ben daha öğrenemedim.3 temmuz da inş. öğreneceğim.

Canııııımm hayırlı olsunn,ben tahmin etmiştim ama erken bulantılarındann,maşallahh.
Canım hiç niyetini bozma,Allah lutfetti,o senin yolunu çizer,buna inanırsın muhakkak.
Hakkınızda hayırlısı olsun,sağık olsuun,sağlıklı olsun herşey canımm

ınş canım ya oncekı yasadıklarımı yasamımde ..........ınş bırısı bıraz kuçuk ve daha asğıda..........belkı o yavaşca erıyebılır dedı ama beklıcez dedı devam edbılırde dedı ............hepsı kalplerı atıyodu..............çok zor ya............ama bakalım kısmet ınş sıkıntı yasamam

Canımmmmmmmmmm hayırlısı olsun inşallah.Seni bugün çok merak etmiştim.Ben tahmin ediyordum senin 3'üz gebesi olduğu...Çok stresli bir süreç bu..Bunu yaşayan bilir..Allah senin hakkında hayırlı olanı versin..Ben gebeliğimi öğrendim çok sevindim,o 3 ay sadece yaşadığım sevinç bu kadardı.Sonrası hep sıkıntı...Sen sadece Allah rızasını gözeterek yap duanı,O sana hayırlı olanı verecek.Benim miniğim 11.haftada kendini sonlandırdı.Dilerim sende darda kalma.Çok dua edeceğim sana,çok...

kazwacım ınş canım...........rabbım taşıyabıleceğımı sıkıntısız versın..................ınş canım çok sağolun

ozecmu canım ilk mesajını topiğimize yazmışsın.Bu haberle aramıza katılmış oldun,hoşgeldin canıma.s.
Bebeklerin,hamileliğin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun öncelikle canım.Kabul edilemeyecek ne var,onlar artık seninle,biz onlara kavuşmak için ne tedaviler gördük,Allah sana normal yollarla bağışlamış,maşallahh.
Biz baştan beri konuşuyor,tartışıyoruz hamilelik ilk belirtilerinde koyu renkli ve temzilenirken kendini silerken gelen koyu renkli bir kanama eğer kalpatışları da duyulmuş ise tutunma lekesi olarak tanımlanıyor,ben de burda pek çok arkadaş ta bazen ilerleyen hafta ahmileliklerinde dahi bu lekelenmeleri yaşıyorlar.Gaza gelince o da normaldir sanırım.Daha ilk haftalarda biz karnımız çıktı sanıyoruz ama iikiz gebelik gazı olurmuş o da..Herşey normal yani sende şimdilik,hiç önyargılı olma,yavrun sana yardımcı olur gizeeel güzel doğurur büyütürsün inşallah
Gelişmeleri burda paylaşalım canım.Tekrar hayırlı uğurlu olsuunn

ıkısı buyuk ama bırı kucuk baya............ama kalp atısı vardı

canımm sakın sakın ona bişey olması arzusunu içine kaçırma,yani nasıl söylesem başka bir imtihan yaşamamak adına hep Allahtan hayırlısını iste.Küçücükler ama kalpleri nasıl atıyor değil miiii,hepsi can bulmuş yaaamafoldumben

evet ya hepsının kalbı atıyo.............ınş canım sıkıntım olmasın da kaybetmımıde ...........kucağıma alımde hayırlısıyla ucunede razıyım .............bakalım zaman ne gosterecek ..............15 gun sonra tekrar gıdıcem doktorum kuçuk olanı tajkığp edelım dedı...........daha net gorurruz dedı bakalım canım

canım sen hayırlısını iste,o hepimizin adına en iyisini taktir edendir malum.
Üçüz annlerinde de birbirine girmiş millet yaa,ne gerek var..
Allahtan burda böyle bir vukuat çıkmkaydirigubbakcemile5adı

Canımm tekrar hakkında hayırlısı olsun diyorum canım benim,küçük te olsa can dimi,sen iyisini düşüne hep,noooluurr,Allah yolunu çizer..
Ben şuan çıkıyorum,dularımdasın canımm

evet canım haklısın ınşşşşşşşşşşşş rabbıme sığınıyıorum zaten ...........ınş bekleyelım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…