Merhaba ;
Oğlumun 15 yaşından beri süre gelen bahar allerjisinden ve süreçten bahsetmek istiyorum şuan 21 yaşında 6 yıldır süregelen ilk başlarda Nisan da başlayıp Haziran da biten ama her geçen yıl arayı uzatarak şubatta baslamaya başlayan şiddetli bahar allerjisini bildigimiz antihistaminiklerle başa çıkmaya çalışsakta kullandıkça dozu arttirmaktan ve sonuç alamamktan başka işe yaramadı he tabi az baskiladi ama şiddeti çoktu ,burun tikanikligi burun eti içten dıştan şisme göz akıntısı ve nefes aldirmayacak kadar hapşırma...sonrası immünoloji bölümü testler vs. Derken aşı tedavisi ama sonuç aynı
... Derken yine bı Ocak ayı ben anne olarak kaygılarım başladı şubat ayı geliyom gunes azıcık yüzünü gösterse parkta bahçede otlar baş verdimi yine başlıyacak endişesi biraz araştırmalarım birazda annelik içgüdüsü ile Allah içime ilham etti de dedim ben bı d vitamini ve magnezyum a basliyim oğluma (bahar gelemden) arastirdim ucuzu ise yaramiyo biraz ortanın uzerine çıkmak gerekiyo bu takviyelerde onda da araştırmalarım bütçem denkleminde iki markaya karar verdim ve başladık NBT MAGNEZYUM p5p takviyeli olan ve d3k2 de Zade vital tercih ettim... Hergun aç karnına magnezyum gündüz yağlı bı oğün sonrası d vitamini ..20 gün falan kullanmıştı ki daha İstanbul'da hava bir açti kuşlar böcekler çiçekler Mart ayının başlarında bi ara sıcak geldi gözüm kulağım oğlumda ha şimdi ha şimdi derken aaaa bı baktım he hapsurma ne tıkanma bişey yok elhamdülillah... Derken havalar yine bozdu malum bahar (bu da iyi diil çünkü her hava bozmada yagista o allerji pasiflesiyo 3 gün sonra güneş açınca havada yine ucusuyo o allerjenler
ve yine hava gülük güneşlik oldu ama yine allerjik reaksiyon olmadı... Sonuç olarak hala Mart ayindayiz bugünden sonra allerji olur mu bilmiyorum hala bahar ayındayız ama ne iyi geldi bilmem mg.mu dvitamini mi bilmiyorum ama zaten ikisinin es zamanlı kullanilmasi verimli oluyo vucutta... bu sene iyi ..bu bilgiyi paylaşmak istedim , denemekle fayda bulan birisi olur belki diye paylaşmak istedim 

Oğlumun 15 yaşından beri süre gelen bahar allerjisinden ve süreçten bahsetmek istiyorum şuan 21 yaşında 6 yıldır süregelen ilk başlarda Nisan da başlayıp Haziran da biten ama her geçen yıl arayı uzatarak şubatta baslamaya başlayan şiddetli bahar allerjisini bildigimiz antihistaminiklerle başa çıkmaya çalışsakta kullandıkça dozu arttirmaktan ve sonuç alamamktan başka işe yaramadı he tabi az baskiladi ama şiddeti çoktu ,burun tikanikligi burun eti içten dıştan şisme göz akıntısı ve nefes aldirmayacak kadar hapşırma...sonrası immünoloji bölümü testler vs. Derken aşı tedavisi ama sonuç aynı