Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaaaa canım benim çok teşekkür ederim 🥰🥰🤲🤲 bugün sinava çalışmak fazla giremiyorum ama yine aktif bakmaya çalışıyorum 🥰🥰 amin canim monarozam inşallah güzel haberlerle gelirim 🤲🤲🤲🥰🥰
Bugün bence derslerine odaklan. Kendini dinle, sakinlik sükuta ihtiyacın var canım🥰❤️
Hepimiz dua ile hayırlı haberini bekliyoruz😍🐣

Kızlar bu süreçte kahve ile aranız nasıl? Ben çok severim bu süreçte azalttım baya ama sizleri merak ettim.
Mesela yarın rahim kalınlığıma bakılacak şimdi içsem mi içmesem mi diye düşünüyorum zararı olur mu falan diye. Ne olacak bu halimiz en ufak bir şeyi bile düşünüyoruz rabbim inşallah hepimizi en yakın zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşturur.

Merhabalar 15 nisanda transfer oldum ilk 3 gun kasikta agri bel agrisi oldu. Bu gunde baş donmesi ve bas agrisi var acaba belirti olabilir mi bas donmesi? Baş donmesi yaşayip Transferi pozitif olan var mi tansoyonumu da olcturdum normal

Kızlar bu süreçte kahve ile aranız nasıl? Ben çok severim bu süreçte azalttım baya ama sizleri merak ettim.

Ben çok aramam zaten birisi gelse eşlik ederim 😍

Daha transfer olmamışsın içebilirsin bir sıkıntı olmaz transfer sonrası çok canın çekerse bir tane içebilirsin çokta kasma kendini 🥰

Mesela yarın rahim kalınlığıma bakılacak şimdi içsem mi içmesem mi diye düşünüyorum zararı olur mu falan diye. Ne olacak bu halimiz en ufak bir şeyi bile düşünüyoruz rabbim inşallah hepimizi en yakın zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşturur.

Canım içebilirsin kahvenin Rahim kalınlığına bir yan etsiki olduğunu düşünmüyorum sadece bitki çayları içilmez bu dönemde rahimi incelttiği için 🤲❤️

Merhabalar 15 nisanda transfer oldum ilk 3 gun kasikta agri bel agrisi oldu. Bu gunde baş donmesi ve bas agrisi var acaba belirti olabilir mi bas donmesi? Baş donmesi yaşayip Transferi pozitif olan var mi tansoyonumu da olcturdum normal

İnşallah diyelim ama bebek daha yeni yerleşiyordur henüz belirti için erken bence bende çarşamba günü transfer oldum ve şu an hiç belirti aramıyorum daha bebeğin yerleşmesi kana geçmesi en az bir haftayı bulur onun için kendine stres yapma rahat ol dilerim hepimiz pozitif haberler Alırız Allah’ın izniyle Amin 🤲😍

Canım içebilirsin kahvenin Rahim kalınlığına bir yan etsiki olduğunu düşünmüyorum sadece bitki çayları içilmez bu dönemde rahimi incelttiği için 🤲❤️
Bitki çayı içilmeyeceğini bilmiyordum mesela şu an öğrendim sağol canım🥹 Evde nar suyum vardı bir bardak ondan içeceğim şimdi mesela kahveden vazgeçtim😅

Bitki çayı içilmeyeceğini bilmiyordum mesela şu an öğrendim sağol canım🥹 Evde nar suyum vardı bir bardak ondan içeceğim şimdi mesela kahveden vazgeçtim😅

Evet canım bitki çaylarından uzak dur rahimi inceltir hamilelik gerçekleşirsede içme bu süreçte birde kabak çekirdeği bol bol ye o da iyi gelir Rahim kalınlığına 🤲🥰

Kızlar toksoplazma negatif çıkmış ne yapmalıyım biraz korkttum
Negatif çıkması güzel.korkulacak birşey yok😄.bana da doktorum o testi yaptırmami söylemişti.. yaptıramamistim. Handan2212 Handan2212 arkadaşında dediği gibi bana da az pişmiş et yasak ..kedi köpek uzak duracaksın... Çiğ köfte etli yemezsen iyi olur dedi

Kuzum ben çok kahve tüketen biriyim normalde. İğnelere başladığımız günden opuya kadar olan süreçte iki günde bir bir fincan türk kahvesi içtim ve hiçbir şekilde paketli gıda tüketmedim (bazen çikolata yedim ama napıyım ☹️)

Şimdi embriyoları donduruyoruz adete kadar rahatım. Adetin ikinci günü transfer hazırlıkları başlayacak. Şu an dikkat etmiyorum bişeye çok fazla sadece alkol tüketmiyorum o da antibiyotik kullanıyorum diye (opudan sonra 10 gün 2 adet antibiyotik ve fitil verdi doktor).

Muhtemelen transfer hazırlığı aşamasında da opu düzenime devam edeceğim. Transferden sonra haftada bir maksimum bir fincan kahve içerim.

Evet canım bitki çaylarından uzak dur rahimi inceltir hamilelik gerçekleşirsede içme bu süreçte birde kabak çekirdeği bol bol ye o da iyi gelir Rahim kalınlığına 🤲🥰
Kuzum ya progestan fitil yorgunluk, uyku hali, baş dönmesi ve mide bulantısı yapar mı acaba? Pazartesiden beri kullanıyorum ama özellikle dün ve bugün aşırı kötüyüm. Ya da antibiyotikler mi yapıyor acaba sürekli uyumak istiyorum dayanamıyorum.

morceylan morceylan Y yardimseverbiri @hasret ersoy kızlar. Listeye baktım bugün sonuç gününüz. Rabbim mucizelerle karşılaştırsın. Heyecanla bekliyoruz canlar🤲🫶
Selamlar ben kan verdim. 10.günüm bugün değerim 115. Yani çok sevinemedim biraz düşük geldi bana moralim bozulmadı değil. Teknik olarak gebelik var tabi ama heralde ilk acı tecrübemden kaynaklı temkinli yaklaşıyorum

29 Mart tarihinde 5. Gün embriyosu taze transfer oldum. Allah’a çok şükür transfer hariç 9. Gün aile hekimliğinde verdiğim kanda 63 ile hamile olduğumu öğrendim. 11. Gün doktorum söylediği için yeniden kan verdim 156 çıktı. Tabi çok mutluyuz çok şükür. Doktorum 17. Gün yeniden kan ver ona göre ultrason günü belirleyelim dedi. 17. Gün yine aile hekimliğinde kan verdim. 1200 lerde çıkması gerekirken 1047 çıktı. Neyse %90 bir artış olmuş dedik. Doktorum 19. Gün yine ver dedi(dün yani). Kanı verdim 1385 çıktı. Bu arada kan sonucum çok geç çıktı hastaneyi aradığımda sizin sonucunuzla iki kez çalışılmış ondan geç çıktı dedi. Bende acaba bundan mı düşük çıktı diye düşündüm. Tabi ki artış az olduğu için bizim moralimiz bozuldu. Doktoru aradım başka bir ilçede yaşıyorum ben orada kan versem yeniden dedim tamam ver dedi. Verdim inanmazsınız diğer ilçede 1385 çıkan sonucum 0 çıktı. Bir kez daha çalıştılar aynı kanla 0 çıktı. Üçüncü kez çalıştıklarında 800 çıktı. Neyse tabi eşimle benim dayanacak gücümüz kalmadı. Yıllar sonra pozitifi görmüşüz heyecanla kese görmeyi bekliyoruz başımıza gelenlere bakın. Yine aynı gün 1385 çıkan hastaneye akşam gidip kan verdik. Bu sefer kaç çıktı dersiniz ? 1119. Doktor sonucu bekliyordu. Mesaj attım sonucu. İmkanı yok bir gün içinde değer böyle düşemez cumartesi gelin dedi. Yarın gideceğiz inşallah hepsi tamamen laboratuvar yanlışıdır.
Başına böyle birşey gelen oldu mu
Canım benim de doktorum hep aynı yerde yaptırın testi dedi ama bu kadar fark eder mi bilmiyorum

Kuzum ya progestan fitil yorgunluk, uyku hali, baş dönmesi ve mide bulantısı yapar mı acaba? Pazartesiden beri kullanıyorum ama özellikle dün ve bugün aşırı kötüyüm. Ya da antibiyotikler mi yapıyor acaba sürekli uyumak istiyorum dayanamıyorum.

Antibiyotik yan etkisi baş dönmesi mide bulantısı hazımsızlık yapıyor tabi fitil de kullanıyorsun hepsi ilaçların yan etkisi geçmiş olsun 😘 canım 🥰

Selamlar ben kan verdim. 10.günüm bugün değerim 115. Yani çok sevinemedim biraz düşük geldi bana moralim bozulmadı değil. Teknik olarak gebelik var tabi ama heralde ilk acı tecrübemden kaynaklı temkinli yaklaşıyorum

Aleyküm selam canım bence gayet güzel değerin 60 değerle öğrenen var bence moralini bozma herkesin gebeliği bir değil başkasıyla kıyaslayıp moralini bozma bence 🥰

Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin minik mucizen 🤲👼😍
Pozitif düşün pozitif olsun inşallah 🤲❤️

Back
X