Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ayarlar var kulanıcı panelınde ordaasagıda ıkıncı secenek bılgısayardan gozat dıyor ve yanda cıkıo sen dedıgım gıbı masa ustune atarsan daha kolay olur

olmuyo canım ama ben avatara koymak istemiyorum,buraya foto koyuyorlar ya,çıkıveriyor,ondan istiyorum,mesaj gibi yani..

hayır hayır canım.hani millet göbeklerinin resimlerini falan koyuyor ya,bayaa mesaj gibi açıyorsun koca bir resim görüyorsun,ondan yapmaya çalışıyorum işte..

ya kızım resmin nesinden tutp search in yanına ekliyoz yaa
ne url si neyi nereye tıklıyoruz yaaa
onu oraya bun buraya demişin anam bi resim var ortada

anaaaaaaaaaaaaaaaaaa oldu nann nasıl yaptım ama bi da ha da yapamam,bu fotoyla doğurururm ben artık..
Sağol angel cimm

hahahay delüüüü nanik kız bak find images var onun yanında kutuda search var onu tıkla tıkladıysan resimler dosyalar cıkıyo resim hangi dosyada ise onu ac resimi sec resime tıkla hemen o adresi alıyo sonra start uplad var onu tıkla resmin cıkıyo üstüne gel resimin saga tıkla özellikler cıkıyo orda url yazıyo onu kopyala buraya yapıstır

döt döbek aldı gidiyo teyzesi,iki kız sanki biri bi kalçamda biri bi kalçamda gibikaydirigubbakcemile3
ay rahatladım yaaaa...
artık uyuyabilirim..

hadi git yat sabah kızlar gelir bakarlar iki deli gece calısmıs hahhaha bitti artık ögrendim ya herseyin resmini eklerim buraya iyi gecelerrrr

badimin altı da kıvrılmış ayy amele gibi :kedi:
neyse bu kadarına şükür..
Maşallah yavrularımız teyzesi,sen de haftana göre bayaa büyütmüşün yavruları maşallah canım,benimkiler küçük mü kaldılar neh?
Ben yattım canım,kocişi zor tuttum valla.
Hadi çok öptüm seni bebişleriii,tekrar teşekkür ederim canımm,bu satte benle uğraşılmazdı yani..

günaydın muallim ciiimm,
doktorun haftaya ptesiydi dimi canım,valla ben gün sayıyorm

kahvaltı yapıcaz ınş koçısımle hazırlıyoz.......................dun sınemaya gııtık gec donduk buşeyde yemedım dondourma yedınm ıyı acıkmışım........................sen nasısın bebeişler acuıkmıştır benımkılerı ınş yarın kısmet olursa gorucem canım ınşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…