Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ay yarın mııı hadi hayırlısı..
dün bizim de sünnetimiz vardı,bir akrabaya davetliydik açık havada,geç geldik.
Biz erkenden uyanır kahvaltı yapar tekrar uyuyruzzkaydirigubbakcemile3
şimdi de söylemsi ayıp bir yat gezisine çıkıcaz 12 gibi,kahvaltı sonrası geziye çıkmadan bi bakıp çıkayım dedim.
Hadi senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla..

eneemmm kıs kocişleri uyutupta mı geldiniz gece ben akşam baktım kimse yoktu kapadım siz gelmişsiniz. göbiş muhabbetini kaçırmışım yaw.

oyşş maşallah göbişlerinize oy çok tatlısınız yaa. yanlız kızlar korktum azıcık benim bi arkadaş var yarın doğuma gitcek karnı siznkiler gibi len biz 9 ayda noluruz ki(( ayy nolcez kocaman tatlı annecikler olceaz dimi ama:)))

nasısın canım evet bızz erkencıyızzzzzzzzz benım mıdem çok kotu ya yesemde yemesemde bulanıyoooooo.................hymarıy gezmelere gıttı bakım bnde cıkım koçışımlre .............

birkaçgündür giremedim nete arkadaşlar.....

dr progestorona devam ettirmesine rağmen iki haftadır kahverengi kanamalar hala azar azar geliyor ya... dr önemli değil diyor.... bide bu sabah kasıklarımda değilde alt karnımda regli olacakmışım gibi ağrım var... sadece kasık ağrısı değilde, benim gibi karın ağrısı çekende varmı arkadaşlar? normalmi acaba? korkuyorummmm...

selaaaam biz geldiik delikafadulden..
Öldüm yaa gezicez derken,ne işim var benim dışarda yaw,evimde yatıp uyumak varken annaaaam ne pişman olduuum,ne pişman.Aklı olan dışarı çıkmaz,kırar kıçını evinde oturur vallaha:umursamaz:
göbekleri gördünüz mü,nasıl ama:kedi:..

canım doktorun nırmal diyorsa normaldir.Senin idrarda da enfeksiyon çıkmamıştı dimi,
Ben de aynen senin gibi hala daha bazen adet olucam gibi ağrım oluyor yumurtalıklarımda sanki,işte idrar yolu tedavisini yeni bitirdim,benim doktorum bu ağrıyı ona yormuştu..
Ama sorun yok diyorsa da kafanı takma canım..

ben kocamla uyur kocamla uyanırım vallaaazemuszemus
angel de kocası gelmemişti daha eve,uğraştık,önce o başardı,sonra bana anlattı,hırs oldu biraz da..
Ama iyi oldu,hatırası olsun,sizden de bekleriz wavy cimyerimseniben
Göbeklere gelince benim 6 ay olcak nerdeyse işte,görenler ikiz için az bile diyorlar.Ama normalde de kiloluydum,bu yüzden biraz coştuk tabi,ama açıkçası son 2-3 haftadır birden bu hali aldı.Sonraki haftalarda aylarda ne olcam Allah bilir..

canım selam. valla benim göbiş sanırım daha büyük olacak şimdiden var yani karnım bayağı, biraz daha büyüsün çekeriz bi fotosunu göbişimin koyarım buraya göbiş şow yaparızyerimseniben
ayy bu arada bizde yeni geldik eve. karşıya geçelim dedik ama nerde trafik felaket. 2 saatte altunizadeyi bile geçemedik. ve köprüden önce son çıkştan vınladık geri kadiköye gittik bişeyler yedik modada gezdik ordan geri dönerken maltepe sahilde biraz durduk dolaştık süt mısır canım çekti onu aldık yedik derken şimdi girdik eve ama valla normalde banamısın demem ama şu an ölüyomyorgunluktan:kedi:

Bu karın göbek işi bünyeden bünyeye göre değişiyor canım.
Ben de kiloluydum ama haldır huldur koştururdum yani.16-17. haftalara kadar bile hiç karnım yoktu, koşturuyırdum valla.Son 3-4 haftalarda birden coştum. Ama artık uzun oturuşlar uzun yolculuklar yada uzun yürüyüşler gereken işlere kalkışmıyacağım yani. Çünkü çok yoruldum ben de dün ve çok ta pişman oldum.Yani sonuçta bebeklerime yavrularıma bişey olsa Allah korusun ölürüm pişmanlıkktan.Bu saatten sonra koca koca karılar olduk,gari koşturmanın gereği yok,ağır başlı olalım demilmaz:

mualliim canım doktora saat kaçta gidiyorsun?

kıslar ben geldim: ama canım çok sıkkın( geçen hafta sağlık ocağında idrar testi yapmışlardı protein yüksek çıkmıştı bugün tekrar baktılar yine yüksek. dr yoktu. diğerlerinde de çok sıra vardı.. be3nde swerdar beyi aradım. oda hemen görmem lazım dedi. yarın çok yoğunmuş bugün göreyim dedi. hayır çarşamba dese anlıcamda hemen bugün diyince korktum. başına gelen varmı. bi bakıcam olmazsa dahiliye ye yönlendircem dedi. ayy kafam bi dünya. 13.15 te randevumuz var..(

Canım bi sakin ol bakalım.ıdrarda protein yüksekliği preeklempsi denilen bir sıkıntıyı beraberinde getirebiliyor biliyorsun.Serdar Bey o oranın yüksekliğine göre müdahale etmek için zaman kaybetmemek istemiştir.Olmadı gebelikte kullnılmasına müsade edşlen biri laçla oranı düzelnleyebilirler belki.Sakin ol canımmm.
Dua edelim,inşallah sorun verici boyutta değildir.Benim idrar durumumda böyle birşey çıkmamıştı ama benimki de idrar yolu enfeksiyonu sınırdaydı.Normalde yüksek diye beni de acil çağırmıştı sonra baktı ki sınırda,basit bir tedavi fitili vermişti.Bu yüzden belki de değerin sınırdadır,inşallah basit bir şekilde hallolur canım benim..
Sakin kal,hastane dönüşü lütfen cevap yaz bize,bekletmee..

inşallah canım önemli bişey değildir. kendim hasta olsam umrumda olmayacak ama konu bebişler olunca valla nevrim dönüyor inşallah ultrasonda herşey normal çıkar. dahiliye ye yönlendirirsede inşallah testler normal çıkar. ayy işte anla herşey iyi çıkar inşallah.. kafam bni dünya:bbo:

Canım benim inşallah sorun yoktur.Haberini bekliyoruzz:1hug:..

eeeee nerdesin pensescim ama,biz brudayız,aramıza yeni katılan arkadaşlar da varrr,sen yoksun,neden takılmıyorsun bize yaww,
nasılsın canım,bebkler nasıl?

Offff puuuffff
Affra taffra-affra taffra
Kimseler yok yaaaaaww:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…