birkaçgündür giremedim nete arkadaşlar.....
dr progestorona devam ettirmesine rağmen iki haftadır kahverengi kanamalar hala azar azar geliyor ya... dr önemli değil diyor.... bide bu sabah kasıklarımda değilde alt karnımda regli olacakmışım gibi ağrım var... sadece kasık ağrısı değilde, benim gibi karın ağrısı çekende varmı arkadaşlar? normalmi acaba? korkuyorummmm...
eneemmm kıs kocişleri uyutupta mı geldiniz gece ben akşam baktım kimse yoktu kapadım siz gelmişsiniz. göbiş muhabbetini kaçırmışım yaw.
oyşş maşallah göbişlerinize oy çok tatlısınız yaa. yanlız kızlar korktum azıcık benim bi arkadaş var yarın doğuma gitcek karnı siznkiler gibi len biz 9 ayda noluruz ki(( ayy nolcez kocaman tatlı annecikler olceaz dimi ama:)))
ben kocamla uyur kocamla uyanırım vallaaazemuszemus
angel de kocası gelmemişti daha eve,uğraştık,önce o başardı,sonra bana anlattı,hırs oldu biraz da..
Ama iyi oldu,hatırası olsun,sizden de bekleriz wavy cimyerimseniben
Göbeklere gelince benim 6 ay olcak nerdeyse işte,görenler ikiz için az bile diyorlar.Ama normalde de kiloluydum,bu yüzden biraz coştuk tabi,ama açıkçası son 2-3 haftadır birden bu hali aldı.Sonraki haftalarda aylarda ne olcam Allah bilir..
slm canlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?