• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

muallim canım merakla bekliyordum haberini. bugün karşıya gittik geldik öldüm valla şimdi de sırf senin için girdim. canım allahım çok büyük yicek lokması varsa ne yapsak boş. kimseye kaldıramayacak yük vermez caqnım. allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin bitanem çok zor biliyorum ama hep hayırlısını dile canım. allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin..

ınş canım ınşşşşşşşşşşşş................rabbıme sığınıyorum hepsını kaybemekten korkum yoksa üçünüde ıstıyorum hayırlısı ınş.....................

Kaswa ve Hymarry çok teşekkür ederim. ıyi dilekleriniz için.. a.s.Gerçekten sizin mesajlarınızı okuyunca moralim düzeldi belkide ben haksızlık ediyorum herşey çok güzel olacaktır.Umarımda öyle olur hepimiz için Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah.Şimdide merak farklı tabii .... Acaba tek yumurtamı? çift yumurta mı ? kız mı ? erkek mi? Belkide biri kız biri erkek ....Sahi arkadaşlar ne zaman anlaşılacak tek mi çift mi olduğu benim 3 aya gidiyo ilk kontrole kladar 3 aylık olacak anlaşılır mı acaba.:uhm:

Kaswa ve Hymarry çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz için.. a.s.Gerçekten sizin mesajlarınızı okuyunca moralim düzeldi belkide ben haksızlık ediyorum herşey çok güzel olacaktır.Umarımda öyle olur hepimiz için Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah.Şimdide merak farklı tabii .... Acaba tek yumurtamı? çift yumurta mı ? kız mı ? erkek mi? Belkide biri kız biri erkek ....Sahi arkadaşlar ne zaman anlaşılacak tek mi çift mi olduğu benim 3 aya gidiyo ilk kontrole kladar 3 aylık olacak anlaşılır mı acaba.:uhm:

Senin yüksek ihtimalle tek yumurta olabilir.Benimkiler tüp bebek ikizleri,keselerimizde ayrı.Ne olursa olsun, yeter ki sağlıkla gelsinler.Ben 15+4 üm.Ben en son ,13. haftamda gitmiştim doktora.O zaman belli değildi.Şimdi gitsem(göstermeyeceğiz diye inatlaşmadıkları sürece)öğrenirim ama,benim kontrolum temmuzda.Aslında bir gidip göreyim diyorum da ,çok sık girmiştik ultrasona.Dinlensinler biraz miniklerim.Heyecanla bekliyorum. zemuszemus

hayırlı geceler muallimcim..
Kaswa canım iyi dileklerin için sağol bitanem. bugün dr a gitmemiz gerekmese bizde öğrenemey3ecektik cinsiyetlerini. ggerçi 1 tanesi kesin değil. oyyşş kurban olsun annesi onlara:))))

öpüyom hepinizi iyi geceler...

Kaswa ve Hymarry çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz için.. a.s.Gerçekten sizin mesajlarınızı okuyunca moralim düzeldi belkide ben haksızlık ediyorum herşey çok güzel olacaktır.Umarımda öyle olur hepimiz için Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah.Şimdide merak farklı tabii .... Acaba tek yumurtamı? çift yumurta mı ? kız mı ? erkek mi? Belkide biri kız biri erkek ....Sahi arkadaşlar ne zaman anlaşılacak tek mi çift mi olduğu benim 3 aya gidiyo ilk kontrole kladar 3 aylık olacak anlaşılır mı acaba.:uhm:

Canım maşallah bayaa da olmuş,geçmiş.Biz tedaviyle ilk günden itibaren gün sayıyoruz,sen neredeyse yarılamışsın yawkaydirigubbakcemile3
Moral bozacak bişey yok ki düzelsin canımm,ne güzel,ne mutlu,insanlar o yavrulara kavuşmak için neler neler yaşıyorlar,biraz oku,daha çok moralin düzelir..
Bence seninki çift yumurta içime de öyle doğuyor,ama tek yumurta ikizi de olsa kaswanın dediği gibi,bu sefer cinsiyetleri aynı.
Tekrar doktora gittiğinde belli olur,cinsiyetlerine bile az kalmış kıııııızzzopuyorumnanaktan
Allah gönlüne göre versin inşallahh..a.s.

hayırlı geceler muallimcim..
Kaswa canım iyi dileklerin için sağol bitanem. bugün dr a gitmemiz gerekmese bizde öğrenemey3ecektik cinsiyetlerini. ggerçi 1 tanesi kesin değil. oyyşş kurban olsun annesi onlara:))))

öpüyom hepinizi iyi geceler...

wavycim görünmedin dün,ben de takılamadaım uzun bir zaman,misafirim vardı..
İki kızına da yazmaya fırsatım da olmadı.Ben çoookk alıştım iki kızıma,sen de şimdi birden ısınıvericeksinn,hemen bir sıcaklık kaplıyor insanııı,gerçekten Allhın bir mucizesi..
Eşime senin de iki kızını söylediğini söyledim eşim diyor ki,hayırlı olsun,Serdar Bey kızcıkaydirigubbakcemile3
kurban olsunlar teyzelerii,anneleri yavrularaaa,Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin..

Ben şimdi hastaneye çıkıyorum hemogram ve TıT vericem,
onun dışında ne olduu,devletteki ayrıntılı usg doktoru gelmediği için bugün 17.30 a Mehmet Beyden randevu aldık wavycimdelikafadulden:lepi:
eşim diyor yine Allah gönlüne göre verdi,yaptın yapıcaaanıyerimseniben
hastaneden sonra bi arkadaşa kahvaltıya gidicem,girebilirsem konuşlaım,giremezsem girmeye çalışırım iştekaydirigubbakcemile3
hepinizi yavrularınızla beraber öpüyorum kıslaaarr..

evet hymary vanım alışmak iç,in yaptım.............ınş rabbım kolaylık verecek ınşşşşşşşşşş..............hadı sanada kolay gelsın.....................cabuk gel..........,
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar bişi sorcam benim iki gündür karnım çok ağrıyor.ama lekelenmem felan yok sadece kuru bi ağrı ince sızı gibi çok korkuyorum bi fikri olan varmı

tünaydın canlaaar:))
hymary canım yine mehmet bey he:))) kadının fendi denir buna içimiz temiz içimiz:)))) bende birinden memnun kalırsam hep o olsun isterim diğerleri mutlu etmez beni. sende bendensin. ayyy ne güzel şimdi kızlarını görcen doya doyaa. valla bende iple çekiyorum ayrıntılıyı. bi başka olyor onunla görmek bebişleri.. canım hayırlı git hayırlı haberlerle gel inşallahh... kızlarımızı artık giysdirir süsler gezdiririz birlikte .ay düşünsene 4 cimcime yanyana:)))

merhaba hanımlar ben ikiz annesiyim çok yeniyim ikibuçuk aylıklar
yanlız bakıyorum bastan yapamayacağım gibi geldi
ama kendiniz bakınca daha rahat oluyorrr çünki anneniz bile olsa sizin gibi özenli olmuyr
benim bebeklerim 33+2 de doğdular küveze girmediler benim hikayemi bilen bilir çok zorlu bir yol oldu
hikayemi resimli olarak kk ile paylaştımmm .....yanlız oğlum alinin yeme problemi olmuştu doğdunda onu özel bakıma aldılar....yanıma geldiğindede yeme problemi vardı ilk zamanlar 30 cc sütü yedirmek 1 saatimden fazla zaman alıyordu daha yeni yeni geçmeye başladı ama şimdide gaz problemimiz varr
tek bakmak tabiki zor ama biri uslu biri yaramaz oljuyor o yüzden biraz daha rahat oluyor insan ben yolun başındayım daha ...sormak istenen herşeye cvp veririm ......gebelikle ilgili ,,,,bakımla ilgili
gebelikte gelmeyen kalmadı başıma .....şimdi bu konuya üye olacam sorulan sorulara hemen cvp vermek için ...çok öptüm sizleriii

oyy canım benım tebrıkler..........................rabbım kolaylıkı versın...................cınsıyretlerı ne

arkadaşlar bişi sorcam benim iki gündür karnım çok ağrıyor.ama lekelenmem felan yok sadece kuru bi ağrı ince sızı gibi çok korkuyorum bi fikri olan varmı

canım ağrılar bizlerde de oldu hataa bu hafta bende tekrar başladı. eğer kanaman yoksa veya çok şiddetli değilse korkma. bebişlerin büyüyor annesi. rahmin büyüyork,i onlara daha geniş yer olsun oynasınlar tepinsinler diyezemuszemus...:))

Back