Kaswa ve Hymarry çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz için.. a.s.Gerçekten sizin mesajlarınızı okuyunca moralim düzeldi belkide ben haksızlık ediyorum herşey çok güzel olacaktır.Umarımda öyle olur hepimiz için Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah.Şimdide merak farklı tabii .... Acaba tek yumurtamı? çift yumurta mı ? kız mı ? erkek mi? Belkide biri kız biri erkek ....Sahi arkadaşlar ne zaman anlaşılacak tek mi çift mi olduğu benim 3 aya gidiyo ilk kontrole kladar 3 aylık olacak anlaşılır mı acaba.:uhm:
Kaswa ve Hymarry çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz için.. a.s.Gerçekten sizin mesajlarınızı okuyunca moralim düzeldi belkide ben haksızlık ediyorum herşey çok güzel olacaktır.Umarımda öyle olur hepimiz için Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah.Şimdide merak farklı tabii .... Acaba tek yumurtamı? çift yumurta mı ? kız mı ? erkek mi? Belkide biri kız biri erkek ....Sahi arkadaşlar ne zaman anlaşılacak tek mi çift mi olduğu benim 3 aya gidiyo ilk kontrole kladar 3 aylık olacak anlaşılır mı acaba.:uhm:
kızlar hayırlı geceler..............................üç bebeğimle öpuyoruz sızı.............
hayırlı geceler muallimcim..
Kaswa canım iyi dileklerin için sağol bitanem. bugün dr a gitmemiz gerekmese bizde öğrenemey3ecektik cinsiyetlerini. ggerçi 1 tanesi kesin değil. oyyşş kurban olsun annesi onlara:))))
öpüyom hepinizi iyi geceler...
arkadaşlar bişi sorcam benim iki gündür karnım çok ağrıyor.ama lekelenmem felan yok sadece kuru bi ağrı ince sızı gibi çok korkuyorum bi fikri olan varmı
oyy canım benım tebrıkler..........................rabbım kolaylıkı versın...................cınsıyretlerı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?