merhaba hanımlar ben ikiz annesiyim çok yeniyim ikibuçuk aylıklar
yanlız bakıyorum bastan yapamayacağım gibi geldi
ama kendiniz bakınca daha rahat oluyorrr çünki anneniz bile olsa sizin gibi özenli olmuyr
benim bebeklerim 33+2 de doğdular küveze girmediler benim hikayemi bilen bilir çok zorlu bir yol oldu
hikayemi resimli olarak kk ile paylaştımmm .....yanlız oğlum alinin yeme problemi olmuştu doğdunda onu özel bakıma aldılar....yanıma geldiğindede yeme problemi vardı ilk zamanlar 30 cc sütü yedirmek 1 saatimden fazla zaman alıyordu daha yeni yeni geçmeye başladı ama şimdide gaz problemimiz varr
tek bakmak tabiki zor ama biri uslu biri yaramaz oljuyor o yüzden biraz daha rahat oluyor insan ben yolun başındayım daha ...sormak istenen herşeye cvp veririm ......gebelikle ilgili ,,,,bakımla ilgili
gebelikte gelmeyen kalmadı başıma .....şimdi bu konuya üye olacam sorulan sorulara hemen cvp vermek için ...çok öptüm sizleriii
dirim canım yazılarını okumuştum. aramıza hoş geldin. bir sürü badire zorluk atlattın ama bebişlerin koynunda şimdi hepsi geçmiştir. allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım opuyorumnanaktan
tünaydın canlaaar:))
hymary canım yine mehmet bey he:))) kadının fendi denir buna içimiz temiz içimiz:)))) bende birinden memnun kalırsam hep o olsun isterim diğerleri mutlu etmez beni. sende bendensin. ayyy ne güzel şimdi kızlarını görcen doya doyaa. valla bende iple çekiyorum ayrıntılıyı. bi başka olyor onunla görmek bebişleri.. canım hayırlı git hayırlı haberlerle gel inşallahh... kızlarımızı artık giysdirir süsler gezdiririz birlikte .ay düşünsene 4 cimcime yanyana:)))
dırımcım cınsıyetlerı ne bebışlerın
muallimcim hoş olmuş takvimin benziyo bizimkine,senin de üç kızın olur muşkaydirigubbakcemile3
dırımkızı canım çok şükür ki başta ki gibi bugüne dek sorunusz geldim çok şükür,tüm gün karşıda özel bir okulda çalıştım,hala devam ediyorum.Buna rağmen iyi geçtiği için,ufak tefek pek çok şey attım kenara.12 haftalıkken ense kalınlığı ölçümünde uzmanımız iki erkek dedi,alışveriş yaptık yavaş yavaş.Sonra 20.haftada kendi doktorumuz bunların ikisi de kız dediii,tani biraz şok olduk,ama şimdi alıştık bu fikre de sağlıklılar yaa,daha güzeli yol zaten.Havlara çok sıcak ta,ben herkes sıcaklıyor sonuçta diye düşünüyorum,bu yüzden kendimi şartlandırmamaya çalışıyorum.
Senin yavrular nasıl,sağlıkları hamileliğinla paralel yine sıkıntılı mı geçiyor,yoksa zor bir hamilelikte olsa bebklerin sağlıkları iyi mi?Düzenli uyuyorlar mı?
dırıcım benzemıyolar ama ..............bıruı bırazcık kızı andırıyo arkası kız olur derler.............ınş gule gule buyut canım...........darısı bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?