Arkadaşlar boşanmamiz kesinleşti..

Keşke bir dönüş olsa bebek çok Küçük.
Çocuğu olan insanların boşanması taraftarı değilim.
Olan çocuklara oluyor.
Herkes ne güzel boşan ayrıl diyor ya valla ben diyemiyorum .

Aynı konuyu mu okuduk acaba? Kimse bosan ayrıl demiyor, konu sahibinin eşi ben seni istemiyorum diye boşanma davası açmış. Şimdi biz yalvar yakar, ayaklarına kapan mi demeliyiz? Çocuk için! O çocuk büyüyünce helal olsun sana anne ne kadar gurursuzluk yapmışsın benim için der. Evet evet sırf bunu duymak için bile yalvarılmali bu adamlara haklısınız.

Ya ben böyle düşünüyorum.
Adam için konuştum zaten kadın boşanmak istemiyor belli
Ayrıca ortada . çocuk varsa gururdan önemli.

Ne kadar bir ücret alirlar. Tek seans yeter mi

Evde durması konusunu ne yapmaliyim sizce. Evden gonderirsem rahat edecek, çocuk yok dert yok. Arabayi da alip gidecek kafasini yasayacak. Ee evden gondermesem gotu kalkiyor. Ne yapmaliyim
Gitsin ne hali varsa görsün. Önceki konunuzu okudum evet hatalisiniz ama eşinizde problem var. Kurduğu cümlelerden belli. Avukata gidin ve arabayı satmamasi için tedbir koydurun satar ve ruhunuz duymaz onun üzerindeyse. Bu adamla olmaz artık. O yüzden kalmasını istemeyin siz güçlü bir kadinsiniz yapın bunu.

Şu an bu evde olmasi suç mu. Bunu sunabilir miyim. Ne yapmaliyim fotoğraf falan mi cekmeliyim

Ya ben böyle düşünüyorum.
Adam için konuştum zaten kadın boşanmak istemiyor belli
Ayrıca ortada . çocuk varsa gururdan önemli.

Kimsenin boşanmsini istemeyiz, keşke herkes mutlu olsa kimse boşanmasa. Hiçbirimiz birileri boşanıyor diye mutlu olmuyoruz. Sadece kendi hayatımızda ne yapacaksak aynı fikrimizi yazıyoruz. ortada çocuk varsa o çocuğun sağlıklı yetişmesi için gurur daha da önemli. her dk.gidecegim diye tehditler savuran bir adam, diğer tarafta yalvaran bir anne. bu mu çocuğun mutluluğu?

Son düzenleme:
Ortak velayet gerek tarafları gerekçe çocuğu çok ciddi yipratiyor. Türkiye'de uygulanmaya başladı evet ama biz avukatlar kesinlikle önermiyoruz.
Peki ya sorumluluğunu bilmesi icin ne yapmaliyim. Velayeti ben alirsam bu gün çocuğa bak dedigimde bakmaz. Bekar hayatı yaşar bunu engellemek istiyorum

Kredi ile aldik. Kredi de arabada onun üstüne. Borcu da arabayi da bana ver dedim. Oldu 250 binliralik arabayi yuzbin lira ile sana veriyim, salakmiyim ben diyor.

Arkadaşım yok sayesinde

Peki ya sorumluluğunu bilmesi icin ne yapmaliyim. Velayeti ben alirsam bu gün çocuğa bak dedigimde bakmaz. Bekar hayatı yaşar bunu engellemek istiyorum
boşandıktan sonra zaten bekarsınız ikinizde bekar hayatı yaşayabilirsiniz çünkü ikinizde bekar olacaksınız
istemeyen adamı zorla bağlı tutmaya çalışmayın hala hata yapıyorsunuz
bilgisayar oyunu oynayıp uyumak için boşanıyorum diyen adama sorumluluk zaten aşılayamazsınız

Eğer elinizde şiddet/ hakaret/ küfür hareketlerine ilişkin delil varsa şikayetçi olmama karşılığında arabanın tamamini kendisinden isteyebilirsiniz.
Birbirimizi dövdük. Polis geldi tutanak tutup gitti ama darp raporu falan almadim. Surekli kufur ediyor ama video ile falan mi kanitlamam lazim

Kredi ile aldik. Kredi de arabada onun üstüne. Borcu da arabayi da bana ver dedim. Oldu 250 binliralik arabayi yuzbin lira ile sana veriyim, salakmiyim ben diyor.
bir avukat o arabaya satma yasağı koydurmalı.yoksa ya satar ya da hileli satışla bir tandığının üstüne geçirir.siz çalışsanız bile çocuğa nafaka da alırsınız .yani haklarınız çok fazla.erkeklerse bunları vermemek için çirkeflik yaparlar boşanma davalarında.güçlü olun o yüzden hele bu kadar küçük bebeğiniz varken .allah yardımcınız olsun

Şu an bu evde olmasi suç mu. Bunu sunabilir miyim. Ne yapmaliyim fotoğraf falan mi cekmeliyim
Wallah bildiğim suç değil ama evlilik birliği devam ediyor barıştık dense yani diyebilecek neyi olabilir ki. Çocuğu görmeye geldim oturdum pijamamı giydim falan mı. Bence hukuki danışmanlık al. Yani adam evde boşanma var. Bir de üzerine trip al . Yani boşanma asla demiyorum boşan ama haklarını da öğren al.

Bosandiktan sonra ne hayati yasadigi artik sizi ilgilendirmez. Cocugun sorumlulugunu icinde hissetmiyorsa zorla bir sey yapamazsiniz. Ona ders verecegim diye arada cocugu helak etmeyin. Daha bosanmadan bunlari dusunmeniz garip.

Sorumluluk hissetmeyen bir insana ne yapsanız işe yaramaz. Adam ben bekar hayatı yaşayacağım diyorsa yaşar. Çocuğu istemiyorum sana vereceğim deseniz hatta zorla verseniz bile bakmaz, annesine atar gider. Yani yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Sizi de kimse zorlayamaz mesela. Siz de bakmazsınız. Amnelere bırakırsınız, onlar yoksa devlete bile bırakabilirsiniz. Yani kimse kimseyi zorlayamıyor.

Bence hala kabullenememişsin ama hızlıca kabullenmezseniz çok hak kaybına uğrayabilirsiniz.

Çocuğu onunla yaptım ama. Ondan önce de kendime bskiyordum. 2, yil boyunca baska sehirde tek bsisma yasadim ama cocukla hiç kalmsdim daha once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…