Keşke bir dönüş olsa bebek çok Küçük.
Çocuğu olan insanların boşanması taraftarı değilim.
Olan çocuklara oluyor.
Herkes ne güzel boşan ayrıl diyor ya valla ben diyemiyorum .
Ya ben böyle düşünüyorum.Aynı konuyu mu okuduk acaba? Kimse bosan ayrıl demiyor, konu sahibinin eşi ben seni istemiyorum diye boşanma davası açmış. Şimdi biz yalvar yakar, ayaklarına kapan mi demeliyiz? Çocuk için! O çocuk büyüyünce helal olsun sana anne ne kadar gurursuzluk yapmışsın benim için der. Evet evet sırf bunu duymak için bile yalvarılmali bu adamlara haklısınız.
Ne umudu ya. Umudum olsun birak. 4, senem gitmiş üstüne birde ona ait olan birşey var bende, bu kolye de değil küpe de değil. Çocuk bu çocuk. Ya napayim, bekar misin???Çelik gibi siniri filan yok ya
Halen umut peşinde sadece
Adam dayak mı atmış nerde yazıyor pardonÇocuk kavgalı, kırıp dökmeli, küfürlü, dayaklı ortamda mı büyüsün? Bu daha mı sağlıklı geliyor size?
Valla en mantıklısı evlilik oturmadan çocuk hiç yapmamak. Bin tane korunma yöntemi var.
Ne kadar bir ücret alirlar. Tek seans yeter miboşanıp oyun oynayıp uyuyacağım diyen adama ısrar ettiğiniz için eveeet kesinlikle destek almalısınız, önceki konularınızı hatırlamıyorum ama bu konuyu okumam yetti , sonsuza dek bilgisayar başında uyusun şimdi
allahım erkeklere akıl fikir ver yarabbim ya
sizde lütfen hiç olmadık yerlerde kendinizi birdaha ezdirmeyin çağırmak yalvarmak ne münasebet, avukatla da görüşmek zorundasınız her zaman olacak masraf değil bi kerelik danışmanlık ücreti verin haklarınızı ve merak ettiklerinizi sorun burada sağlıklı sonuç çıkmaz
Gitsin ne hali varsa görsün. Önceki konunuzu okudum evet hatalisiniz ama eşinizde problem var. Kurduğu cümlelerden belli. Avukata gidin ve arabayı satmamasi için tedbir koydurun satar ve ruhunuz duymaz onun üzerindeyse. Bu adamla olmaz artık. O yüzden kalmasını istemeyin siz güçlü bir kadinsiniz yapın bunu.Evde durması konusunu ne yapmaliyim sizce. Evden gonderirsem rahat edecek, çocuk yok dert yok. Arabayi da alip gidecek kafasini yasayacak. Ee evden gondermesem gotu kalkiyor. Ne yapmaliyim
Şu an bu evde olmasi suç mu. Bunu sunabilir miyim. Ne yapmaliyim fotoğraf falan mi cekmeliyimYav eski dava devam ediyor madem adam evde işte mahkemeye sun delili kapansın uğraşır döker. Adam seni yalnızlaştırmış anlamaz demiş biraz kendinize gelin arkadaş az gururlu ol. Fırıldağın bini bin para . Sen de otur ağla bağır çağır . Adam egosu daha çok tatmin olsun. Ya bırak şu işi duygusallığı bırak. Git danışmanlık al hemen avukattan. Durumu anlat. Yani bunun başka açıklaması olamaz. Bu sebeple olabilir mi diye sor. Adam akıllıymış der sana. Boşanma davasını kapatmamasından belli. Ya iki tarafta dursun ne olur ne olmaz mantığı. Yani bırak duygsallığı git haklarını ara. Adamla tartışarak değil, hukuki.
Ya ben böyle düşünüyorum.
Adam için konuştum zaten kadın boşanmak istemiyor belli
Ayrıca ortada . çocuk varsa gururdan önemli.
Peki ya sorumluluğunu bilmesi icin ne yapmaliyim. Velayeti ben alirsam bu gün çocuğa bak dedigimde bakmaz. Bekar hayatı yaşar bunu engellemek istiyorumOrtak velayet gerek tarafları gerekçe çocuğu çok ciddi yipratiyor. Türkiye'de uygulanmaya başladı evet ama biz avukatlar kesinlikle önermiyoruz.
Kredi ile aldik. Kredi de arabada onun üstüne. Borcu da arabayi da bana ver dedim. Oldu 250 binliralik arabayi yuzbin lira ile sana veriyim, salakmiyim ben diyor.Arabanız evlilik birligi icerisinde alındı ise ya satıp parasını ikiye boleceksiniz ya da sizde kalsın istiyorsanız yarı bedelini eşinize ödemeyi teklif edeceksiniz. Şuan eşinizin üzerine ise ihtiyati tedbir koydurmadiysaniz satar. Dikkat edin ve derhal tedbir koydurun.
Arkadaşım yok sayesindeAllah yardımcınız olsun . Burada yaş da önemli faktör. O yaşta evlenmeyin evlendiyseniz çocuk yapmayın diye herkes uyarıyor ama verilen sözlere kanıp geç yaşta evlenilip sorumluluklar ağır gelşyor işte. Eşinize olan da tam olarak bu . Aşk başka evlilik bambaşka. Size tavsiyem kesinlikle psikolojik tedavi alın ve varsa sık sık arkadaşlarınızla görüşünndertleşin ağlayın ama içinize atmayın. Bir süre çok ağlacaksınız çok acıyacak canınız ama acının zirvesinden sonra iyileşecek her şey . Bebeğini düşünüp güçlü olacaksın kapı gibi annesi var arkasında diyeceksim ah vah tüh demeyeceksin. Bir de adam illa ayrılmasın çocuk var diye diretme adamın vicdanına oynama . Çünkü bu sefer gel gitlerle daha rezil bir ilişki olur bitecekse tam bitsin iyileşmene bak
boşandıktan sonra zaten bekarsınız ikinizde bekar hayatı yaşayabilirsiniz çünkü ikinizde bekar olacaksınızPeki ya sorumluluğunu bilmesi icin ne yapmaliyim. Velayeti ben alirsam bu gün çocuğa bak dedigimde bakmaz. Bekar hayatı yaşar bunu engellemek istiyorum
Birbirimizi dövdük. Polis geldi tutanak tutup gitti ama darp raporu falan almadim. Surekli kufur ediyor ama video ile falan mi kanitlamam lazimEğer elinizde şiddet/ hakaret/ küfür hareketlerine ilişkin delil varsa şikayetçi olmama karşılığında arabanın tamamini kendisinden isteyebilirsiniz.
bir avukat o arabaya satma yasağı koydurmalı.yoksa ya satar ya da hileli satışla bir tandığının üstüne geçirir.siz çalışsanız bile çocuğa nafaka da alırsınız .yani haklarınız çok fazla.erkeklerse bunları vermemek için çirkeflik yaparlar boşanma davalarında.güçlü olun o yüzden hele bu kadar küçük bebeğiniz varken .allah yardımcınız olsunKredi ile aldik. Kredi de arabada onun üstüne. Borcu da arabayi da bana ver dedim. Oldu 250 binliralik arabayi yuzbin lira ile sana veriyim, salakmiyim ben diyor.
Wallah bildiğim suç değil ama evlilik birliği devam ediyor barıştık dense yani diyebilecek neyi olabilir ki. Çocuğu görmeye geldim oturdum pijamamı giydim falan mı. Bence hukuki danışmanlık al. Yani adam evde boşanma var. Bir de üzerine trip al . Yani boşanma asla demiyorum boşan ama haklarını da öğren al.Şu an bu evde olmasi suç mu. Bunu sunabilir miyim. Ne yapmaliyim fotoğraf falan mi cekmeliyim
Bosandiktan sonra ne hayati yasadigi artik sizi ilgilendirmez. Cocugun sorumlulugunu icinde hissetmiyorsa zorla bir sey yapamazsiniz. Ona ders verecegim diye arada cocugu helak etmeyin. Daha bosanmadan bunlari dusunmeniz garip.Peki ya sorumluluğunu bilmesi icin ne yapmaliyim. Velayeti ben alirsam bu gün çocuğa bak dedigimde bakmaz. Bekar hayatı yaşar bunu engellemek istiyorum
Peki ya sorumluluğunu bilmesi icin ne yapmaliyim. Velayeti ben alirsam bu gün çocuğa bak dedigimde bakmaz. Bekar hayatı yaşar bunu engellemek istiyorum
Ve hala seviom diyorsunBirbirimizi dövdük. Polis geldi tutanak tutup gitti ama darp raporu falan almadim. Surekli kufur ediyor ama video ile falan mi kanitlamam lazim
Çocuğu onunla yaptım ama. Ondan önce de kendime bskiyordum. 2, yil boyunca baska sehirde tek bsisma yasadim ama cocukla hiç kalmsdim daha onceHerşeye para bulunur avukata bulunmaz ülkemizde. Hak kaybına uğradıktan sonra da avukat kapısında ağlanır beni kurtar diye. Eşiniz dürüst bir profil çizseydi internetten bir anlaşmalı boşanma dilekçesi doldurun, birlikte mahkemeye başvurun, tek çelsede boşanırsınız derdim ama eşiniz de çirkinleşme potansiyeli çok fazla. Avukata gidin, yine de anlaşmalı olursa zaten çekişmeli davaya göre daha düşük bir ücret ödersiniz. Sizin durumunuzda velayet, nafaka, mal paylaşımı var, eviniz konusunda endişelenmeyin, edim tarihine bakılınca zaten dava dışı kalıcak. Ve lütfen biraz gururlu olun. Evliliklerde hiç bir taraf tamamen suçsuz olamaz zaten, işin doğasına ters. Evlilik öncesi sürekli kavga ettiğiniz, sizi sürekli gitmekle tehdit eden bir adam var burda.siz aşıksınız ve bunu fazlasıyla belli etmişsiniz. Gerekirse yardım alın ama bu adamın sizi daha fazla ezmesine, manipüle etmesine izin vermeyin. O bekar gibi yaşayacak ben tüm yükü taşıyacağım diye düşünmeyin. Anne olmak böyle birşey. Bunu çocuk sahibi olurken düşünecektiniz.