Arkadaşlar boşanmamiz kesinleşti..

Çok iyi bir kadin ama kayinvalidem. Ama ben de korkuyorum tabi. Esim bir sure sonra onlara kizmaya baslayacak çünkü benimle ilgilendikleri icin

Eşiniz de çok iyi diye evlendiniz değil mi? Sonra ne oldu? İnsanların iyiliklerine bu kadar çabuk kanmayın. Islerine geldiğiniz sürece iyi olurlar.

Ve tekrar söylüyorum acilen avukat bul. Bulabilirsen de aldatmayı kanıtla . Adam boşanmayı katakulliye getirecek bilgine.
Aldatti yani öyle mi diyorsun. Bana mahkemede herşeyi anlattirma diyor. Neyi anlatacaksin dedim seni her hafta anneme goturdugumu mu yoksa annemin sana yeni gelin demesini mi? Anlat dedim ben de sustu sonra. Benimle ayni evde duruyor hala konuşma çıkıp gidicem şimdi diyip duruyor. Allahim sinaniyorum valla

Sektör git deseydin salağa.
Mal mı ne.
Bak bu adamin hayatında bir kadın var bence

Bu konu sahibinin bundan önceki ko

Hangi cumleme alındığınızi anlayamadım
Sizin aleyhinize birsey söylemedim aksine boşandıktan sonraki sürece daha çabuk adapte olasınız diye söyledim.

Güzel bir hayat kurarsınız umarım kizinizla

Teoride kulaga hos geliyor ama pratikte cok zor. Bir bebegin anneyle olan bagi asla babaninkiyle ayni degil. Sahsen aklimin ucundan bile gecmez bir bosanma durumunda bebegimi babasina birakmak. Sirf eski esin gununu gun etmesine engel olmak icin bebegimden ayrilamam.

Valla yaşınız bir çoğumuzdan küçük ama maşallah çelik gibi sinirleriniz var. Hala çıkıp gideceğim diye sizi tehdit etmesine müsade ediyorsunuz. Boşanma davası açan o, çekişmeli dava açan o yüzsüz yüzsüz hala evde defolsun gitsin ya.

Ben istediklerimi dile getirdikce kendimden fedakarlik yapamicam artik demeye basladi. Cevirmemeyi bile düşündüm anlasmaliya
Bak canım eski konuları öne süremez . Yani barışma olmuş eve geri dönmüş bir süre yani kabul etmiş. Bu dönemi öne sürmez sürse bile kabul edilmez. Sadece hakimde kanaat oluşturur. Sonrasındaki kavgalardan falan aile birliği temelden sarsılma der. E kusurlu seni buldurcak gözüken o. Mantıklı gelmedi bana birden 360 derece dönülmesi evlilik hayatında. Sende bunu kabul edemiyorsun zaten. Ama ortaya çıksa diyelim aldatma. Kusurlu bulur mahkeme senin lehine olur. Yani mantıken elinde avucundan bayağ şey dökülür. Yani adam sebeb bulmuş gibi geldi. Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz? ama benim gördüğüm adam birinden akıl almış. Ya aldatma var birine yakalandı ya gerçekten rahat yaşam istiyor. Tabi anlatmadığın birşey yoksa. Büyük ihtimal adam seni suçlayacak . Yani o evde adam üzerinden sana geçmediyse sıkıntı yok. Kanunen yaptırımın dan emin değilim ama mantiken kendi tapusundan falan geçtiyse onu bile talep edebilir. Gördüğüm adam seni suçlu gösterecek nafaka tazminattan yırtacak. Yani anlaşmalıya başta açmadan direk açmasıda mantıksız boşanmak istiyorsa eğer anlaşmalı sen biraz daha sakinleşince konuşabilirdi. Demek ki niyette başka şeyler var . Büyük ihtimal aldatma var. Sezdirmeden araştır. Evde m şuan bilmiyorum ama sinir harbine girip boşa kavga etme. Eğer kanıtlayamıyorsanda kendine iyi şahitler ve bir avukat bul.

Bence sakinleşin . Ve kavga etmeyi bırakın çünkü durumu daha zora sokuyorsunuz. Bir dakka dava açıldı evde ise zaten kabul edilmez durum. Çünkü evllilik brliği devam ediyor demektir bu. Her ne olursa olsun sakin davran yoksa herşey alehine döner . Ve laf sokmayı kavga etmeyi kes adamla.

Çok mantıklı. Herşeyi el bebek gül bebek saniyor. Bana halen daha ben daha fazla baktim deme cesaretinde bile bulunuyor. Ortak velayet yapsak olmaz mi

İşte ben bu derdimi kimseye anlatamadim. Beni kimse adam yerine koymadi. Benim birseylere uzulebilme ihtimalim olduğunu düşünmedi. Karşımda konuştuğu laflari kim duysa kırıp döker ama ben kirip doktum dedigim icin ben suclu oldum

Bende o konuda öyle yazmıştım kesin biri var diye

Alakası yok dediler
Asıl ailenden biktim senin hareketlerine doldum ile alakası yok bu boşanmanın

Evde
Allah kahretsin ki evde. Bosanmayi gitti kendi bir sinirle acti. Bu işleri cocuk oyuncağı saniyor. Ben eşimi aldatmış gibi olurum diye dolmuşa binsem başka bir adamin yanina bile yaklasmam. Zaten anlatmadigim birşey olsa olayin neden olduğunu bilir buraya da gervekten yazmadim. Bir anda annem gittikten sonra herşey bitmiş, onun canini sikan insan gitmis. 1.5, hafta once bambaşka olan adam nasil bu hale geldi

Evde durması konusunu ne yapmaliyim sizce. Evden gonderirsem rahat edecek, çocuk yok dert yok. Arabayi da alip gidecek kafasini yasayacak. Ee evden gondermesem gotu kalkiyor. Ne yapmaliyim

Çelik gibi siniri filan yok ya
Halen umut peşinde sadece

boşanıp oyun oynayıp uyuyacağım diyen adama ısrar ettiğiniz için eveeet kesinlikle destek almalısınız, önceki konularınızı hatırlamıyorum ama bu konuyu okumam yetti , sonsuza dek bilgisayar başında uyusun şimdi

allahım erkeklere akıl fikir ver yarabbim ya

sizde lütfen hiç olmadık yerlerde kendinizi birdaha ezdirmeyin çağırmak yalvarmak ne münasebet, avukatla da görüşmek zorundasınız her zaman olacak masraf değil bi kerelik danışmanlık ücreti verin haklarınızı ve merak ettiklerinizi sorun burada sağlıklı sonuç çıkmaz

360 derece ters yöne dönmek değildir basladigin yöne dönmektir .
Umarım siz doğru yazmissinizdir da ben anlamamisimdir

Yav eski dava devam ediyor madem adam evde işte mahkemeye sun delili kapansın uğraşır döker. Adam seni yalnızlaştırmış anlamaz demiş biraz kendinize gelin arkadaş az gururlu ol. Fırıldağın bini bin para . Sen de otur ağla bağır çağır . Adam egosu daha çok tatmin olsun. Ya bırak şu işi duygusallığı bırak. Git danışmanlık al hemen avukattan. Durumu anlat. Yani bunun başka açıklaması olamaz. Bu sebeple olabilir mi diye sor. Adam akıllıymış der sana. Boşanma davasını kapatmamasından belli. Ya iki tarafta dursun ne olur ne olmaz mantığı. Yani bırak duygsallığı git haklarını ara. Adamla tartışarak değil, hukuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…