Ailemle olan durumum

O zaman hiç muhatap olmayın ararlarsa açmayın. Eşinize şikayet ederlerse duymamışım dersiniz, eşiniz uzatırsa benim kalbimi kırdığında değer mi ben anne babamı düşünmüyor muyum, hayat telaşı benimde çoluğum çocuğum var onlar alınganlık yapıyor açma bir daha bu konuyu deyip geçiştirin.
Çok haklısınız artk 5 dakika bile seslerini duymak zorunda kalmak azap gibi geliyor bana

Anladığım kadarıyla siz ve eşinizin ailesi çok iyi niyetlisiniz ama sizin kendi kök ailenizle olan ilişkinize eşiniz de dahil bu kadar müdahale etmeleri saçma. Aileniz resmen eşinize duygu sömürüsü yaparak sizi sömürüyor ne olur izin vermeyin çok sinir oldum annenize evladı düşün yapmış poğaça yiyor bu nasıl vicdan ya. İnanın söylemesi çok acı ama demek ki size bir gram sevgisi yok yoksa acınızı bu kadar görmezden gelemezdi. Sizde onlara aynı şekilde davranın size acımayana niye siz acıyorsunuz hak etmiyorlar sizi. Eşiniz neden annene gitmiyorsun derse bakma annemin şikayet ettiğine anne yaşlı ben ona kıyamam çocuklarla yoruluyor stres oluyor falan sürekli bahane uydurun asla muhatap olmayın ailenizle bu kadar kalpsizlik fazla bu anneden size bir hayır gelmez ve sizi üzmek için yazmadım sizi üzdüysem ne olur kusura bakmayın sadece bana fazla iyi niyetli geldiniz, istemediğiniz şeyleri istemeden yapmaya devam ederseniz sürekli bu çıkarcı insanlarla muhatap olursanız içinize ata ata hasta olursunuz diye düşündüm. Siz bir annesiniz evlatlarınızdan ve kendi mutluluğunuzdan başka bir şey düşünmeyin.

Anladığım kadarıyla siz ve eşinizin ailesi çok iyi niyetlisiniz ama sizin kendi kök ailenizle olan ilişkinize eşiniz de dahil bu kadar müdahale etmeleri saçma. Aileniz resmen eşinize duygu sömürüsü yaparak sizi sömürüyor ne olur izin vermeyin çok sinir oldum annenize evladı düşün yapmış poğaça yiyor bu nasıl vicdan ya. İnanın söylemesi çok acı ama demek ki size bir gram sevgisi yok yoksa acınızı bu kadar görmezden gelemezdi. Sizde onlara aynı şekilde davranın size acımayana niye siz acıyorsunuz hak etmiyorlar sizi. Eşiniz neden annene gitmiyorsun derse bakma annemin şikayet ettiğine anne yaşlı ben ona kıyamam çocuklarla yoruluyor stres oluyor falan sürekli bahane uydurun asla muhatap olmayın ailenizle bu kadar kalpsizlik fazla bu anneden size bir hayır gelmez ve sizi üzmek için yazmadım sizi üzdüysem ne olur kusura bakmayın sadece bana fazla iyi niyetli geldiniz, istemediğiniz şeyleri istemeden yapmaya devam ederseniz sürekli bu çıkarcı insanlarla muhatap olursanız içinize ata ata hasta olursunuz diye düşündüm. Siz bir annesiniz evlatlarınızdan ve kendi mutluluğunuzdan başka bir şey düşünmeyin.
Yazdiklarinizda o kadar haklısınız ki yok ne kusuru aksine beni anlamanız düşünmeniz beni mutlu etti çok teşekkür ederim haklısınız eşime diğer türlü soyledigimde anlamıyor yaşlılar deyip iyi niyet gösteriyor sizin dediğiniz gibi eşime anlaticam öyle karışmaz belki bu güne kadar hep iyi niyetimi kullandilar bir kere olsun yaranamadım ne yapsam boş onlar için çok haklısınız

Bu kadar sizi üzen bir şeyi yapmaya zorlamayın kendinizi hiç bir şey canınızdan değerli değil. Stresten hasta olsanız anneniz mi bakacak size çocuklarınız
Ayn dediğiniz gibi stres yapıp hasta olursam olan bana ve çocuklarıma olur dedikleriniz gibi hareket edicem istemedigm şekilde davranmak beni çok yordu teşekkür ederim tekrardan gorusleriniz icin

Son düzenleme:
X