Arkadaşlar boşanmamiz kesinleşti..

Altinimiz yok
Evlenirken hepsini sattim ev esyalarinin borclarini odedim

Bosandiktan sonra ne hayati yasadigi artik sizi ilgilendirmez. Cocugun sorumlulugunu icinde hissetmiyorsa zorla bir sey yapamazsiniz. Ona ders verecegim diye arada cocugu helak etmeyin. Daha bosanmadan bunlari dusunmeniz garip.
Her ihtimali düşünüyorum. Bir arkadaş söyledi onun üzerinden yazdım

Her ihtimali düşünüyorum. Bir arkadaş söyledi onun üzerinden yazdım
Evet onu da gordum ama bekar hayati yasayip yasamamasi niye bu kadar onemli su durumda? Ne yaparsa yapsin, siz kendi hayatiniza odaklanin. Daha gencsiniz, ileride karsiniza baskalari da cikacaktir. Mutlaka destek alin, hatalarinizdan ders cikarin ve cocugu asla eski esinize karsi koz olarak kullanmayin. Siz kendinize ve cocugunuza odaklanirsaniz emin olun her sey duzene girer.

Yani belliydi böyle olacağı aslında her ne kadar insan kabullenmek istemesede.
Hakkınızda hayırlısı olsun,zamanla geçer elbet,zamanla geçmeyen acı yok çünkü.
Umarım bundan sonraki hayatınızda mutlu olursunuz.
Hemen bir avukatla görüşün en doğru bilgiyi o verir size.
Aynı zamanda bir psikologla da görüşürseniz çocuğunuz ve sizinle ilgili en doğru yönlendirmeleri o yapacaktır yine.

Evlenirken evi siz aldınız, eşiniz babanızla calisti adamın işini de ayarladiniz, ev eşyalarının borcunu siz ödediniz. Sorması ayıp bu paşam ne yaptı? Hala evde heykel gibi oturup bak giderim ama diyor.
Konu sahibinin diğer konusundaki bir cümlesini hatırladım: "eşim bana tapardı"

Evlenirken evi siz aldınız, eşiniz babanızla calisti adamın işini de ayarladiniz, ev eşyalarının borcunu siz ödediniz. Sorması ayıp bu paşam ne yaptı? Hala evde heykel gibi oturup bak giderim ama diyor.
Bunlari yapiyor ama bir yandan da dün saçımı boyadı. Ve yemin ederim normalde boyadiginin on kati güzel biyadi. El mahtum boyattim ben de. Birde begendin mi diye soruyor. Dün gece yine 4te geldi eve odaya girdi deodarant sikacak duş almış. Deodorantin sesini duyunca korktum geldi sakinlestirmek icin öpüyor. Kendime gelince geri cektim hemen

Evinizden kovmak için ne bekliyorsunuz?

Birbirimizi dövdük. Polis geldi tutanak tutup gitti ama darp raporu falan almadim. Surekli kufur ediyor ama video ile falan mi kanitlamam lazim
Keşke darp raporu alsaydıniz. Size kufrettigine dair bir mesaj, video, ses kaydı işinizi görür. Savciliga bir avukat vasıtasıyla küfür hakaret mesajını bildirdiğinizde hem siicline işleyecek hem ceza davası için avukat vekalet ücreti ödeyecek hemde manevi tazminat davası açıldığında size manevi tazminat ödemek zorunda kalıcak. Bu nedenle uzlaşması işine gelecek.

Haklarimdan bahsedince arabayi almakla evi terk etmekle tehtit ediyor. Evi terk etmesi umrumda degil sadece şu an evli ve çocuklu olduğu için yapmasi gerekenler var ve onlardan kaçamaz
Arabaya derhal şerh konmazsa satar tabiki. Aynı şey banka hesaplarındaki paraları için de geçerli. Onlarında yarısi sizin .

Anlıyorum. Allah muhabbetinizi arttırsın ne diyim artık.

Arabaya derhal şerh konmazsa satar tabiki. Aynı şey banka hesaplarındaki paraları için de geçerli. Onlarında yarısi sizin .
Banka hesabinda parasi yok. Esnek hesaplari dolu borç. Ameliyat oldu bir ay işe gitmedi. Bende doğum iznime ek 1, ay ucretsiz izin aldim o yüzden. Arabayi satip kendi borcunu kapatacagini geri kalanla bana ve çocuğa araba alacagani soyledi ama artik ona da inanmıyorum. Serhi satacağımiz zaman kaldirabilir miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…