Arkadaşlar boşanmamiz kesinleşti..

Haklarimdan bahsedince arabayi almakla evi terk etmekle tehtit ediyor. Evi terk etmesi umrumda degil sadece şu an evli ve çocuklu olduğu için yapmasi gerekenler var ve onlardan kaçamaz
Hanımefendi, bu adam zaten hiçbir şey yapmıyor. Gitse de bir kalsa da bir yapması gerekenler konusunda.
Gitmesi umrunuzda olsun bence artık. Çünkü tam olarak bu nimetten faydalanmak için kalıyor. "Hazır bir şey demiyor ne ev arıycam ya" diye aklından geçiriyordur. Siz de ona hala ana babasından daha fazla bakıyorsunuz. 20'li yaşlarda bir şey yapmadan evi ve arabası olmuş, şimdi neden ailenize katlandığı da size taptığı da anlaşılmış oldu.Bu bakış açısıyla ne kendi haklarınıza ne çocuğunuzun haklarına sahip çıkamazsınız. Bir avukatla görüşüp anlaşın hemen. Arabanızı sakın bırakmayın ona. Kimin üzerine olduğu fark etmez yarısı sizindir. Öpmeye falan çalışması, eve saat 4 de gelmesi ne demek? Dingonun ahırı mı burası sizin eviniz sonuçta.Çantasını alın kapı önüne koyun. Dilekçeler vs verilmiş. Bu saatten sonra çok zor olmasa gerek.Sizin için bu adamdan kurtulmak artık tercih değil ihtiyaç olmuş.

Taşınırlara serh koyulmuyor diye biliyorum. Emin degilim ama. Eger anlasmali bosanacaksaniz aranizda mal paylasimi dahil herseyi kararlastirmaniz lazim. Sonrasinda internetteki dilekceleri kullanmayin, avukata hazirlatin dava dilekcenizi.

Son düzenleme:
Güveniyor musunuz size araba alacağına ?

Evliliğin gereklerinden biri de politik olmak ve sorun cozebilmektir.20 yaşında evlenen insanların bunları yapabileceğini düşünmediğim için evliliklerin bitmesi bana normal geliyor..

Her harfinize katılıyorum. Bazı erkekler ailesine güveniyo çocuklarıma bakar diye. Benim kocaa gibi ben attım başlarına benim koca geri vitesin alasını attı bu boşanma süreçlerinde ay çocuk benm ben bakarım ona vermem bilmem ne ayaklarına hiç girmeyin. Boşanmak, istemediginiz bir durumsa mutsuzsanz zatn çocuk içinde sıkıntılı verimsiz bi süreç. Eğer babayla vakit geçirebilecek yaşlardaysa yollayın bol bol vakit geçirsin ugraşsn evladıyla. Asıl bekar gibi takılan siz olun

Sonuçta o çocuğa bakabilmem için benim de iyi olmam gerekli. Bilmiyorum belki duygusal olduğum ve sinirlerim yilrandigi için ama bazen babası givi ona o kadar fedakarlik yaptıktan sinra beni terk edecegini düşünüyorum

Evliliğin gereklerinden biri de politik olmak ve sorun cozebilmektir.20 yaşında evlenen insanların bunları yapabileceğini düşünmediğim için evliliklerin bitmesi bana normal geliyor..
Yeri geliyor 20li yaşlarda insanlar ne zorluklari atlatiyor. İnsanlar yeter ki çabalasin. İnsan 30unada girse adam ya da kadin olamiyor bazen. Keşke biz 20li yaslarda cabalayan turden olsak

Birde ben bu olaylar tekrardan yasandi duye önceki konumda bahsettigim uzere evden kovdugumda günlerce suratima vurdu. Bak araba orda giderim. Çok konuşuyorsun sus oturayim su evde. Gece gece ciksrma beni disari diyor

Birde ben bu olaylar tekrardan yasandi duye önceki konumda bahsettigim uzere evden kovdugumda günlerce suratima vurdu. Bak araba orda giderim. Çok konuşuyorsun sus oturayim su evde. Gece gece ciksrma beni disari diyor
Arabaya şerh koydurduğunuz gün- bence yarından bir gün bile uzatmayın- eve gelince " sana ayrılan sürenin sonuna geldik" deyip eline valizini verin yollayın. Gece de geri gelmez heralde...

Evlilikten sonra edinilmiş mal olduğundan arabanın yarısı sizin zaten, borcunu üstlenip eşinizin payını öderseniz arabayı alabilirsiniz. Ama bir avukatla görüşüp sözleşmeyi öyşe hazırlayın. Olanlar gerçekten üzücü, allah sabır versin, olabilen en kısa zamanda terapi almaya çalışın

En fazla ne olur ki. Onlar da birakir. Eşim bırakmış öz annem ve babam bırakmış onlar biraksa ne olur

Şu psikolojiden çıkın önce.
Geçen ki konuda da yazdım.
Kimse için değil önce kendin için terapi al.
Sağlıklı bir birey ol.
Boşanma meselesini de aceleye getirme.
İkinizde saçma sapan davranıyorsunuz.
Sen kendin 'var olduğun' için değerlisin.
Allah bizi yaratırken tek başımıza sorumluluk veriyor; ailemizle, eşimizle, arkadaşlarımızla değerli kılmıyor, kendi başımıza yaptığımız şeyler bizi değerlendiriyor.
Kendini bul.
Ondan sonra sağlıklı bir şekilde boşanma kararı mı verirsiniz, birleşme kararı mı verirsiniz bilemem.
Ama şu an hangi kararı verirseniz verin sağlıksız olacak.

Gerçekten bilmiyorum kendim için birşey yapacakken bile baskasina sormak sacma ama kendim icin ne yapabilirim. Nasıl degerli hale getirbilirkm kendimi

Bu düşünceler çok normal bende öyle düşünüyordm ama en önemlisi sensin sen psikolojik açıdan iyi ve mutlu olman gerekli. Yoksa çocuguna verimli olamazsn. Mesela mutsuzmusn kendin bişilermi yapmak istiyosn arkadaşlarınlamı görüşüceksin babasına yada babaannesine bırakacaksn. Seninde özel bi alanının oldugunun farkına varmalılar. Evet kadınlarda şöyle bi kesim var analık başka saçını süpürge ediceksin ömrünü feda edeceksin. Ben öyle düşünmüyorum evet evladını dünyaya getirdin bakıma muhtaç oldugu zamanlarda bakıp büyüteceksin sonrasında yanında olup olgunlaşana kadar ihtiyaçlarını karşılayacaksın. Ammaa... Sen ona ömrünü feda etmek isterken onun babasını seçmeyecegi ne malum? Ben bu kadar çocuklara deli divane olunmasına karşıyım. Onlar bize emanet evet ama saç ve ömür heba etmek manasız. Koru kolla bak yeterli demek istedigim kendinide sakın ihmal etme. Sen yoksa evladında yok sen mutsuzsan evladında mutsuz. Sen iyileşeceksinki evladına bişiler veresin. Güçlü ol kendin için savaş sonrası gelir zatn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…