Herşeye para bulunur avukata bulunmaz ülkemizde. Hak kaybına uğradıktan sonra da avukat kapısında ağlanır beni kurtar diye. Eşiniz dürüst bir profil çizseydi internetten bir anlaşmalı boşanma dilekçesi doldurun, birlikte mahkemeye başvurun, tek çelsede boşanırsınız derdim ama eşiniz de çirkinleşme potansiyeli çok fazla. Avukata gidin, yine de anlaşmalı olursa zaten çekişmeli davaya göre daha düşük bir ücret ödersiniz. Sizin durumunuzda velayet, nafaka, mal paylaşımı var, eviniz konusunda endişelenmeyin, edim tarihine bakılınca zaten dava dışı kalıcak. Ve lütfen biraz gururlu olun. Evliliklerde hiç bir taraf tamamen suçsuz olamaz zaten, işin doğasına ters. Evlilik öncesi sürekli kavga ettiğiniz, sizi sürekli gitmekle tehdit eden bir adam var burda.siz aşıksınız ve bunu fazlasıyla belli etmişsiniz. Gerekirse yardım alın ama bu adamın sizi daha fazla ezmesine, manipüle etmesine izin vermeyin. O bekar gibi yaşayacak ben tüm yükü taşıyacağım diye düşünmeyin. Anne olmak böyle birşey. Bunu çocuk sahibi olurken düşünecektiniz.