Boşanmaya giden evliliğim

Güzelim böyle bir adamdan çocuk yaparsan eline tek geçecek kar çocuktur ama hayatın boyunca asla mutlu olamazsın çocuğuna da yazık olur güzelim berbat bir baba ve aşırı mutsuz bir anne ile geçen kayıp ömür . Tüp bebek yapmış bir kadın olarak söylüyorum bu süreç maddi ve manevi zor bir yol şu an hali hazırda doktor işleri süreçler en az 300k tutuyor , ruhen yorulmanı saymıyorum senin eşin sana ruhen destek olacak biri değil eş değil sadece koca . Mesleğin yoksa edin , varsa mesleğine yönel gücünü topla ve yolunu ayır
Yorumunuz için teşekkür ederim şuan boşanma aşamasındayız bütün bunları ben görmemezlikten gelmişim görmek istememişim şimdi düşünüyorum da verdiğim emek ve çabalar boşunaymış hiçbir şey tek taraflı yürümüyormuş hayırlısı olsun ..

Boşanmayı düşünüyorum ne ya adam seni kafasında bitirmiş zaten aklına gittiği anası izin vermediği için boşayamamış seni daha çocuk diyorsun gir bir işe çalış aç dava haklarını talep et 27 yaşındayım diyorsun ne muhtaçlığın var?Sevgi bir yere kadar.Sana saygısı yok,ilgisi yok,kararlarının onun için bir önemi yok lütfen ya daha neden kendini ezdiriyorsun???
Haklısınız ben ağır bir depresyon içerisindeyim son 1 yıldır. Dedemi kaybettim onun acısı derken bir darbede eşimden yedim yaptıklarını görmemezlikten geldim yada görmek istemedim bilmiyorum ama benimde sabrım taştı artık boşanma aşamasındayız şuanda

Benim boşanma konusundaki düşüncelerim ise şu 27 yaşındayım zaten sağlık sorunlarım yüzünden çocuğum olmuyor üstüne eşimin bu tavırları devam edemeyeceğini düşünüyorum o ne zaman istese baba olabilir ama ben istediğim zaman anne olamam yaşım geçiyor çünkü bende herkes gibi mutlu bir ailem olsun istiyorum lütfen bana yardımcı olun
Maalesef çocuk evinize mutluluk getirmeyecek, eşinizi size bağlamayacak. Ayağına bir pranga daha takılmış gibi görecek ve daha da öfkeli daha da sevgisiz olacak. En mutlu uyumlu çiftler bile çocuktan sonra sarsılıyorlar, ilişkileri sınanıyor, sizin ilişkinizin hiç şansı yok. Çocuğu da kendinizi de mutsuz edersiniz. Çocuksuz boşanmak 10 zor ise, çocuklu boşanmak 1000 zor. Aklınızı başınıza alın, kendinize yeni bir hayat kurun. Evde anne babanızla yaşamak bu adamın hakaretlerine maruz kalmaktan iyidir. Siz Kendisini ikna etmeye çalıştıkça, anasıyla konuştukça onun yalvardıkça totosu daha da çok kalkacak, daha da çekilmez olacak. Acı ama ne o sizi seviyor, ne de siz onu. Yol yakınken dönersiniz umarım.

deden için çok üzüldüm başın sağ olsun sabırlar diliyorum
boşanmana çok sevindim çünkü bu adamdan bir cacık olmazmış üstelik daha 28 yaşında genceciksin

Boşanmaya karar verdik avukat tuttuk benim ailem bu evlilikten birşey olmayacağını anladılar kabullendiler yalnız tek sıkıntımız onun ailesi bu durumu kabul etmiyorlar tekrar barıştırmaya çalışıyorlar ama nafile biz kararı çoktan verdik allahtan eşimde böyle düşünüyor ve istemiyor ama ailesi siz mal derdine düştünüz diyecek kadar alçaldılar hayırlısıyla boşanmak kurtulmak için gün sayıyorum
Onun ailesi de oğulları başlarına kalacak diye barıştırmaya çalışıyordur, sizi sevdiklerinden değil emin olun. En hayırlısı olmuş bu karar, çok sevindim, sakın barışmayın.

X