Arkadaşlar boşanmamiz kesinleşti..

Çok mantıklı. Herşeyi el bebek gül bebek saniyor. Bana halen daha ben daha fazla baktim deme cesaretinde bile bulunuyor. Ortak velayet yapsak olmaz mi
Ortak velayete eminimisin cocuk kapanda kaliyor polise savciya gittiginde cocugu vermiyor dediğin de birsey yapilmiyor burda bir kadının basina geldi cocuk aralarda kapmaca olacak helak olacak iyi düşün iyi araştır ortak velayeti

Allah yardımcınız olsun . Burada yaş da önemli faktör. O yaşta evlenmeyin evlendiyseniz çocuk yapmayın diye herkes uyarıyor ama verilen sözlere kanıp geç yaşta evlenilip sorumluluklar ağır gelşyor işte. Eşinize olan da tam olarak bu . Aşk başka evlilik bambaşka. Size tavsiyem kesinlikle psikolojik tedavi alın ve varsa sık sık arkadaşlarınızla görüşünndertleşin ağlayın ama içinize atmayın. Bir süre çok ağlacaksınız çok acıyacak canınız ama acının zirvesinden sonra iyileşecek her şey . Bebeğini düşünüp güçlü olacaksın kapı gibi annesi var arkasında diyeceksim ah vah tüh demeyeceksin. Bir de adam illa ayrılmasın çocuk var diye diretme adamın vicdanına oynama . Çünkü bu sefer gel gitlerle daha rezil bir ilişki olur bitecekse tam bitsin iyileşmene bak

Eğer elinizde şiddet/ hakaret/ küfür hareketlerine ilişkin delil varsa şikayetçi olmama karşılığında arabanın tamamini kendisinden isteyebilirsiniz.

9 aylık bebeği babasına mı bıraksın yani?siz anneliği tattınız mı acaba?değil 9 aylık bebeciği 9 yaşındaki çocuğu bile yüzde 99 anne bırakamaz velayetini babaya veremez.

Ortak velayet gerek tarafları gerekçe çocuğu çok ciddi yipratiyor. Türkiye'de uygulanmaya başladı evet ama biz avukatlar kesinlikle önermiyoruz.
Cocuk okul hayati kres vs vs niye geldi bilmiyorm bizimkide ortak velayet istemis avukata dedim kesinlikle olmaz alip götürecek 1 ay getirmicek ee bunun kresi okulu vs nolcak dedim Cocuk resmen kapanın elinde kaliyor sistemde .adam surekli beni tehtit ediyor çocuğu sendne alacam 3 yasina gelsin velayet davasi acacam diye birde basimiza ortak velayet cikti te Allahim

Avukat tutmaya filan gerek yok sadece bir danışma ücreti karşılığında aklında hukuki yönden soru işaretleri varsa bunları sorup daha sağlıklı bilgi alabilirsin. Anlaşmalıya çevirmeyi kabul ediyorsa birlikte aile mahkemesine gidip orada dilekçe yazdırıp anlaşmalıya çevirmek için başvuru yapabilirsiniz yok ben karşıt dava açmak istiyorum derseniz ki her yeni dava baya külfet ücret yaklaşık 550-600 liradan aşağı olmuyor dilekçesi dosya ücreti falan filan derken baya maliyetli oluyor ozamanda tek gidip dilekçenizle karşıt davacı olarak başvuru yapabilirsiniz. Müşterek arabayı, çocuğa ve kendinize nafaka ücretini, evlilik birliği içindeyken alınan mal ve taşınmazları en önemlisi de çocuğun velayetinin size verilmesini dilekçenize tek tek detaylı yazdırın. Tek bir çöp ve iğne bırakmayın nafakayı da çatır çatır alın. Eşiniz velayeti tek başınıza size vermek istemezse iş çekişmeliye girer %90 size verilir ama ortak velayet yapmayın

Annesine suç bulmuş ama belki annesi bile durumu sezdi ya da adam bilerek bu ortamı yarattı. Yani kovuldum diye bağırma falan. Kadına haberi olmadan ne dediyse. Bence konu sahibi farklı bir gözle geniş bak olaya. Ama burda tek fırıldak kocişin.

Keşke bir dönüş olsa bebek çok Küçük.
Çocuğu olan insanların boşanması taraftarı değilim.
Olan çocuklara oluyor.
Herkes ne güzel boşan ayrıl diyor ya valla ben diyemiyorum .

9 aylık bebeği babasına mı bıraksın yani?siz anneliği tattınız mı acaba?değil 9 aylık bebeciği 9 yaşındaki çocuğu bile yüzde 99 anne bırakamaz velayetini babaya veremez.
Şahsi münasebette bile yatılı bırakılacak diye ödümüz kopuyor. Ne velayeti vermesi. Aynen doğru söylüyor arkadaş. Bırakamazsın. Ve bu iş öyle hırs inattan değil. Hele sorunlu biriyse bırak velayeti , görüşmelerde acaba çocuğa nasıl yara açıcak korkusuyla yaşıyorsun. Tabi binde bir gerçekten baba olan.

Herşeye para bulunur avukata bulunmaz ülkemizde. Hak kaybına uğradıktan sonra da avukat kapısında ağlanır beni kurtar diye. Eşiniz dürüst bir profil çizseydi internetten bir anlaşmalı boşanma dilekçesi doldurun, birlikte mahkemeye başvurun, tek çelsede boşanırsınız derdim ama eşiniz de çirkinleşme potansiyeli çok fazla. Avukata gidin, yine de anlaşmalı olursa zaten çekişmeli davaya göre daha düşük bir ücret ödersiniz. Sizin durumunuzda velayet, nafaka, mal paylaşımı var, eviniz konusunda endişelenmeyin, edim tarihine bakılınca zaten dava dışı kalıcak. Ve lütfen biraz gururlu olun. Evliliklerde hiç bir taraf tamamen suçsuz olamaz zaten, işin doğasına ters. Evlilik öncesi sürekli kavga ettiğiniz, sizi sürekli gitmekle tehdit eden bir adam var burda.siz aşıksınız ve bunu fazlasıyla belli etmişsiniz. Gerekirse yardım alın ama bu adamın sizi daha fazla ezmesine, manipüle etmesine izin vermeyin. O bekar gibi yaşayacak ben tüm yükü taşıyacağım diye düşünmeyin. Anne olmak böyle birşey. Bunu çocuk sahibi olurken düşünecektiniz.

.
Katılıyorum elbette kolay değil.Bunu yazmaktaki amacım biraz biz kadınların bu konudaki bakış açılarını değiştirmek.Ben o zaman bunu duyduğumda ilk defa yaşadığım deneyimdi çok şaşırmıştım ve hep hiç unutmadım.Aslında yeni nesil çevremdeki gençlere bakıyorum evde çocuk bakımı dahil sorumluluklar paylaşılıyor.Çok hoşuma giden bir durum.Çocuk bakımlarında ciddi emekleri var.Ben kendi oğlumdan biliyorum, her şeyi ile inanın anneden daha çok baba ilgilenmiştir.Ve böyle bir erkek çocuğu yetiştirdiğim için ben kendimle övünüyorum.Dünürüm bile bu konuda teşekkür etmiştir.Aslında bu KK sitesinin gençlere evliliklerinde gerek eş gerekse aileleri ile ilişkileri konusunda eğitici olmalarını onlara yol göstermelerini beklerdim.Burası hakaret alay yeri olmamalı.İnsanlar dertlerine çare aramak için yazıyorlar.Bazen çok kırıcı çok alaycı üslupla cevaplar veriliyor çok şaşırıyorum.Buna da izin verilmemeli.Burası çok kalabalık site.Çok farklı yaşamlar hayat hikayeleri var.Yardım istenen konuda deneyimlerini paylaşılarak daha faydalı önerilerde bulunabilir.Yapan var tabi çok güzel çok faydalı önerilerde bulunuluyor da ..

erkek bakamaz hakkıyla çocuğa anca 17 18 yaşında olursa olur çocuk.verecek halaya ya da babanneye hayatını yaşayacak gene.adam cezalandırılamayacak ki gene çocuk ve anne cezalandırılmış olacak

Keşke bir dönüş olsa bebek çok Küçük.
Çocuğu olan insanların boşanması taraftarı değilim.
Olan çocuklara oluyor.
Herkes ne güzel boşan ayrıl diyor ya valla ben diyemiyorum .
Çocuk kavgalı, kırıp dökmeli, küfürlü, dayaklı ortamda mı büyüsün? Bu daha mı sağlıklı geliyor size?

Valla en mantıklısı evlilik oturmadan çocuk hiç yapmamak. Bin tane korunma yöntemi var.

Bence bu adam pişman olmaz. Siz de olmayın. Çocuk yaşta evliliklerde boşanma oranları çok yüksek maalesef. 25 yaş öncesi evlilikler çok şüpheyler yaklaşılmalı. Hem pişman olsun diye beklemek de bir beklentidir. Adamdan hiçbir beklentiniz kalmasın. Daha sevgiliden ayrılma depresyonuna girecek yaşta boşanıyorsunuz ama çocuğunuz var. Artık daha olgun davranmak zorundasınız maalesef.

Hayır ama kesin. Konuşmaya calistimca cirkeflesiyor. Arabayi alicam falan demeye baskadi yine. Bosanma davasi var ama

Yahu bu adamla nasıl anlaşmalı boşanacaksınız? Anlaşmalı boşanma için sizin ve eşinizin boşanma konusunda her konuda (çocuk velayeti, kimse be kadar kalacak, ortak mallar ne olacak) anlaşmış olmanız gerekli. Anlaşınca hepsini tek tek yazıyorsunuz imzalayıp mahkemeye sunuyorsunuz. Adam ben arabamı alacağım diyor siz vermem diyorsunuz. Nasıl anlaşmalı boşanma olacak?

Mutlaka hemen ilk iş avukat tutun. Para kazanıyorsunuz sonuçta. Taksit falan önerirsiniz yoksa adam avukatını tutmuş, altınları, arabanızı alıp gider. Sonra araba ortak malsa ya da eşinizin üzerineyse satılmaması için şerh koyacaksınız. Sonra avukatlar konuşur, ortak bir metinde uzlaşmaya çalışır yine anlaşmalı boşanabilirsiniz. Nafaka da size vermez elbette çalışıyorsunuz sonuçta ama çocuğa vermek zorunda. Hoş çok komik paralar oluyor genelde ama olsun.

Adamı evden tabi ki kovun da arabamı alır giderim diyorsa bence yarın avukata gidin, arabayı satamayacağının garantisini yapın sonra kovun. Satarsa al başına belayı. Gitsin nerede kalıyorsa kalsım yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…