Ortak velayete eminimisin cocuk kapanda kaliyor polise savciya gittiginde cocugu vermiyor dediğin de birsey yapilmiyor burda bir kadının basina geldi cocuk aralarda kapmaca olacak helak olacak iyi düşün iyi araştır ortak velayetiÇok mantıklı. Herşeyi el bebek gül bebek saniyor. Bana halen daha ben daha fazla baktim deme cesaretinde bile bulunuyor. Ortak velayet yapsak olmaz mi
Açılar karıştı. Adam fırıldak olunca360 derece ters yöne dönmek değildir basladigin yöne dönmektir .
Umarım siz doğru yazmissinizdir da ben anlamamisimdir
Çelik gibi siniri filan yok ya
Halen umut peşinde sadece
Kendine saygısı olanBen bu adamı çoktan kovmuştum, okurken ben sinir oldum.
9 aylık bebeği babasına mı bıraksın yani?siz anneliği tattınız mı acaba?değil 9 aylık bebeciği 9 yaşındaki çocuğu bile yüzde 99 anne bırakamaz velayetini babaya veremez."Bebeği sana bırakıyorum" demeyi denediniz mi?
İnanın herşey çok farklı olur. Hayatına bekar gibi devam edemez. Mecbur geri vites yapar. Sabaha kadar oyun oynayıp uyuyamaz. Bebeği annenin alması adama hediye oluyor. Birde şahit olduğum şu ki, uzaktaki ebeveyn daha kıymetli oluyor.
Cocuk okul hayati kres vs vs niye geldi bilmiyorm bizimkide ortak velayet istemis avukata dedim kesinlikle olmaz alip götürecek 1 ay getirmicek ee bunun kresi okulu vs nolcak dedim Cocuk resmen kapanın elinde kaliyor sistemde .adam surekli beni tehtit ediyor çocuğu sendne alacam 3 yasina gelsin velayet davasi acacam diye birde basimiza ortak velayet cikti te AllahimOrtak velayet gerek tarafları gerekçe çocuğu çok ciddi yipratiyor. Türkiye'de uygulanmaya başladı evet ama biz avukatlar kesinlikle önermiyoruz.
Annesine suç bulmuş ama belki annesi bile durumu sezdi ya da adam bilerek bu ortamı yarattı. Yani kovuldum diye bağırma falan. Kadına haberi olmadan ne dediyse. Bence konu sahibi farklı bir gözle geniş bak olaya. Ama burda tek fırıldak kocişin.Ben de aldatma kokuları aldım biraz açıkçası. Konu sahibi mutlaka düzgün bir avukat bulun, kadın avukat daha uyanık gözü açık olur hatta. Yoksa avukatsız hallederseniz ileride çok pişman olursunuz haklarımı arayamadım iş işten geçti diye. Gerekirse çekişmeliye dönsün ama hakkınız olan her şeyi isteyin adamdan. Psikologdan daha önemli bu.
Şahsi münasebette bile yatılı bırakılacak diye ödümüz kopuyor. Ne velayeti vermesi. Aynen doğru söylüyor arkadaş. Bırakamazsın. Ve bu iş öyle hırs inattan değil. Hele sorunlu biriyse bırak velayeti , görüşmelerde acaba çocuğa nasıl yara açıcak korkusuyla yaşıyorsun. Tabi binde bir gerçekten baba olan.9 aylık bebeği babasına mı bıraksın yani?siz anneliği tattınız mı acaba?değil 9 aylık bebeciği 9 yaşındaki çocuğu bile yüzde 99 anne bırakamaz velayetini babaya veremez.
.Teoride kulaga hos geliyor ama pratikte cok zor. Bir bebegin anneyle olan bagi asla babaninkiyle ayni degil. Sahsen aklimin ucundan bile gecmez bir bosanma durumunda bebegimi babasina birakmak. Sirf eski esin gununu gun etmesine engel olmak icin bebegimden ayrilamam.
erkek bakamaz hakkıyla çocuğa anca 17 18 yaşında olursa olur çocuk.verecek halaya ya da babanneye hayatını yaşayacak gene.adam cezalandırılamayacak ki gene çocuk ve anne cezalandırılmış olacakŞahsi münasebette bile yatılı bırakılacak diye ödümüz kopuyor. Ne velayeti vermesi. Aynen doğru söylüyor arkadaş. Bırakamazsın. Ve bu iş öyle hırs inattan değil. Hele sorunlu biriyse bırak velayeti , görüşmelerde acaba çocuğa nasıl yara açıcak korkusuyla yaşıyorsun. Tabi binde bir gerçekten baba olan.
Çocuk kavgalı, kırıp dökmeli, küfürlü, dayaklı ortamda mı büyüsün? Bu daha mı sağlıklı geliyor size?Keşke bir dönüş olsa bebek çok Küçük.
Çocuğu olan insanların boşanması taraftarı değilim.
Olan çocuklara oluyor.
Herkes ne güzel boşan ayrıl diyor ya valla ben diyemiyorum .
Aynen öyle 17-18 de de ortamları göstermeye anca babalık yapıyorlarerkek bakamaz hakkıyla çocuğa anca 17 18 yaşında olursa olur çocuk.verecek halaya ya da babanneye hayatını yaşayacak gene.adam cezalandırılamayacak ki gene çocuk ve anne cezalandırılmış olacak
Babalığı en fazla bosandiktan 1 ay sonrasina kadar sürecek. 1 hafta eve gelmedi çocuğu bir kere bile aramadi. Bana ben konuşunca, konuşma cocuktan da sogutma beni diyor. Ama sizde az çok tahmin etmişsinizdir ki bu adam buhranda ve çok pişman olacak, olacak mı dersiniz? Olursa dönmem asla çünkü benimle aynı yatağa bile girmek istemeyen adamı tamam barışalım demesiyle kabul edemem ki benim esim bunu asla yapmaz
Hayır ama kesin. Konuşmaya calistimca cirkeflesiyor. Arabayi alicam falan demeye baskadi yine. Bosanma davasi var ama