- 26 Nisan 2010
- 1.221
- 390
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
Bu olmadi ıste :)kalorisi yuksek bildigim kadariyla aldirir sanki
Bu olmadi ıste :)
O senin tatlılıgın kaçamak yaptım :)kacamakmi yaptin cimcime :)) cok tatlisin vallahi
tabiki memnuniyetle kabul ederiz kilo vermek isteyen herkese sayfamiz acik
Çok teşekkürler :)
Hemen günün raporunu vereyim o halde. Sabah geç uyandığım için bir porsiyon light süt ile kellogs pirinç gevreği yedim. Ardından spora gideceğim için haşlanmış yumurta yedim. 1 buçuk saatlik sporun ardından saat 19.00 civarında peynirli makarnex ve light yoğurt yedim. Bugün hiç ekmek yemedim. Normalinde kahvaltı, yemek düzenim daha sağlıklı ama bugün geç uyanınca karıştı. Şİmdi de bugün marketten aldığım doğadan markalı elma kromlu çayı içiyorum. Umarım dokunmaz :)
iyi geceler herkese :)
O senin tatlılıgın kaçamak yaptım :)
Hiç sorma çok fena en zor tarafı da bu ya zaten :)kaç mısır hüplettin cimcime bende bugün saldırmak istiyorum tatlılara uff ne yapacağım :)
Hiç sorma çok fena en zor tarafı da bu ya zaten :)
öyle böyle düzene gireceğiz inşalah benim kan şekeri sorunum olmasa b kadar olmaz belkide ama şeker düşünce çok fena oluyor
Hiç sorma çok fena en zor tarafı da bu ya zaten :)
ay tatlimi dediniz hava soguk olunca insanin cani niye tatliyi cok isterrrrr
aksam komsum bana baklava getirmis beni ne cok severrrrrrrr
azima almadim vala kedi gibi denetledim durdum baktim yiyecem cöpe attim üstünede bulasik deterjani döktüm hahhahayyyyy
kızlar meraba..bugün hiç iyi beslenemedimkahvaltıyı yine atlamak zorunda kaldım eve geldim ve komsum asure yetirdi biraz kıramadım aldım cnku baska getiren komsum olmadı öğrenciyim diye pek umurlarında değilim.onu yiyorum suan inş.cok kalorili değildir :s akşam yemeğim yogurlu karnıbahar olucak
günaydın kızlar sabahları aç karına yeşil elma yemek metabolizmayı hızlandırırmis :)