Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

Günaydın kızlar..daha kahvaltı yapmadım bugün..evde inşaat işleri var çok yazamazsam kusura bakmayın bugün..hepinize güzel bir gün diliyorum..

canım ben açtım diğer sayfaya pek takılan kalmadı kendim yazıp kendim bakıyordum.sende hastaydın sanırım umarım daha iyisindir..

bizde burda takip ederiz diyetimizi ben inan öyle hastayim sormayin ama akrabamizin nisani var artik mecburen ayaga dikildim
alis veris kiyafet bugün nisan esim vitamin ilaci almis agri kesici bugünlerin acisi sonra cikar dinlenemiyorum biliyorum ama akraba olunca mecbur en kacar sonra konusuruz

geçmiş olsun canım nişanında tadını çıkarmaya bak senide listeye ekliyorum o zaman iyi eglenceler..

eveet. kahvaltımı yazayım hemen :) 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 2 küçük dilim peynir, 5 tane yeşil zeytin, 1 bardak az şekerli çay , geç kahvaltı yaptım ben çoğunlukla 2 öğün yiyorum zaten . Ders çalışırkende bir bardak yeşil çayımı içerim. Günde bir kere leslie ile 2 mil yürüyüşünü yapıyorum yarım saat sürüyor. 100 tane mekik çekiyorum ve titreşimli kemerim var göbeğime ve kalçama onu takıyorum 10 ar dakika..

canim supersin ben leslie yaptim bir ara ama baldir ve kalca yapti iri iri oldu bacaklarim o ara gorenlerde soyledi hala ayni..ben ekmegi kestim yumurta zeytin domates ve peynirle yaptim kahvaltimi

canim supersin ben leslie yaptim bir ara ama baldir ve kalca yapti iri iri oldu bacaklarim o ara gorenlerde soyledi hala ayni..ben ekmegi kestim yumurta zeytin domates ve peynirle yaptim kahvaltimi

bende pazartesiden beri yapıyorum daha fark yok tabi 1 ay yapcam bakalım ne olacak, sabah kahvaltıda yiyorum bende sadece. tartım vardı bozuldu ya neyse cuma günü eczanede tartılırım artık :)) sen ne sporları yapıyorsun

ben ip atliyorum ve twister aldim onu kullaniyorum bir kac gundur birde ana ainifi ogretmeniyim bol ziplayip hopluyoruz cocuklarla

ben ip atliyorum ve twister aldim onu kullaniyorum bir kac gundur birde ana ainifi ogretmeniyim bol ziplayip hopluyoruz cocuklarla

anasınıfı öğretmeni mi ne güzel bende bu yıl gidiyordum okul öncesi öğretmenliğine 5 tercih yaptım puanlar bi anda acayip yükseldi 2.öğretimde yazmamıştım açıkta kaldım 2.ye hazırlanıyorum

hangi bolum istiyorsun cok zor Allah yardimcin olsun..bende oylesine sirf istanbulda okumak icin yazmiatim ama memnunum simdi

hangi bolum istiyorsun cok zor Allah yardimcin olsun..bende oylesine sirf istanbulda okumak icin yazmiatim ama memnunum simdi

rehberlik danışmanlık istiyorum bu sene. Puanım fena değildi 2012 puanlarına göre bir kaç yer hariç her yer geliyordu ona güvendim 2.öğretim yazmadım Hayırlısı böyleymiş, çok sağolun

kızlar bana kızın diyet yapamadım bugün ben çok kızdım kendime puff

olsun kendine sıkı kurallar koyma uygulamak çok zor oluyo herşeyi tamamen kesme. Az sonra akşam yemeğinde pilav tavuk ve taze fasulye yicem birde 1 bardak ayran ( oha demeyin çok yemiyorum pilav çok az :) sonrada sporumu yapıcam

uzme kendini bugün olmasa da yarın başlarsın kesin daha gün bitmedi spor yaparak yapmaya çalış o da onemli.. akşam da bişey yemezsin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…