LAHANA DİYETİ 7 GÜNLÜK
Ben 7 gün denemedim 3 gün yaptım daha tok tutuyor bu çorbadan ne kadar çok yersen o kadar çok kilo gidiyor ben kendi yaptığımı yazayım 2 kilo falan gitmişti o zaman ama arkasından çok abartmamak lazım..
Tarif:5 yaprak lahana,5 tane domates rendesi maydonoz istediğin kadar 2 tane soğan baharat,tavuk bulyon 1 yada 2 tane az tuz su malzemeleri doğrayıp düdüklüde pişiriyrum çok lezzetli oluyor sonra
1. gün: Muz haricinde istediğiniz tüm meyvelerden, istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. İstediğiniz kadar lahana çorbası içebiliyorsunuz. Bunun dışında, tabii ki su ve şeker eklenmemiş çaylar da serbest
2. gün: Çiğ veya pişmiş tüm sebzelerden ve tabii ki lahana çorbasından istediğiniz kadar yiyip içebiliyorsunuz. Mümkün olduğunca yeşil yapraklı sebzeleri seçmeye çalışın ve kuru fasulyeden, bezelyeden ve mısırdan uzak durun. Akşam yemeğinde kendinizi bir büyük haşlanmış patates üzerine koyduğunuz bir minik parça tereyağı ile ödüllendirebilirsiniz. Ama meyve yok.
3. gün: 1. ve 2. günleri karıştırın. Haşlanmış patates haricinde, istediğiniz meyve ve sebzeleri yiyebilirsiniz. Hem de lahana çorbası eşliğinde:)
4. gün: Sırınırsız lahana çorbası. En fazla 8 adet muz ve istediğiniz kadar yağsız süt. Bu günü, tatlı ihtiyacnızı azaltmak için düşünmüşler.
5. gün: 280-350 gram arası biftek ve 6 tane çiğ domates yiyebilirsiniz. En az 6 bardak su içmeniz gerekiyor ki, vücudunuzdan ürik asit atılsın. En azından bir kere lahana çorbanızı için. Biftek yerine, haşlanmış ya da pişmiş tavuk da yiyebilirsiniz (mutlaka derisiz olacak). 6. gün de biftek yenileceğinden, bu iki günden birinde, biftek yerine balık da yiyebilirsiniz (kızarmamış balık olacak.)
6. gün: Et ve sebze yiyebilirsiniz. Patates haricinde tüm sebzeler serbest, ayrıca eti de istediğiniz kadar yiyebilirsiniz (mesela 2-3 dilim biftek). Yeşil yapraklı sebzeler yine favorimiz. En azından bir kere lahana çorbanızı da için.
7. gün: Kahverengi pirinç, şekersiz meyve suları ve sebzeler. Karnınızı lahana çorbası ve sebzelerle doldurmaya çalışın. Kahverengi pirinci de yağsız olarak bir tabak yiyebilirsiniz.