- Konu Sahibi Cevizli kek
kızlar bende iki aydır yapmaya çalısıyorum size katılmak istedim 85ten 80 e düştüm diyet ve yürüyüşle ama kilo vermem durdu sinirlerim bozuluyor yardım edinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende size katılmak istiyorum..benimde kendi günlüğüm var hayalet gibi oldu kimse girmiyor kendi kendime deli gibi yazıp duruyorum :) size kendimi tanıtayım.22 yaşındayım uzatmaları oynayan bir öğrenciyim ocakta mezun oluyorum inşallah.3 aylık da nişanlıyım :)
boy:1.70
başlangıç kilo: 79.3
güncel kilo:69.5
ilk hedef: 65
birbirimize destek olalım kızlar öpüldünüzzz
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrrrrrrrr
yasim 42 ama ben 21 diyorum geceleri saymiyorum
boyum 160
kilomu ne siz sorun nede ben söyleyim ikili rakamlara düsünce söyleyim
hayirlisi bugünden itibaren sporuma diyetime dikat edecemm hep böyle diyorum sonra suydu buydu diyeti birakiyorum en sevmedigim huyummm
kızlar bende iki aydır yapmaya çalısıyorum size katılmak istedim 85ten 80 e düştüm diyet ve yürüyüşle ama kilo vermem durdu sinirlerim bozuluyor yardım edinnn [/QUOTE
benimde şu an öyle hatta başladığım kilodan 500 gr daha fazla çıkıyorum gelde sinir olma aramızda görmek isteriz senide tavsiyem 1 günlük lahana yada ayran diyeti var metobolizma durunca yapmak iyi geliyor hızlanıyor..yapabilrsin ben hafta snunu bekliyorum..
Bende leslie yapmak istiyorum ama ders çalışmam lazım sabah erken uyanamiyorum ve çok halsizımben dün akşam yemeği yemedim sporla falan dengeledim gibi dün :)) kahvaltımı yaptım şimdide bugun leslie ile 3 mile başlıcam ama çok uzun geliyo ( kk'da okumuştum ben yine streç sarıpta spor yapıyorlardı faydası var mıdır acaba? ben 2 gündür streçle yaptım baya terletti ama bilemedim
evet kızlar bugün geç kaktım pek hahvaltı yaptımn denilemez...kalktım derse yetişmem gerekiyodu hemen yarım litre suyumu içtim bir büyük salata soydum yedim.öğlenden sonra sade küçük bir simit ve iki çay içtim.sonra spora gittim.yaklaşık1,5 saat sporumu yaptım suyumu içtim ve eve geldim. az önce akşam yemeğimi de yedim ufak bir kase pul biberli yogurt ve yarım tabak türlü yedim. ve az önce tartıldımm :) 69.2
ful gazla devam canım bırakmak yoksüper ama çok güzel gidiyorsun bende herkes bıraktı sanmıştım
ya daha yeni katıldım aranıza pek bi bilgim sizin gibi nasıl mesaj yazıcam bilmiorum hiç bi yerde mesaj yaz yazısını göremedim bende sorular sormak istiyorum yalnız bulamadım bi kişi tarif edebilirmii
ben dün akşam yemeği yemedim sporla falan dengeledim gibi dün :)) kahvaltımı yaptım şimdide bugun leslie ile 3 mile başlıcam ama çok uzun geliyo ( kk'da okumuştum ben yine streç sarıpta spor yapıyorlardı faydası var mıdır acaba? ben 2 gündür streçle yaptım baya terletti ama bilemedim
evet kızlar bugün geç kaktım pek hahvaltı yaptımn denilemez...kalktım derse yetişmem gerekiyodu hemen yarım litre suyumu içtim bir büyük salata soydum yedim.öğlenden sonra sade küçük bir simit ve iki çay içtim.sonra spora gittim.yaklaşık1,5 saat sporumu yaptım suyumu içtim ve eve geldim. az önce akşam yemeğimi de yedim ufak bir kase pul biberli yogurt ve yarım tabak türlü yedim. ve az önce tartıldımm :) 69.2
süper ama çok güzel gidiyorsun bende herkes bıraktı sanmıştım
canım ben normalde yogurt severm zaten yoğurt yağ yakımına büyük yardımcı.son 1 aydır içine pul biber döküp yiyordum acıyıda cok sevdiğimden güzel tat veriyordu.gecen tvde izledm pul biberli yogurt yag yakımında cok daha faydalıymıs.bilmeden 1 aydır yiyomusum :)canim pulbiberlk yogurt ne ise yariyor merak ettim.